University of Ecology and Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indledning Den University of Ecology and Management i Warszawa (UE & M, Wyższa Szkoła Ekologii i Zarządzania w Warszawie) er en ikke-statslig højere uddannelsesinstitution, der er etableret på grundlag af afgørelsen af ​​ministeren for national uddannelse i juli 1995 og registreret under nummer 62 i registret over ikke-statslige videregående uddannelsesinstitutioner og sammenslutninger af ikke-statslige videregående uddannelsesinstitutioner.

Universitetet betragtes som en af ​​de bedste ikke-statslige videregående uddannelsesinstitutioner i regionen Mazowsze. Dynamisk udvikling af UE & M, har høje uddannelseskrav og tværfaglige karakter af viden opnået ved vores studerende opnået påskønnelse af arbejdsgivere og specialister fra forskellige sektorer.

Høje standarder for uddannelse resultat, blandt andet i prestigefyldte priser og titler tildelt til universitetet, positiv evaluering af statens Akkreditering udvalg for alle studieretninger evalueret hidtil, samt præmier opnået ved sine kandidater.

Faculty of Management af UE & M Siden begyndelsen af ​​aktiviteten af ​​fakultetet, har det primære fokus med hensyn til de studieretninger udbydes af fakultetet været af høj kvalitet og tværfaglige karakter af uddannelse, sikre up to date specialiseringer og tilpasning af indholdet af uddannelsen til udviklingen forventninger på arbejdsmarkedet marked. Takket være dette, er kandidater fra fakultetet opfattes af arbejdsgiverne som højt kvalificerede specialister, der besidder de nødvendige ressourcer af viden, færdigheder og sociale kompetencer, giver effektiv og ansvarlig realisering af forskellige faglige opgaver.

Materiale baggrund af fakultetet Til sin rådighed, Det Naturvidenskabelige Management har den fuldstændige undervisning infrastruktur fra University of Ecology and Management i Warszawa, herunder korrekt udstyrede auditorier og laboratorier, et bibliotek og læsesal, udstyr, maskiner, materialer og software, der kræves til at gennemføre undervisningen , herunder computer arbejdsstationer med internetadgang. Endvidere i hver af universitetets bygninger, studerende og undervisere har Wi-Fi internetadgang.

UE & M har sine egne, moderne undervisningsfaciliteter, der er tilpasset til de behov, som handicappede brugere. Undervisningslokaler og laboratorier har state of the art udstyr og de tillader korrekt gennemførelse af uddannelsen processen. Hvad mere er, universitetet stiller sine faciliteter til rådighed for elever og lærere uden for de planlagte undervisningstimer. Antallet og standard undervisningslokaler er tilpasset antallet af studerende.

Der er også et meget veludstyret bibliotek og læsesal UE & M, hvis samlinger omfatter over 44.000 bind. Den ajour samling af pressen til rådighed i læsesalen omfatter ca. 240 titler af indenlandske magasiner og 13 titler på udenlandske magasiner.

Studerende kan også bruge elektroniske bibliotekssamlinger, såsom Elsevier, Springer, Wiley-Blackwell, EBSCO, Nature, Science, Web of Knowledge, SCOPUS, AGRO, BazEkon, BazHum, BazTech, CEJSH.

Hvad gør os anderledes?

Kvalificeret og erfaren undervisning og videnskabeligt personale, der giver de studerende med state-of-the-art viden og praktiske færdigheder Uddannelser i overensstemmelse med kravene i det arbejde markedet, der giver kandidater med viden er nødvendig i deres valgte erhverv. Eksperterne og bestyrelsen for arbejdsgivere fungerer ved hvert fakultet vil være i stand til at rådføre sig om, hvordan man forberede kandidater til deres fremtidige job. Specialiserede laboratorier, airconditionerede værelser samt studiolejligheder med Wi-Fi-forbindelse. Moderne bibliotek med en behagelig læsning værelse og med mere end 52 000 bøger og tidsskrifter. Eget forlag, med ansvar for monografier og lærebøger. Warszawa skole sundhed fungerer på UE & M arrangerer åbne foredrag om sundhed og sociale sygdomme. ERASMUS PLUS 2014-2020 tilbyder udvekslingsprogram med mange universiteter, samt praktikophold i mange institutioner, kontorer og organisationer i forskellige europæiske lande.

Især for de internationale studerende, der er en internationalt samarbejde Office. UE & M tilbyder forberedende kurser af polsk sprog både for vores kandidater og for de studerende, der bare begynder deres uddannelse på polske universiteter. For vores studerende og lyttere, vi også sikre en sovesal.

Placeringer

Warszawa

University of Ecology and Management

Address
ul. Olszewska 12
00-792 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 22 825 80 34/35

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: