University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of samfundsvidenskab og humaniora

Vi tror på folk, der værdsætter selvudvikling og ønsker at gøre deres drømme til virkelighed. De giver os motivation for løbende forbedringer, så vi kunne tilbyde uddannelse og forskning på højeste niveau. Vores velkvalificerede undervisere elsker udvide deres viden og dele det med de unge. Vi gør vores bedste for at give vores studerende med en miljø og ressourcer at opfylde deres intellektuel nysgerrighed, udvikle deres talenter og forfølge deres interesser.

Offer

Over 15 000 studerende er indskrevet i tværfaglige uddannelser. Vi tilbyder fuld tid og extramural bachelor-og kandidatuddannelser i psykologi, moderne sprog, Kulturstudier, Journalistik og Social Kommunikation, sociologi, jura, indre sikkerhed, internationale forbindelser, forvaltning og Design. SWPS er den eneste private universitet i Polen, der har fået ret til at tildele ph.d.-grader i psykologi og kulturstudier og ph.d.-grader i psykologi, sociologi, kulturstudier og Law.

Vores tilbud omfatter også en lang række ikke-uddannelser såsom weekend træninger og talrige skræddersyede uddannelsesordninger. Vi organiserer cyklusser videnskabelige og kulturelle arrangementer der er åbne for offentligheden. Vores institution værdier betydelige debatter og frugtbare diskussioner, Og det er derfor, vi ofte vært verdens anerkendte forskere, kendte kunstnere og repræsentanter for massemedierne. De, der ønsker at mestre deres sprogkundskaber er mere end velkommen til at deltage Engelsk Preparatory School og polsk Preparatory SchoolDe programmer, der giver dem mulighed for at forbedre deres engelsk og polsk under tilsyn af højt kvalificerede lærere.

Vores kurser er en kombination af in-class aktiviteter og selvstudium. Nyerhvervede dele af viden kan praktiseres via universitetets moderne e-learning platform.

Internationale Studier

Vores studerende har mulighed for at udvide deres horisont ved ikke blot at udlede viden fra prominente folk, men også ved at gå i udlandet som led i udvekslingsprogrammer, som vi tilbyder. Vi kører udvekslingsprogrammer med institutioner i Europa, Tyrkiet, Asien og Amerika.

I hjertet af Europa

Polen ligger i Centraleuropa. Det broer Vesten med Østen, og nord med syd og det kan nemt nås fra alle dele af kloden.

Vores vigtigste Campus ligger i Warszawa, det kommercielle og akademiske centrum af landet og regionen. Det er en yderst levende og hurtigt voksende by. Det giver ubegrænsede muligheder for at studere, arbejde og nyde livet. Det er også den mest multikulturelle by i regionen.

Lav en bevidst beslutning og gælder for SWPS dag! Vi venter på dig!

Placeringer

Warszawa

Address
University of Social Sciences and Humanities, ul. Chodakowska 19/31
03-815 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig