Læs den officielle beskrivelse

At vælge ordentlig skole er både en vigtig og vanskelig beslutning. Din fremtid afhænger af det. Du skal overveje individuelle evner og prædispositioner samt alle argumenter for og imod. Du skal vide, hvilket job du vil have i fremtiden, hvad dine interesser er, og hvad arbejdskraft er, både i Polen og i EU.

Strategi

Strategien i vores skole betyder en effektiv organisation, der vil føre til: 1. Øge antallet af veluddannede kandidater, der er i stand til at arbejde eller udøve forretningsvirksomhed på ethvert sted i verden 2. Øge antallet af videnskabelige forskningsprojekter finansieret fra forskellige kilder 3. Udvidelse af det internationale samarbejde 4. Udvidet samarbejde med erhvervslivet 5. Hvilket gør det muligt for vores kandidater at fortsætte MA studier, 6. Yde postgraduate studier, kurser og specialuddannelse, 7. At tilbyde uddannelseskurser på engelsk, 8. Forbedring af undervisningsinfrastrukturen ved at tilbyde specialiserede workshops og ekstra undervisningsrum, 9. Udvikling af e-learning

Retsgrundlag

Sopot Szkoła Wyższa (SSW), Sopot Universitet for Anvendt Videnskab blev oprettet den 10. januar 2000 i medfør af afgørelsen fra ministeren for videnskab og videregående uddannelse. Universitetet blev optaget i registret over ikke-statslige universiteter og ikke-statslige universitetsforeninger under nummer 174.

Grene

Sopot University of Applied Science University har to grene. En i Sopot (hoved en) og en i Chojnice.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Sopot University of Applied Sciences

ACCA er en prestigefyldt institution for regnskabsfolk, der tilbyder regnskabs-, økonomi- og ledelseskvalifikationer og -standarder, der er væsentlige fra forretningspers ... [+]

ACCA er den største og hurtigst voksende internationale organisation, der forbinder finans- og regnskabsfolk. ACCA-kvalifikationen er en af ​​de mest prestigefyldte kvalifikationer på dette område, værdsat af arbejdsgivere over hele verden: http://studiujzacca.pl/ og http://accapolska.pl/.

Sopot University of Applied Science er akkrediteret af ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), derfor kan vi tilbyde ACCA Finance og Accounting specialisering til eleverne i 2. grad studier.

Specialiseringen er dedikeret til de personer, der ønsker at opnå en høj faglig stilling inden for regnskab, revision og finansiering.

Specialiseringsprogrammet giver de kandidater mulighed for at blive fritaget for 9 eksamener, der muliggør erhvervelse af ACCA-certifikatet.... [-]

Polen Sopot
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk