Læs den officielle beskrivelse

University of samfundsvidenskab og humaniora

Vi tror på folk, der værdsætter selvudvikling og ønsker at gøre deres drømme til virkelighed. De giver os motivation for løbende forbedringer, så vi kunne tilbyde uddannelse og forskning på højeste niveau. Vores velkvalificerede undervisere elsker udvide deres viden og dele det med de unge. Vi gør vores bedste for at give vores studerende med en miljø og ressourcer at opfylde deres intellektuel nysgerrighed, udvikle deres talenter og forfølge deres interesser.

Offer

Over 15 000 studerende er indskrevet i tværfaglige uddannelser. Vi tilbyder fuld tid og extramural bachelor-og kandidatuddannelser i psykologi, moderne sprog, Kulturstudier, Journalistik og Social Kommunikation, sociologi, jura, indre sikkerhed, internationale forbindelser, forvaltning og Design. SWPS er den eneste private universitet i Polen, der har fået ret til at tildele ph.d.-grader i psykologi og kulturstudier og ph.d.-grader i psykologi, sociologi, kulturstudier og Law.

Vores tilbud omfatter også en lang række ikke-uddannelser såsom weekend træninger og talrige skræddersyede uddannelsesordninger. Vi organiserer cyklusser videnskabelige og kulturelle arrangementer der er åbne for offentligheden. Vores institution værdier betydelige debatter og frugtbare diskussioner, Og det er derfor, vi ofte vært verdens anerkendte forskere, kendte kunstnere og repræsentanter for massemedierne. De, der ønsker at mestre deres sprogkundskaber er mere end velkommen til at deltage Engelsk Preparatory School og polsk Preparatory SchoolDe programmer, der giver dem mulighed for at forbedre deres engelsk og polsk under tilsyn af højt kvalificerede lærere.

Vores kurser er en kombination af in-class aktiviteter og selvstudium. Nyerhvervede dele af viden kan praktiseres via universitetets moderne e-learning platform.

Internationale Studier

Vores studerende har mulighed for at udvide deres horisont ved ikke blot at udlede viden fra prominente folk, men også ved at gå i udlandet som led i udvekslingsprogrammer, som vi tilbyder. Vi kører udvekslingsprogrammer med institutioner i Europa, Tyrkiet, Asien og Amerika.

I hjertet af Europa

Polen ligger i Centraleuropa. Det broer Vesten med Østen, og nord med syd og det kan nemt nås fra alle dele af kloden.

Vores vigtigste Campus ligger i Warszawa, det kommercielle og akademiske centrum af landet og regionen. Det er en yderst levende og hurtigt voksende by. Det giver ubegrænsede muligheder for at studere, arbejde og nyde livet. Det er også den mest multikulturelle by i regionen.

Lav en bevidst beslutning og gælder for SWPS dag! Vi venter på dig!

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Polere

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Klinisk psykologi integrerer videnskab, teori og praksis til at forstå, forudsige og reducere dårlig justering, handicap, og nød, og for at støtte den personlige udviklin ... [+]

Master i Psykologi (2 år)

Klinisk psykologi integrerer videnskab, teori og praksis at forstå, forudsige og reducere dårlig justering, handicap, og nød, og for at støtte den personlige udvikling. Klinisk psykologi er en bred tilgang til menneskelige problemer, der består af diagnose, vurdering, evaluering, høring, behandling, forebyggelse og forskning med hensyn til forskellige populationer (børn, voksne, familier, par og grupper).

For hvem?

Programmet er hensigtsmæssigt for studerende, der har opnået bachelor-grader i psykologi samt for dem, der holder deres bachelorgrad i andre end Psykologi og med en begrænset eksponering til feltet området. Sidstnævnte er forpligtet til at fuldføre to yderligere kompenserende bachelor psykologi moduler (dvs. personlighedspsykologi, Psykologi af følelser eller Udviklingspsykologi) skræddersyet til studerendes specifik forudgående uddannelse. Ved optagelse hver studerende vil blive informeret om bestemte moduler han / hun skal deltage. Disse moduler er gratis og skal være afsluttet i løbet af det første år af studierne.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Psykologi er en disciplin, hvis mål er at forstå og forbedre funktionen af ​​enkeltpersoner, grupper og samfund som helhed. ... [+]

Master i Psykologi (5 år)

Psykologi er en disciplin, hvis mål er at forstå og forbedre funktionen af ​​enkeltpersoner, grupper og samfund som helhed. Studerende interesseret i enhedsstat "Long-cycle" 5 årig kandidatuddannelse program er som regel dem, der ønsker at arbejde som professionelle psykologer beskæftiger sig med diagnosticering og behandling af psykiske problemer (kliniske psykologer), eller i erhvervslivet, i markedsføring og reklame eller menneskelige relationer (Arbejds- og organisationspsykologer ).

For hvem?

Studerende af enhedskarakter "long-cycle" 5 årig kandidatuddannelse program er villige til at forfølge deres professionelle karriere i psykologi med den viden, at for at arbejde som psykolog, du ofte nødt til at få legitimationsoplysninger andet end blot Master-niveau diplom. Der er behov for kompetencer og færdigheder opnået i løbet af 5 års studier (300 ECTS), og meget ofte, en overvåget uddannelsesprocessen. Specifikke krav varierer mellem lande og regioner. For eksempler henvises til EuroPsy certifikat forordninger eller norsk national læseplan for sundhedsfaglig uddannelse på psykologi.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

University of Social Sciences and Humanities (SWPS)