Læs den officielle beskrivelse

Studier ved universitetet i Warszawa holder høje stillinger i internationale rankings, såsom Times Higher Education World University Ranking og Akademisk Ranking of World Universities (også kendt som Shanghai Ranking). Under hensyntagen til det samlede antal forskningsuniversiteter, der når 20 tusind, universitetet i Warszawa er blandt de øverste to procent af verdens bedste universiteter. Ifølge internationale rankings, er det også det bedste universitet i Polen og en af ​​de førende dem i denne region i Europa.

Universitetet i Warszawa blev grundlagt i 1816. University kandidater har vundet 5 Nobel Prize awards. University samfund består af 60.000. UW samarbejder med over 1.100 udenlandske virksomheder. Det er et medlem af ca. 100 internationale foreninger og netværk.

Fakultet Økonomisk Sciences 'uddannelser kombinerer solidt fundament af akademisk uddannelse med høj kvalitet af specialiseret viden, Uden hvilken man kan ikke problemfrit fungere i moderne økonomisk miljø. Vores kandidater overholdes, og søgte ud af arbejdsgiverne og nemt finde beskæftigelse i forskellige institutioner.

Alle specialiseringer på Det Naturvidenskabelige økonomiske videnskaber har fået akkreditering, der er et bevis for uddannelse kvalitet skænket af University Akkreditering udvalget. Vores uddannelser i økonomi fik en positiv mærke med udmærkelse fra staten Akkreditering udvalget.

Moderne økonomi er ikke kun en empirisk videnskab, men også en eksperimenterende én. Vores kursus pensum dækker emner, der henhører under det domæne af moderne økonomi med overholdelse af høje europæiske standarder. UW studerende er på forkant med Polens intellektuelle udvikling, fordi deres akademikere skaber den primære del af den intellektuelle indhold. Således kan de blive fortrolig med sådanne ideer første hånd. Vores studerende har adgang til nyeste lærebøger og publikationer, ikke blot indenlandske, men også udenlandske. WNE økonomisk bibliotek har en interessant økonomisk indsamling og tilhører WU Internet bibliotek netværk.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

bedste program på finansielle markeder verden over i henhold til Eduniversal Ranking 2018. ... [+]

17. bedste program i verden ifølge Top 100 Global Eduniversal Ranking på Financial Markets i 2018.

Det kvantitative finansprogram ved Det Økonomiske Fakultet, Warszawa Universitet er et fire-semestersprogram på fuld tid, der giver eleverne enestående viden om moderne kvantitativ finansiering. Programmet fører til 'magister' grad og er kompatibel med Bologna-systemet, svarende til Maters of Arts.

Det karakteristiske træk ved dette program er, at det kombinerer de overordnede grundlæggende elementer i økonomisk teori med specialiseret viden inden for økonomi. Det grundlæggende formål med denne specialisering er at give de studerende teoretisk viden fra kvantitativ økonomi, kombineret med praktiske anvendelser i finansielle institutioner under hensyntagen til de seneste tendenser i finansverdenen.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Dette er et toårigt, fuldtidsuddannet program inden for økonomi, der koncentrerer sig om international økonomi med dobbeltgrads muligheder. 1. bedste program i regionen ( ... [+]

1. bedste program i Østeuropa ifølge Eduniversal.

Dette er et toårigt, fuldtidsuddannet program inden for økonomi, der koncentrerer sig om international økonomi. Dette program tilbydes af Det Økonomiske Fakultet ved Universitetet i Warszawa, som efter Polsk statsakkreditationsudvalgs mening tilbyder de bedste økonomiske læseplaner i Polen. Dette program fører til graden af ​​'magister', hvilket svarer til Master of Arts i økonomi.

Du vil flydende implementere avanceret makro og mikro teori mens modellering socioøkonomiske processerDu vil forstå, hvordan økonomi og økonomi fungerer, og du vil kunne bruge denne viden til avanceret finansieringsteknik i internation... [-]
Polen Warsaw
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

University of Warsaw, School of Economic Sciences