Poznan University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Poznan University of Technology er det bedste tekniske universitet i Wielkopolskie Voivodeship i det vestlige Polen. I 2017/2018 har det været det tredje mest valgte universitet i Polen, da op til seks kandidater konkurrerede om et sted der. Poznan University of Technology ( PUT ) er blandt de bedste tekniske universiteter i Polen. PUT var det første polske universitet for at blive medlem af CESAER - Konference for Europaskoler for Avanceret Uddannelse og Forskning - en europæisk organisation, der samler alle de bedste tekniske universiteter. Det er også medlem af SEFI - Societé Européenne pour la Formation des Ingenieurs, EUA - European University Association, ADUEM - Alliance of Universities for Democracy samt IAU - International Association of Universities.

Poznan University of Technology stammer fra Higher School of Machine Construction, der blev grundlagt i 1919. PUT har næsten et århundrede erfaring med at uddanne højtuddannede ingeniører og forskere på mange områder.

I øjeblikket har PUT næsten 20.000 studerende i 10 fakulteter:

  • Fakultet for Arkitektur
  • Fakultet for Kemiteknologi
  • Fakultet for Civil- og Miljøteknik
  • Fakultet
  • Fakultet for Elektroteknik
  • Fakultet for Elektronik og Telekommunikation
  • Det Tekniske Fakultet
  • Fakultet for Maskiner og Transport
  • Fakultet for Maskinteknik og Ledelse
  • Fakultet for teknisk fysik

Uddannelsen foregår i 26 fagområder, hvoraf fire inden for den første cyklus og elleve i anden cyklus gives helt på engelsk.

Videnskab for folket

Den Wielkopolskie Voivodeship, og især Poznan tilbyder enorme udsigter. Poznan har den laveste arbejdsløshed i landet, da dets omstændigheder opfordrer industrierne til at etablere deres forretninger her. På nuværende tidspunkt er der ca. 100.000 virksomheder aktive i denne by.

Poznan University of Technology er et sted, hvor eleverne kan få erfaring tæt forbundet med arbejdsmarkedets virkelighed. De uddannes i overensstemmelse med de skiftende krav til erhvervslivet. Et program med dobbeltstudier er udviklet i samarbejde med virksomheder som Volkswagen Poznań, Solaris Bus

Udover de allerede nævnte selskaber omfatter listen over partnere: Samsung Electronics, Amica, Man Bus, HCP-Poznań, Luvena, GlaxoSmithKline Pharmaceuticals SA), Dalkia, Budimex, Skanska, MTP-Poznań, BZ WBK-gruppen Santander og mange andre.

I marts 2017 har Det Første Akademiske Konsortium dannet One Belt One Road mellem universiteter i Polen og Kina, den første virksomhed af denne type i verden. Konsortiet består af 15 universiteter og organisationer i Kina og 11 tekniske universiteter i Polen, herunder PUT . Et resultat af samarbejdet er en oprettelse af Confucius Class, hvor PUT medarbejdere og studerende kan studere kinesisk med indfødte kinesere lige fra Kina. En anden effekt er oprettelsen af ​​et kinesisk-polsk forskningscenter for New Silk Road. Det sigter mod at samle store tekniske universiteter fra Polen og Kina. Centrets hovedmål er at overføre videnskab, uddannelse, kultur og dermed også en virksomhed.

I november 2016 blev et Huawei-akademi åbnet ved Poznan University of Technology , først i sin art i Polen. Der blev bygget et moderne laboratorium, hvor eleverne kan studere moderne Huawei teknologier. De kan udvide deres viden om moderne teknologi gennem praktiske klasser udført af fagfolk på dette område.

Siden 2014 har et Center for Luftfart eksisteret med en moderne flysimulator; PUT har en flåde af to fly: Zlin 242L og Extra 330 LX samt MDM-1Fox airglider. På nuværende tidspunkt kan PUT studerende uddannes i to felter: Luftfart og Kosmonautik.

Internationalt samarbejde

PUT har underskrevet omkring 230 internationale aftaler med universiteter i Europa og udenfor. Universitetet har deltaget i Erasmus-programmet og bilaterale udvekslingsaftaler i mange år. I videnskabelig forskning samarbejder PUT med så mange som 80 universiteter fra hele verden.

Dobbelt grad - dobbelt fordel

Udenlandske universiteter anerkender det høje uddannelsesniveau og professionalisme i undervisning og forskning, der tilbydes hos PUT , og for at forbedre uddannelsesstandarder er der indgået særlige aftaler med universitetet i Frankrig - Lille-I for følgende studieområde: Corporate Management; Disse aftaler giver eleverne mulighed for at opnå to grader ved afslutningen af ​​et fælles studieprogram. Der blev indgået en anden dobbelt diplomaftale i 2017 med Kyiv Technical University inden for områder som maskinteknik og biomedicinsk teknik. Der er yderligere lignende projekter under forberedelse.

Teknologi i en positiv følelse

PUT studerende kan deltage i en af ​​over 80 videnskabelige grupper for at forfølge deres videnskabelige interesser, for at få yderligere stipendier fra rektor til at udføre forskning eller til videnskabelig rejse.

Udover videnskabelige grupper er der en radiostation for radioen Radio Afera, en tv-station Spacja TV, universitetskoret Volantes Soni og mange andre organisationer. PUT også 36 sports klubber, hvor næsten 1500 studerende træner regelmæssigt. På Academic Sports Gala i 2016 var PUT fjerde i almindelig klassifikation og tredje i kategorien af ​​tekniske universiteter. Sportscentret på PUT har faciliteter til tennis, bowling, spinding, indendørs roing, squash samt fitnesscentre.

Stipendier til de bedste studerende!

PUT tilbyder stipendier til de bedste internationale studerende, der skal betale kurser. Sådanne tilskud kan betales kontant eller dække udgifterne til indkvartering på PUT studentens sovesale.

Et tæt forhold til erhvervslivet. Kontakter med mange forretningspartnere er en væsentlig del af universitetets liv. Vores partners opmuntring og råd hjælper os ikke blot med at tilpasse vores uddannelsesprogrammer for at imødekomme markedets krav, men primært for at gøre vores stilling blandt andre universiteter stærkere

Placeringer

Poznań

Poznan University of Technology

Address
Pl. M. Sklodowskiej-Curie 5, 60-965 Poznan
62 Poznań, Greater Poland Voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 61 665 35 37

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig