Pomeranian Medical University in Szczecin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Pomeranian Medical University i SzczecinPomeranian Medical University i Szczecin er et offentligt (statligt ejet) universitet med fuld tid, intramurale studieprogram. Den kvalifikationsniveau afholdt: kandidatuddannelsen; eksamensbevis for højere uddannelse; lang cyklus program.

Der er to fakulteter på universitetet, som tilbyder studier på engelsk:
1. Sundhedsvidenskabelige Fakultet
2. Faculty of Medicine & Tandpleje

Pomeranian Medical University i Szczecin tilbyder studier i engelsk siden 1996 om Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og Det Naturvidenskabelige Tandpleje siden 2006. På nuværende Pomeranian Medical University i Szczecin har over 600 studerende på engelsk Program på både medicin og Tandpleje fakulteter. Over 250 studerende har allerede med succes uddannet fra Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Hvert år Universitetet tilbyder 100 pladser ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og 30 pladser ved Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet & Dentistry.


Information, der identificerer uddannelsesniveauet

Polen som medlem af EU skal forblive i fuld kraft og effekt af Europa-Parlamentets 2005/36 / EF og Rådets af 7. september 2005 om anerkendelse af erhvervsmæssige kvalifikationer. Pomeranian Medical University i Szczecin tilbyder pensum kompatibel med EU-direktiver, herunder ECTS-systemet.

Eksamen fra Pomeranian Medical University i Szczecin begge fra fakultetet for Medicin og medicinske fakultet & Tandpleje bemyndiger til:
1. adgang til yderligere undersøgelse: mulighed for at ansøge om de postgraduate studier og ph.d.-studier;
2. starter proceduren for Medicinsk Afsluttende eksamen [Lekarski Egzamin Końcowy];
3. ansøge om tilladelse til at udøve erhvervet.

Hovedbibliotek fra University har permanent (gratis for studerende) adgang til internettet databaser som: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley online Bibliotek, UpToDate; ERIC, Science Direct; Cochrane Collection; ProQuest videnskab og teknologi; ProQuest Medical Library; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; etc.

Universitetet samarbejder med mange andre medicinske skoler, hospitaler og klinikker i Europa. Studerende, der har høje karakterer kan komme ind i Erasmus-programmet. PMU har underskrevet aftale med universiteter i Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien. Dette resulterer i mulighederne for praktisk uddannelse og videnskabelig udveksling for undervisningen personale samt for de studerende.

De studerende finder, at Szczecin er en livlig by med den brede vifte af sociale, kulturelle og rekreative faciliteter til rådighed i regionen. Ved at studere i Szczecin man får den ekstra fordel af at lære om en ny kultur. Naturligvis medicinske undersøgelser tage meget af de studerendes hverdag, men Szczecin kan give et bredt spektrum af aktiviteter at gøre i din fritid. Aktiviteter spænder fra golf, fodbold og sport fitnesscentre til bowling, pool og pub crawling. Byen har et bredt kulturliv med sin egen Philharmonic Orchestra, opera, kunstgallerier, klubber mv Fra tid til anden vejret kan være grum, og man kan få nostalgisk eller en smule trist, og det er kun naturligt at ønsker at skjule under tæppet med en god bog eller film studerende af PUM komme ind i vane med at søge efter en overlegen sted at mødes med venner, slappe af eller bare nippe af kop varm kaffe. Szczecin har masser af sådanne steder. I betragtning af, at engelsk Program studerende er fra forskellige hjørner af verden, studier på PMU tilbyder ikke kun en fremragende træning for fremtidige læger eller tandlæger, men også en fantastisk mulighed for at bo og arbejde i et mangfoldigt miljø, hvor man kan lære nye sprog, forstå en anden kultur eller endda observere forskellige videnskabelige tilgange og teknikker.

Fire grunde til at studere medicin i Polen

1. Det har state-of-the-art faciliteter.

I maj 2013 blev et polsk kirurgisk team den første til at opnå det tidligere utænkelige: en banebrydende, livreddende, fuld-face transplantation. Ikke alene var operationen, hvor den 33-årige patient fik en hud-og-bentransplantation efter at have tabt næse, overkæbe og kinder i en ulykke, men det var også verdens hurtigste tidsramme for en så kompliceret operation . "Ansigtstransplantationer er ekstraordinært komplicerede, relativt sjældne procedurer, der normalt kræver omfattende forberedelse, typisk måneder eller år", siger The Daily Mail.

I spidsen for dette og mange andre medicinske felter takket være sine banebrydende faciliteter og ekspertpersonale? Polen.

2. Hvis du taler engelsk, er du helt klar.

Bekymret fordi du ikke taler polsk? Vær ikke. Alle polens medicinske skoler tilbyder undersøgelser på engelsk på tværs af specialfelter, herunder apotek, pleje og fysioterapi.

3. Du vil være i fremragende selskab.

Internationale studerende udgør 8,58 procent af den samlede studenterkorps i Polens medicinske universiteter med studerende fra Norge, Sverige, USA, Saudi-Arabien og Canada, der topper listen over afsendende lande. Som led i Bologna-processen giver polske universiteter anerkendelser i hele Europa og akkrediteret af mange af verdens mest anerkendte institutioner. Polen samarbejder også med universiteter over hele kloden. Takeaway? Ikke alene får du mulighed for at studere sammen med en forskelligartet elev, men du får også mulighed for at udvide dit netværk og skabe forbindelser - ikke kun i Polen, men også over hele verden.

4. Du bruger mindre for høj kvalitet.

Ifølge American Association of Medical Colleges (AAMC) var gennemsnitsomkostningerne på et års offentlig medicinsk skole, herunder undervisning, gebyrer og sygesikring i USA 34.592 i staten og 58.668 dollar uden for staten i 2016- 2017 akademiske år. Privat skoleundervisning og gebyrer, i mellemtiden steget over $ 50.000. Og disse tal omfatter ikke omkostninger, der afholdes uden for universitetet, såsom boliger, bøger og mad.

Udgifterne til en medicinsk grad er betydeligt lavere i Polen, ifølge tall fra Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse: Heltidsstudier på offentlige skoler er gratis for polske studerende såvel som internationale studerende, der opfylder visse krav, herunder borgere i EU / EØS. Andre internationale studerende vil stadig score et godt køb - betaler kun 3.000 EUR (ca. USD 3.200) årligt til studier. Ikke kun det, men de nyder også en betydeligt lavere leveomkostninger end i USA og i hele Europa.

Placeringer

Szczecin

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, Vestpommern Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: