Læs den officielle beskrivelse

114855_rsz_adobestock_206335315.jpg

University of Bialystok blev grundlagt i 1997 fra filialen af Warszawa Universitet efter 29 år af dets eksistens.

I dag er UwB et af de største og stærkeste akademiske centre i det nordøstlige Polen på grund af dets videnskabelige standarder og potentiale. Universitetet består af ni fakulteter, herunder en lokaliseret i udlandet i Vilnius. Klasser og forelæsninger leveres af ca. 900 akademiske lærere.

På nuværende tidspunkt uddanner universitetet ca. 17.000 studerende på næsten 30 fagområder. Det tilbyder omkring 100 forskellige postgraduate kurser. Elevbevægelsen er blomstrende: Der er omkring 70 studerendeforskningsklubber på universitetet.

Ph.D. Gradstudier udføres inden for fem universitetsenheder: Det Juridiske Fakultet, Det Økonomiske Fakultet, Det Filosofiske Fakultet, Det Fakultet for Biologi og Kemi og Det Historiske Fakultet.

UwB har ret til at tildele 10 ph.d.-grader og 4 postdoktorale grader. Regionens unikke natur- og kulturelle mangfoldighed, der tiltrækker videnskabelige undersøgelser, anvendes til videnskabelig forskning udført på universitetet.

Universitetet samarbejder med højere læreanstalter i udlandet inden for rammerne af næsten 50 aftaler om videnskabeligt samarbejde i LLP Erasmus Program, Leonardo da Vinci Programmet og rammeprogrammer. Takket være interuniversitet og internationalt samarbejde deltager UwB-studerende i faglig praktikophold i udlandet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Bialystok

Undersøgelserne gør det muligt at forstå mekanismerne i internationale relationer og den globale økonomis funktion. Viden opnået under studierne tjener som grundlag for a ... [+]

Beskrivelse

Undersøgelserne gør det muligt at forstå mekanismerne i internationale relationer og den globale økonomis funktion. Viden opnået under studierne tjener som grundlag for analyse af statsøkonomiske og politiske problemer ud fra et internationalt perspektiv. Studierne forbereder professionelle job som mellemrangerede specialister og analytikere i statslige og selvstyreadministrationsenheder, internationale eller nationale organisationer og institutioner, der samarbejder med udlandet, virksomheder, der opererer på internationale markeder samt for at drive egen virksomhed.

Adgangskrav

Ansøgeren skal indsende en scanning af det oprindelige gymnasium eller IB-diplomet (International Baccalaureate) eller EB-diploma (Europæisk Baccalaureat) eller et certifikat for fuldførelse af videregående uddannelse udstedt i udlandet, der giver indehaveren ret til at gennemføre universitetsstudier i udstedelseslandet og en gennemgang af det originale dokument, der bekræfter kendskabet til et fremmedsprog i undervisningen af studierne:... [-]

Polen Bialystok
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk