Læs den officielle beskrivelse

UTP Universitet for Videnskab og Teknologi (Uniwersytet Technologiczno - Przyrodniczy - UTP) i Bydgoszcz har en 60 år lang tradition går tilbage til 1951, da den første skole for videregående uddannelse i Bydgoszcz blev skabt - Evening School of Engineering. Tidligt i sin historie, det uddannede kemiske og mekaniske ingeniører. Efter at være blevet omdannet til Engineering School of Higher Education, i 1964, fuld tid, blev aften og extramural programmer, der tilbydes af 4 teknologiske fakulteter.

Udviklingen af ​​landbruget undersøgelser blev lanceret i 1969 af etableringen i Bydgoszcz for den gren af ​​den Landbrugsskole for højere uddannelse fra Poznań. Denne gren blev selvstændigt i 1972 ved at dreje ind i fakultetet for landbrug med Animal Production Section. I henhold til dekret af premierministeren den 20. august 1974 blev disse to skoler sluttede i Jan og Jędrzej Śniadecki University of Technology og landbrug i Bydgoszcz, omdøbt til UTP Universitet for Videnskab og Teknologi i 2006.

UTP Universitet for Videnskab og Teknologi er en multi-profil skole for videregående uddannelse at tilbyde teknisk, landbrug, kunst og inden for forvaltning uddannelser.

Den afsluttende eksamen certifikat (matura) er påkrævet for at få adgang til UTP. Entré er baseret på resultaterne af den endelige eksamen. Vi tilbyder fuld eller deltid af I (BSc, Bachelor i Engineering), II (MSc) og III (ph.d.-studiet) grader.

UTP Universitet for Videnskab og Teknologi tilbyder følgende felter (programmer) i undersøgelsen:

I grad - Bachelor i Engineering

Tekniske Videnskaber Jordbrugsvidenskab

Landbrug og skovbrug Engineering Landbrug

Arkitektur og byplanlægning Husdyrhold

biomedicinsk teknik bioteknologi

Chemical Technology Environmental Protection

anlægsarbejder Fødevareteknologi og Human Ernæring

Design Studies

elektroteknik Management Sciences

Elektronik og telekommunikation ledelse

Miljøteknik Ledelse og Production Engineering

Informations- og kommunikationsteknologi (IKT)

Boligindretning

Materiale Engineering

maskinteknik

Teknisk Fysik

Transport

II grad - Master undersøgelse

Tekniske Videnskaber Jordbrugsvidenskab

Chemical Technology Landbrug

anlægsarbejder Husdyrhold

elektroteknik bioteknologi

Elektronik og telekommunikation Environmental Protection

Miljøteknik

maskinteknik Management Sciences

Teknisk Fysik ledelse

Transport

III grad (doktorafhandling undersøgelse)

Agronomi Husdyrhold Miljø Udvikling Maskiner Byggeri og Drift

Undervisningen proces understøttes af følgende fakulteter:

Fakultetet for landbrug og bioteknologi Fakultetet for Husdyravl og biologi Faculty of Chemical Technology and Engineering, herunder Institut for Matematik og Fysik Fakultetet for og Miljøteknologi Faculty of Management Faculty of Mechanical Engineering Fakultetet for telekommunikation og Elektroteknik

Igennem de 60 år historie studierne på universitetet er afsluttet med over 43.000 kandidater, for det meste med hovedfag i civilingeniør, maskinteknik og landbrug videnskaber. Vores kandidater omfatter bl.a. den verdensberømte Sydney Olympic stadion designer, Edmund Obiała, MSc, og en cryptologist, professor Józef Pieprzyk.

Syv fakulteter, tværfakultære enheder og administration beskæftiger omkring 1300 mennesker, 680 af dem er akademikere, herunder næsten 140 professorer. Seks fakulteter på universitetet har ret til at tildele ph.d.-graden, hvoraf tre (fakultetet for landbrug og Bioteknologi, Det Husdyravl og biologi og Fakultet Mechanical Engineering) også at give graden af ​​doktor habilitowany svarende til Doctor of Science Grad. Den videnskabelige og uddannelsesmæssige aktiviteter er baseret på samarbejde med næsten alle indenlandske tekniske universiteter og landbruget og med mange udenlandske universiteter og forskningscentre.

Fem akademikere fra University har fået titlen Doctor Honoris Causa. Anerkendelsen af ​​universitetets akademikere af polsk videnskab er i høj grad ses af deres hyppige deltagelse i udvalg og sektioner i det polske videnskabsakademi og Ministeriet for videnskab og videregående uddannelse, samt værker af Den polske Akkreditering udvalget.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

UTP University of Science and Technology in Bydgoszcz

Computer Aided Engineering dækker brugen af ​​computere i alle ingeniørvirksomhed fra design til fremstilling af et produkt. CAE giver virtuelle produkt udviklingsmiljøer ... [+]

Hvad er CAE?

Computer Aided Engineering dækker brugen af ​​computere i alle ingeniørvirksomhed fra design til fremstilling af et produkt. CAE giver virtuelle produkt udviklingsmiljøer der giver 3D-modeller, der skal oprettes, analyseres og optimeres. Takket være mulighederne for at vurdere de operationelle forhold og takket være muligheden for at gennemføre ideen om concurrent engineering tiden forbereder et nyt produkt kan være stærkt reduceret.

Kursus Info

CAE kandidater, afhængigt af området for første cyklus undersøgelser og valg af kurser, kan udvikle usædvanligt effektive færdigheder ved at bruge computer-aided redskaber, især i samarbejde med ingeniører med speciale i forskellige områder, udvide deres viden inden for informationsteknologi, især med hensyn til computerprogrammering og grafik, samt at udvide deres viden om forskellige computerstøttet miljøer og blive en specialist i udvikling af computer aided software engineering miljøer.... [-]

Polen Bydgoszcz
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk