Læs den officielle beskrivelse

Poznan University of Technology er det bedste tekniske universitet i Wielkopolskie Voivodeship i det vestlige Polen. I 2017/2018 har det været det tredje mest valgte universitet i Polen, da op til seks kandidater konkurrerede om et sted der. Poznan University of Technology ( PUT ) er blandt de bedste tekniske universiteter i Polen. PUT var det første polske universitet for at blive medlem af CESAER - Konference for Europaskoler for Avanceret Uddannelse og Forskning - en europæisk organisation, der samler alle de bedste tekniske universiteter. Det er også medlem af SEFI - Societé Européenne pour la Formation des Ingenieurs, EUA - European University Association, ADUEM - Alliance of Universities for Democracy samt IAU - International Association of Universities.

Poznan University of Technology stammer fra Higher School of Machine Construction, der blev grundlagt i 1919. PUT har næsten et århundrede erfaring med at uddanne højtuddannede ingeniører og forskere på mange områder.

I øjeblikket har PUT næsten 20.000 studerende i 10 fakulteter:

 • Fakultet for Arkitektur
 • Fakultet for Kemiteknologi
 • Fakultet for Civil- og Miljøteknik
 • Fakultet
 • Fakultet for Elektroteknik
 • Fakultet for Elektronik og Telekommunikation
 • Det Tekniske Fakultet
 • Fakultet for Maskiner og Transport
 • Fakultet for Maskinteknik og Ledelse
 • Fakultet for teknisk fysik

Uddannelsen foregår i 26 fagområder, hvoraf fire inden for den første cyklus og elleve i anden cyklus gives helt på engelsk.

Videnskab for folket

Den Wielkopolskie Voivodeship, og især Poznan tilbyder enorme udsigter. Poznan har den laveste arbejdsløshed i landet, da dets omstændigheder opfordrer industrierne til at etablere deres forretninger her. På nuværende tidspunkt er der ca. 100.000 virksomheder aktive i denne by.

Poznan University of Technology er et sted, hvor eleverne kan få erfaring tæt forbundet med arbejdsmarkedets virkelighed. De uddannes i overensstemmelse med de skiftende krav til erhvervslivet. Et program med dobbeltstudier er udviklet i samarbejde med virksomheder som Volkswagen Poznań, Solaris Bus

Udover de allerede nævnte selskaber omfatter listen over partnere: Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK-gruppen Santander og mange andre.

I marts 2017 har Det Første Akademiske Konsortium dannet One Belt One Road mellem universiteter i Polen og Kina, den første virksomhed af denne type i verden. Konsortiet består af 15 universiteter og organisationer i Kina og 11 tekniske universiteter i Polen, herunder PUT . Et resultat af samarbejdet er en oprettelse af Confucius Class, hvor PUT medarbejdere og studerende kan studere kinesisk med indfødte kinesere lige fra Kina. En anden effekt er oprettelsen af ​​et kinesisk-polsk forskningscenter for New Silk Road. Det sigter mod at samle store tekniske universiteter fra Polen og Kina. Centrets hovedmål er at overføre videnskab, uddannelse, kultur og dermed også en virksomhed.

I november 2016 blev et Huawei-akademi åbnet ved Poznan University of Technology , først i sin art i Polen. Der blev bygget et moderne laboratorium, hvor eleverne kan studere moderne Huawei teknologier. De kan udvide deres viden om moderne teknologi gennem praktiske klasser udført af fagfolk på dette område.

Siden 2014 har et Center for Luftfart eksisteret med en moderne flysimulator; PUT har en flåde af to fly: Zlin 242L og Extra 330 LX samt MDM-1Fox airglider. På nuværende tidspunkt kan PUT studerende uddannes i to felter: Luftfart og Kosmonautik.

Internationalt samarbejde

PUT har underskrevet omkring 230 internationale aftaler med universiteter i Europa og udenfor. Universitetet har deltaget i Erasmus-programmet og bilaterale udvekslingsaftaler i mange år. I videnskabelig forskning samarbejder PUT med så mange som 80 universiteter fra hele verden.

Dobbelt grad - dobbelt fordel

Udenlandske universiteter anerkender det høje uddannelsesniveau og professionalisme i undervisning og forskning, der tilbydes hos PUT , og for at forbedre uddannelsesstandarder er der indgået særlige aftaler med universitetet i Frankrig - Lille-I for følgende studieområde: Corporate Management; Disse aftaler giver eleverne mulighed for at opnå to grader ved afslutningen af ​​et fælles studieprogram. Der blev indgået en anden dobbelt diplomaftale i 2017 med Kyiv Technical University inden for områder som maskinteknik og biomedicinsk teknik. Der er yderligere lignende projekter under forberedelse.

Teknologi i en positiv følelse

PUT studerende kan deltage i en af ​​over 80 videnskabelige grupper for at forfølge deres videnskabelige interesser, for at få yderligere stipendier fra rektor til at udføre forskning eller til videnskabelig rejse.

Udover videnskabelige grupper er der en radiostation for radioen Radio Afera, en tv-station Spacja TV, universitetskoret Volantes Soni og mange andre organisationer. PUT også 36 sports klubber, hvor næsten 1500 studerende træner regelmæssigt. På Academic Sports Gala i 2016 var PUT fjerde i almindelig klassifikation og tredje i kategorien af ​​tekniske universiteter. Sportscentret på PUT har faciliteter til tennis, bowling, spinding, indendørs roing, squash samt fitnesscentre.

Stipendier til de bedste studerende!

PUT tilbyder stipendier til de bedste internationale studerende, der skal betale kurser. Sådanne tilskud kan betales kontant eller dække udgifterne til indkvartering på PUT studentens sovesale.

Et tæt forhold til erhvervslivet. Kontakter med mange forretningspartnere er en væsentlig del af universitetets liv. Vores partners opmuntring og råd hjælper os ikke blot med at tilpasse vores uddannelsesprogrammer for at imødekomme markedets krav, men primært for at gøre vores stilling blandt andre universiteter stærkere

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


Poznan University of Technology

En kandidat modtager titlen Master of Science i elektronik og kommunikationsteknologi. De er parat til at udføre forskning og udvikling inden for deres uddannelse. ... [+]

M.Sc. inden for elektronik og telekommunikation, specialisering: Informations- og kommunikationsteknologi

Masterstudier inden for elektronik og telekommunikation (specialisering: informations- og kommunikationsteknologi) sidste tre eller fire semestre. 3-semestersprogrammet starter i slutningen af ​​februar, mens 4-semesterstudier starter i slutningen af ​​september.

3-semester programversionen er beregnet til B.Sc. kandidater inden for elektronik og telekommunikation udelukkende (ikke i noget andet relateret fagområde).

4-semestersprogrammet har desuden et forberedende semester og er dedikeret til eksamensbevis på bachelorniveau inden for andre fagområder end elektronik og telekommunikation (f.eks. Generel elektroteknik, datalogi, fysik, teknisk fysik, matematik, kontrolteknik mv. ). Således er 'forberedende' semester hovedsageligt afsat til at øge og udvide den studerendes viden inden for telekommunikation og elektronik, og læseplanen efter det er identisk med 3-semestersprogrammet.... [-]

Polen Poznań
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

De kandidater fra ledelsen har stor viden om forskellige virksomheders funktionelle områder som strategisk ledelse, forretningsplanlægning, styring og økonomistyring, mar ... [+]

M.Sc. i Engineering Management, specialisering: Managing the Future of the Future

Kandidater fra ledelsen har en enorm viden om forskellige funktionelle forretningsområder som: strategisk ledelse, forretningsplanlægning, kontrol og økonomisk styring, marketing management, engineering management, logistik, produktionsstyring, total produktiv vedligeholdelse, kvalitetsstyring og human resource management. Viden, der er erhvervet under studier, giver kandidaterne mulighed for at ansøge om job, hvor de kan løse problemer inden for følgende områder: omstrukturering af virksomheder, problemer med økonomitransformation, globalisering og iværksætteri, informationsstyringssystemer, styringssystemdesign, logistiksystemer, implementering af nye ledelseskoncepter , netværksvirksomhed, virtuel virksomhed, metoder til markedsføring af industrielt produkt, ergonomi og arbejdsmiljøteknik. Kandidaterne har også bred viden om nye former for forretningsorganisationer som magre og smidige virksomheder. De får ofte lederstillinger i virksomheder. Kandidaterne er også parate til at drive deres egen virksomhed.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Formålet med studiet er at forberede civilingeniør, der har en anden universitetsuddannelse, der er i stand til at udforske, udføre (starte) og udnytte innovation inden f ... [+]

M.Sc. i Civil Engineering, specialisering: Construction Engineering Management

Formålet med studiet er at forberede Master of civil engineering, der har universitetsuddannelsen på anden cyklus, der er i stand til at udforske, udføre (starte) og udnytte innovation inden for civil engineering baseret på systemtilgang (information, energi, kommunikation, transportsystemer). Den generelle idé med dette kursus er at: finde innovationsområde (første semester), generere og undersøge innovationsmuligheder (andet semester) og udføre innovationer (tredje semester). Denne undersøgelse er forberedt i samarbejde med ledere på byggemarkedet (internationale virksomheder og SMV) under hensyntagen til at undersøge muligheden for at løse reelle problemer. I løbet af kurset er der mulige sommerbetalte praktikpladser for studerende inden for bygningsteknologi. I løbet af denne kandidatstudier vil studerende, der arbejder i teams (internationalt: De Forenede Stater, Frankrig, Storbritannien, Schweiz, Tyskland, Finland og Tjekkiet, Litauen, Polen) være parat til at: (1) arbejde i partnerfirmaer (virksomheder eller SMV), (2) arbejde på ph.d. (3 studieniveau). Oprettelse af SPIN-OFF / START-UPP tages også med i betragtning som et resultat af dette masterprogram.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Den kandidat opnår den videnskabelige grad af Master of Science, og titlen Engineer. Under studiet erhverver den studerende teoretisk viden og praktiske færdigheder inden ... [+]

M.Sc. i konstruktionsteknologi

Den kandidat opnår den videnskabelige grad af Master of Science, og titlen Engineer. Under studiet erhverver den studerende teoretisk viden og praktiske færdigheder inden for civilingeniør med særlig reference til materialets styrke, strukturanalyse, geomekanik, byggeteknik, virksomhedsledelse, stålkonstruktioner, betonkonstruktioner, tømmerstrukturer med numeriske metoder inden for computermekanik ( statik, stabilitet, dynamik) af strukturer og andre yderligere emner. Den studerende er i stand til at løse komplekse problemer inden for civilingeniør med den praktiske anvendelse af computerstøttet design.

Undervisningsmetoder

Forelæsninger, klasser, laboratoriekurser. Projekter, praktikophold.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Kurset er beregnet til mekatroniske ingeniører, der ønsker at udvide deres uddannelse inden for mekatronisk design. I kurset er den synergistiske kombination af maskintek ... [+]

M.Sc. i mekatroniske konstruktioner

Studieretning: Mekatronik

Kurset er beregnet til mekatroniske ingeniører, der ønsker at udvide deres uddannelse inden for mekatronisk design. I kurset er den synergistiske kombination af maskinteknik, elektronik, styringsteknik integreret i designprocessen. Kursusstudiet om mekatronisk design indebærer et teoretisk og praktisk niveau. Det sikrer balancen mellem teori / analyse med modellering og hardware implementering i mekanik, elektronik og computer applikationer i kontrol.

Med fokus på disse kvalifikationer kan uddannelse i mekatronisk design ses som en fremtrædende karrierevej for fremtidens ingeniører. Et af de funktioner, der adskiller mekatroniske designere fra andre, er deres evne til at udskifte nogle mekaniske funktioner med elektroniske og software-enheder. Det vigtigste læringsmål for mekatronisk design er at lære eleverne, hvordan man kan designe og undersøge mekaniske, elektriske og mikrokontroller systemer og integrere dem sammen. De vil forstå systemets dynamik og vil kunne anvende det i modellering og i design af controllere.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Den 1,5-årige arkitekt arkitektur er en kvalifikation for studerende, der ønsker at fremme deres arkitektur færdigheder. Mens det er åbent for bachelorgrad i arkitektur k ... [+]

MSc i arkitektur

Den 1,5-årige arkitekt arkitektur er en kvalifikation for studerende, der ønsker at fremme deres arkitektur færdigheder. Mens det er åbent for bachelorgrad i arkitektur kandidater, er programmet blevet udviklet specifikt til at lære nye teknikker, skærpe design færdigheder og holde sig ajour med nuværende teori. Fakultetet suppleres af kritikere og teoretikere fra forskellige lande og introducerer eleverne til emner og tendenser i moderne design, byplanlægning. Der udføres forskellige individuelle undersøgelser foretaget af medarbejderens medarbejdere på instituttet, som omfatter: arkitektonisk design, byplanlægning og regionalplanlægning. I mange år har Det Tekniske Fakultet, Poznan University of Technology uddannede studerende, der har antaget vigtige roller i formgivning af polsk bygget miljø. Dagens kandidater fortsætter denne tradition ved at besvare de udfordringer, der er forbundet med det moderne europæiske samfund.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Institut for Automatisering og Robotik ved Det Tekniske Fakultet ved Poznan University of Technology ( PUT ), Polen tilbyder Master of Science i Automatisk Control og Rob ... [+]

M.Sc. inden for automatisk kontrol og robotik, specialisering: Smart Aerospace and Autonomous Systems (SAAS)

Institut for Automatisering og Robotik ved Det Tekniske Fakultet ved Poznan University of Technology ( PUT ), Polen tilbyder Master of Science i Automatisk Control og Robotics med specialisering Smart Aerospace og Autonome Systems (SAAS) - Autonomiczne Systemy Latające na kierunku Automatyka i Robotyka.

Det sidste årti har oplevet en betydelig stigning i forskning inden for Smart Aerospace og Autonomous Systems. Nu er feltet tilstrækkeligt modent til at deltage i en uddannelsesprocedure. Ud fra et uddannelsesmæssigt synspunkt i SAAS-programmet er vi interesserede i at udvikle, modellere, simulere og teste vejlednings-, navigations-, kontrol- og beslutningssystemer til autonom drift af ubemandede luftfartøjssystemer, ubemandet grundvogn og autonome og robot systemer. Emner af særlig interesse omfatter bestemmelse af niveauer af autonomi og integration af kontrol, online beslutningssystemer, mission planlægning, bane generation og sporing og begrænset kommunikation.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

De kandidater fra Computer Science Software Engineering major har stor viden om forskellige programmeringssprog, databaser, softwareudviklingsmetoder og værktøj, projektl ... [+]

M.Sc. inden for computing, specialisering: Software Engineering

De kandidater fra Computer Science Software Engineering major har stor viden om forskellige programmeringssprog, databaser, softwareudviklingsmetoder og værktøj, projektledelse, applikationssystemapplikation til virkelige problemer i flere domæner. Undervisningskvaliteten af ​​Computer Science Software Engineering læseplan er bekræftet af vores elever, der siden flere år er blevet klassificeret i topstillinger på internationale computer science contests, som for eksempel Microsoft Imagine Cup, IEEE Computer Society International Design Competition.

Viden erhvervet under studier gør det muligt for kandidaterne at søge arbejde inden for flere sektorer, herunder blandt andet: softwareudviklingsselskaber, it-konsulentinstitutioner, it-forsknings- og udviklingscentre og banker. De kandidater er uddannet til at ansøge om flere stillinger, fra softwareudviklinger, operativsystemadministratorer, databasesystemadministratorer til projektledere og it-konsulenter. De er også parate til at starte deres egne små it-virksomheder.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Kompositter og nanomaterialer indeholder fysisk og uorganisk kemi, teknik af materialer og kemiske reaktorer, teknologien af ​​polymerer, behandling af nanomaterialer og ... [+]

M.Sc. inden for kemisk teknologi - kompositter og nanomaterialer

Første semester er delvist dedikeret til at ændre grundkendskabet i kemisk teknologi til kandidater, der studerer i udlandet, og de personer, der på deres bachelor-niveau studerede retninger, der er forskellige fra kemisk teknologi, til at nå standarder fastsat af ministeriet for videnskab og videregående uddannelse.

Regelmæssige kurser indeholder fysisk og uorganisk kemi, engineering af materialer og kemiske reaktorer, teknologien af ​​polymerer, behandling af nanomaterialer og kompositter. Klasser om modellering og simulering er inkluderet.

Laboratorieklasser tillader udførelse af syntese og detaljeret karakterisering af kompositter sammen med deres forskellige praktiske anvendelse ved anvendelse af de specifikke fysiske, mekaniske og elektrokemiske egenskaber. Økologi og genbrug er også i programmet samt avancerede materialer til generering og opbevaring af energi. Eleverne har også mulighed for at vælge valgfrie kurser under studier, fx bioteknologi, medicinske aspekter og andre.... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Den vigtigste retning for energiudvikling i de kommende år i de fleste af verdens lande er den, der anses for at være baseret på en betydelig stigning i naturgasforbruget ... [+]

M.Sc. inden for konstruktion og udnyttelse af transportmidler, specialisering: gasteknologi og vedvarende energi

Kurset er beregnet til maskiningeniører, der ønsker at udvide deres uddannelse ved emner forbundet med at styre et industrielt produkt i hele sin livscyklus, startende fra design og efterbehandling til bortskaffelse (vugge til grav tilgang). Miljømæssige, økonomiske og sociale virkninger af produkternes eksistens skal alle betragtes som en måde at skabe varer egnet til fremtidig, bæredygtig økonomi. Alt, hvad der er tilgængeligt på det globale marked, både varer og tjenester, er også genstand for den globale konkurrence. Derfor er et stærkt fokus på kurset PUT på markedsføringsmetoden til et produkt, idet man forstår, at ikke kun tekniske krav, der er angivet af potentielle kunder, er kilden til et produkts markedsstatus. Tværfaglig, multiaspekt tænkning er nødvendig i arbejdet med en succesrig produktchef. Fakultet for maskiner og transport tilbyder et unikt studieprogram, der sigter mod at uddanne ingeniører til behovene i bæredygtig økonomi. Fakultetet har tres års erfaring med undervisning og stort videnskabeligt potentiale i form af kvalificeret personale og ekstraordinært forskningsudstyr. Tilføjelse af det løbende samarbejde med bedste europæiske uddannelses- og R-programmer... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Poznan University of Technology

Kurset er beregnet til mekaniske ingeniører, der ønsker at udvide deres uddannelse ved problemer i forbindelse med at styre et industriprodukt i hele dets livscyklus, fra ... [+]

M.Sc. inden for konstruktion og udnyttelse af transportmidler, specialisering: Produktteknik Kurset er beregnet til maskiningeniører, der ønsker at udvide deres uddannelse ved emner forbundet med at styre et industrielt produkt i hele sin livscyklus, startende fra design og efterbehandling til bortskaffelse (vugge til grav tilgang). Miljømæssige, økonomiske og sociale virkninger af produkternes eksistens skal alle betragtes som en måde at skabe varer egnet til fremtidig, bæredygtig økonomi. Alt, hvad der er tilgængeligt på det globale marked, både varer og tjenester, er også genstand for den globale konkurrence. Derfor er et stærkt fokus på kurset PUT på markedsføringsmetoden til et produkt, idet man forstår, at ikke kun tekniske krav, der er angivet af potentielle kunder, er kilden til et produkts markedsstatus. Tværfaglig, multiaspekt tænkning er nødvendig i arbejdet med en succesrig produktchef. Fakultet for maskiner og transport tilbyder et unikt studieprogram, der sigter mod at uddanne ingeniører til behovene i bæredygtig økonomi. Fakultetet har tres års erfaring med undervisning og stort videnskabeligt potentiale i form af kvalificeret personale og ekstraordinært forskningsudstyr. Tilføjelse af det løbende samarbejde med bedste europæiske uddannelses- og R-programmer... [-]

Polen Poznań
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Poznan University of Technology

Poznan University of Technology
Address
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Greater Poland Voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 61 665 35 37