University of Bialystok

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

128670_student-3500990_1920.jpg

University of Bialystok blev grundlagt i 1997 fra filialen af Warszawa Universitet efter 29 år af dets eksistens.

I dag er UwB et af de største og stærkeste akademiske centre i det nordøstlige Polen på grund af dets videnskabelige standarder og potentiale. Universitetet består af ni fakulteter, herunder en lokaliseret i udlandet i Vilnius. Klasser og forelæsninger leveres af ca. 900 akademiske lærere.

På nuværende tidspunkt uddanner universitetet ca. 17.000 studerende på næsten 30 fagområder. Det tilbyder omkring 100 forskellige postgraduate kurser. Elevbevægelsen er blomstrende: Der er omkring 70 studerendeforskningsklubber på universitetet.

Ph.D. Gradstudier udføres inden for fem universitetsenheder: Det Juridiske Fakultet, Det Økonomiske Fakultet, Det Filosofiske Fakultet, Det Fakultet for Biologi og Kemi og Det Historiske Fakultet.

UwB har ret til at tildele 10 ph.d.-grader og 4 postdoktorale grader. Regionens unikke natur- og kulturelle mangfoldighed, der tiltrækker videnskabelige undersøgelser, anvendes til videnskabelig forskning udført på universitetet.

Universitetet samarbejder med højere læreanstalter i udlandet inden for rammerne af næsten 50 aftaler om videnskabeligt samarbejde i LLP Erasmus Program, Leonardo da Vinci Programmet og rammeprogrammer. Takket være interuniversitet og internationalt samarbejde deltager UwB-studerende i faglig praktikophold i udlandet.

Placeringer

Bialystok

Address
ul. Świerkowa,20B
15-328 Bialystok, Podlaskie Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig