Poznan University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Poznan University of Technology er det bedste tekniske universitet i Wielkopolskie voivodeship i det vestlige Polen. I 2017/2018 har det været det tredje mest valgte universitet i Polen, da op til seks kandidater konkurrerede om et sted der. Poznan University of Technology ( PUT ) er blandt de bedste tekniske universiteter i Polen. PUT var det første polske universitet, der blev medlem af CESAER - Conference of European Schools for Advanced Engineering Education and Research - en europæisk organisation, der samler alle de bedste tekniske universiteter. Det er også medlem af SEFI - Societé Européenne pour la Formation des Ingenieurs, EUA - European University Association, ADUEM - Alliance of Universities for Democracy samt IAU - International Association of Universities.

Main Square in the Poznan Old Town, Poland.

Poznan University of Technology opstod fra Higher School of Machine Construction, som blev grundlagt i 1919. PUT prale af næsten et århundredes erfaring med at uddanne højt kvalificerede ingeniører og forskere inden for mange områder.

I øjeblikket har PUT næsten 20.000 studerende i 10 fakulteter:

  • Fakultet for Arkitektur
  • Fakultet for Kemiteknologi
  • Fakultet for Civil- og Miljøteknik
  • Fakultet
  • Fakultet for Elektroteknik
  • Fakultet for Elektronik og Telekommunikation
  • Det Tekniske Fakultet
  • Fakultet for Maskiner og Transport
  • Fakultet for Maskinteknik og Ledelse
  • Fakultet for teknisk fysik

Uddannelsen foregår i 26 fagområder, hvoraf fire inden for den første cyklus og elleve i anden cyklus gives helt på engelsk.

Videnskab for folket

Den Wielkopolskie Voivodeship, og især Poznan tilbyder enorme udsigter. Poznan har den laveste arbejdsløshed i landet, da dets omstændigheder opfordrer industrierne til at etablere deres forretninger her. På nuværende tidspunkt er der ca. 100.000 virksomheder aktive i denne by.

Poznan University of Technology er et sted, hvor studerende kan få erfaring tæt forbundet med arbejdsmarkedets virkelighed. De er uddannet i overensstemmelse med de skiftende krav fra erhvervslivet. Der er udviklet et program med dobbelte studier i samarbejde med virksomheder som Volkswagen Poznań, Solaris Bus & Coach SA, Phoenix Contact Wielkopolska, STER, Beiersdorf Manufacturing Poznań, Blum Polska sp. zo. o., Zakłady Mechaniczne Kazimieruk. I dette program kan studerende opnå en uddannelse, der går hånd i hånd med kravene og forventningerne på arbejdsmarkedet, de kan gå på yderligere kurser eller opnå sprogcertifikater, og frem for alt er det et studieprogram, hvor teori er tæt forbundet med praksis i de bedste virksomheder. Studerende, der gennemfører et program med dobbeltstudier, finder beskæftigelse i de virksomheder, der er involveret i det.

Udover de allerede nævnte selskaber omfatter listen over partnere: Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK-gruppen Santander og mange andre.

I marts 2017 har det første akademiske konsortium dannet One Belt One Road mellem universiteter i Polen og i Kina, den første virksomhed af denne type i verden. Konsortiet består af 15 universiteter og organisationer i Kina og 11 tekniske universiteter i Polen, herunder PUT . Et resultat af samarbejdet er oprettelsen af Confucius Class, hvor PUT medarbejdere og studerende kan studere kinesisk med indfødte kinesiske talere direkte fra Kina. En anden effekt er oprettelsen af et kinesisk-polsk forskningscenter for den nye silkevej. Det sigter mod at samle større tekniske universiteter fra Polen og Kina. Centrets hovedmål er at overføre videnskab, uddannelse, kultur og dermed også en virksomhed.

I november 2016 blev der åbnet et Huawei-akademi på Poznan University of Technology , det første af sin art i Polen. Der blev bygget et moderne laboratorium, hvor studerende kan studere moderne Huawei-teknologier. De kan udvide deres viden om moderne teknologier gennem praktiske klasser af fagfolk inden for dette område.

Siden 2014 har et Center for Luftfart eksisteret med en moderne flysimulator; PUT har en flåde af to fly: Zlin 242L og Extra 330 LX samt MDM-1Fox airglider. På nuværende tidspunkt kan PUT studerende uddannes i to felter: Luftfart og Kosmonautik.

Aerial view of the Poznan Old Town, vintage color toned picture, Poland.

Internationalt samarbejde

PUT har underskrevet 230 internationale aftaler med universiteter i og uden for Europa. Universitetet har deltaget i Erasmus + -programmet og bilaterale udvekslingsaftaler i mange år. Inden for videnskabelig forskning samarbejder PUT med så mange som 80 universiteter fra hele verden.

Dobbelt grad - dobbelt fordel

Udenlandske universiteter anerkender det høje niveau af uddannelse og professionalisme inden for undervisning og forskning, der tilbydes på PUT , og for at forbedre uddannelsesstandarderne er der blevet underskrevet specielle aftaler med universitetet i Frankrig - Lille-I for følgende studieområde: Corporate Management; disse aftaler gør det muligt for studerende at opnå to grader efter afslutningen af et fælles studieprogram. En anden dobbelt diplomaftale blev underskrevet i 2017 med Kyiv Technical University inden for områder som maskinteknik og biomedicinsk teknik. Der er yderligere lignende projekter under forberedelse.

Teknologi i en positiv følelse

PUT studerende kan deltage i en af ​​over 80 videnskabelige grupper for at forfølge deres videnskabelige interesser, for at få yderligere stipendier fra rektor til at udføre forskning eller til videnskabelig rejse.

Ved siden af videnskabsgrupper er der en studenterradiostation Radio Afera, en studerende-tv-station Spacja TV, universitetskoret Volantes Soni og mange andre organisationer. PUT også 36 sportsklubber, hvor næsten 1500 studerende træner regelmæssigt. På den akademiske sportsgalla i 2016 var PUT fjerde i den generelle klassifikation og tredje i kategorien tekniske universiteter. Sportscentret på PUT har faciliteter til tennis, bowling, spinning, indendørs roning, squash samt fitnesscentre.

Stipendier til de bedste studerende!

PUT tilbyder stipendier til de bedste internationale studerende, der skal betale kurser. Sådanne tilskud kan betales kontant eller dække udgifterne til indkvartering på PUT studentens sovesale.

Et tæt forhold til forretningen

Kontakter med mange forretningspartnere er en væsentlig del af universitetets liv. Vores partners opmuntring og rådgivning hjælper os ikke kun med at tilpasse vores uddannelsesprogrammer for at imødekomme markedets krav, men primært for at gøre vores position blandt andre universiteter stærkere

11790_1.jpg11784_2.jpg11785_3.jpg11786_4.jpg11787_5.jpg11788_6.jpg11789_7.jpg

Placeringer

Poznań

Poznan University of Technology

Address
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Greater Poland Voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 61 665 35 37

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig