University of Warsaw, Faculty of Economic Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studier ved universitetet i Warszawa holder høje stillinger i internationale rankings, såsom Times Higher Education World University Ranking og Akademisk Ranking of World Universities (også kendt som Shanghai Ranking). Under hensyntagen til det samlede antal forskningsuniversiteter, der når 20 tusind, universitetet i Warszawa er blandt de øverste to procent af verdens bedste universiteter. Ifølge internationale rankings, er det også det bedste universitet i Polen og en af ​​de førende dem i denne region i Europa.

Universitetet i Warszawa blev grundlagt i 1816. University kandidater har vundet 5 Nobel Prize awards. University samfund består af 60.000. UW samarbejder med over 1.100 udenlandske virksomheder. Det er et medlem af ca. 100 internationale foreninger og netværk.

Fakultet Økonomisk Sciences 'uddannelser kombinerer solidt fundament af akademisk uddannelse med høj kvalitet af specialiseret viden, Uden hvilken man kan ikke problemfrit fungere i moderne økonomisk miljø. Vores kandidater overholdes, og søgte ud af arbejdsgiverne og nemt finde beskæftigelse i forskellige institutioner.

Alle specialiseringer på Det Naturvidenskabelige økonomiske videnskaber har fået akkreditering, der er et bevis for uddannelse kvalitet skænket af University Akkreditering udvalget. Vores uddannelser i økonomi fik en positiv mærke med udmærkelse fra staten Akkreditering udvalget.

Moderne økonomi er ikke kun en empirisk videnskab, men også en eksperimenterende én. Vores kursus pensum dækker emner, der henhører under det domæne af moderne økonomi med overholdelse af høje europæiske standarder. UW studerende er på forkant med Polens intellektuelle udvikling, fordi deres akademikere skaber den primære del af den intellektuelle indhold. Således kan de blive fortrolig med sådanne ideer første hånd. Vores studerende har adgang til nyeste lærebøger og publikationer, ikke blot indenlandske, men også udenlandske. WNE økonomisk bibliotek har en interessant økonomisk indsamling og tilhører WU Internet bibliotek netværk.

Placeringer

Warszawa

Wydział Nauk Ekonomicznych Uniwersytetu Warszawskiego

Address
Faculty of Economic Sciences University of Warsaw ul. Długa 44/50
00241 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 22 55 49 190