Læs den officielle beskrivelse

Om

Velkommen til Opole Universitet - en af ​​19 offentlige universiteter i Polen. Selvom det synes at være et relativt ungt universitet - etableret i 1994 - har den en lang akademisk tradition siden den blev grundlagt som følge af at blive medlem af en af ​​de bedste polske pædagogiske akademier - Det Højere Pædagogiske Højskole i Opole og Opole filialen i Det Katolske Universitet i Lublin.

I dag består vores universitet af otte fakulteter og adskillige andre enheder, der sammen danner en dynamisk, moderne og forpligtet sig til de højeste standarder for undervisningsinstitutioner.

Universitetet i Opole udvider løbende sit uddannelsesmæssige tilbud og udvikler samarbejde med akademiske og forretningspartnere både i Polen og i udlandet. Vores studerende kan gå på pladser og udvekslinger inden for rammerne af Erasmus-programmet eller Europa-masterprogrammet. De kan få forskellige stipendier og stipendier og kan udvikle deres interesser og lidenskaber ved at deltage i en bred vifte af aktiviteter inden for videnskab, sport og kultur.

Takket være en bred vifte af fagområder og specialiteter kan du let finde et program, som vil opfylde dine interesser og give dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for din fremtidige karriere og liv.

Skole for polsk sprog og kultur for udlændinge på fakultetet for universitetet i Opole tilbyder kurser af polsk sprog for udlændinge og forbereder vores studerende til eksamen i henhold til de europæiske standarder på alle niveauer - certifikat fra Bureau for Akademisk Anerkendelse og International Exchange anerkende kendskabet til polsk som fremmedsprog.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Opole University

Dette MA-program er rettet mod at skabe et samfund af ansvarlige virksomhedsledere, der er opmærksomme på behovet for mere bæredygtige løsninger i det socioøkonomiske liv ... [+]

Om programmet

Dette MA-program er rettet mod at skabe et samfund af ansvarlige virksomhedsledere, der er opmærksomme på behovet for mere bæredygtige løsninger i det socioøkonomiske liv. Kandidater vil have en god mulighed for at lære teorien, der muliggør et reelt skift i retning af bæredygtighed, at erhverve færdigheder og evner til at drive mere bæredygtige virksomheder samt at understøtte ideen om bæredygtig udvikling på andre væsentlige måder.

Fordele ved programmet

Kandidater vil blive effektive ledere fokuseret på sociale og miljømæssige ansvar fører til en bæredygtig fremtid. Vores MA program vil hjælpe dig med at erhverve den specialiserede viden, faglige holdning og færdigheder, der er nødvendige for at blive førende inden for bæredygtig forretning eller i faglige organisationer, der arbejder inden for bæredygtig udvikling.... [-]

Polen Opole
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk