University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WroclawUni02

Hvis du vil have mere information om dette attraktive studieprogram, kan du besøge vores hjemmeside her , det berømte universitet Wrocław, den pulserende by Wrocław og det spændende studenteliv.

Universitetet i Wrocław har en rig historie på mere end tre århundreder. Grundlagt af Leopold I Habsburg udviklede universitetet sig fra en beskeden skole, der drives af jesuitterne, til en af de største akademiske institutioner i Polen. I begyndelsen af 1800-tallet havde universitetet fem fakulteter: filosofi, katolsk teologi, evangelisk teologi, lov og medicin. Senere blev det udvidet af mange sektioner, laboratorier og et naturmuseum, der eksisterer indtil i dag. I dag er Wrocławs første og fremmest fokus videnskabelig forskning. Vores lærde har mange forbindelser med deres medforskere fra andre højere læreanstalter i Polen og i hele verden. Vores forskeres succes er for nylig blevet anerkendt af polske myndigheder, der har øget bevillingen for både udstyr og forskning på vores universitet betydeligt med 80% i forhold til tidligere år. Academic Incubator of Entrepreneurship er en ny enhed af Wroclaw Universitet, der er designet til at hjælpe eleverne med at starte deres egne virksomheder ved at yde gratis iværksætterrådgivning, organisere konferencer, seminarer, subsidiere udvalgte investeringer og tilbyde kontorlokaler. Academic Incubator of Entrepreneurship samarbejder med Wrocław Technology Park, et teknologisk center med laboratorier, kontorlokaler, konferencecenter og moderne multimedieudstyr. Formålet med teknologiparken er at skabe betingelser for brugen af Wrocławs og regionens videnskabelige og industrielle potentiale og for at stimulere den avancerede teknologibranche. Universitetet i Wrocław er stolt af at være en af sine aktionærer. I dag er universitetet i Wrocław det største universitet i regionen og underviser over 40.000 studerende og omkring 1300 ph.d.-studerende på 10 fakulteter. 9000 studerende uddyber hvert år universitetet. WroclawUni01

Fakultet for Juridik, Administration og Økonomi

Det juridiske fakultet, administration og økonomi er en af de største i Polen. Dens tradition går tilbage til den preussiske lovskole etableret i 1811. Over 12.000 studerende undervises ved dette fakultet af 200 lærde og 170 studerende er indskrevet i Ph.D. programmer. Fakultetet tilbyder internationale udvekslingsprogrammer og er stolt af at være vært for internationale studerende fra Europa, Rusland, Kasakhstan og afrikanske lande. Studerende kan blive medlemmer af klubber og samfund og deltage i nationale og internationale konferencer og symposier. Studieretninger:

 • Lov
 • Administration
 • Økonomi

Forskning: Ekspertområder omfatter:

 • Polens historie og polsk lov
 • Administrative, civile, strafferetlige, økonomiske og private lovgivninger
 • International og europæisk lov
 • Teori for økonomi

Internationale links: Fakultetet har akademiske partnerskaber med omkring 40 institutioner i mere end 18 lande verden over, herunder:

 • Hidalgos Center for Videregående Uddannelse i Mexico,
 • Center for Latinamerikas forfatningsret i Buenos Aires,
 • Skole for tysk lov,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES Institute, France
 • Cambridge University engelsk og europæisk lovkursus.

Faciliteter: Et af de største lovbiblioteker i Polen med state-of-the-art udstyr, foredragshaller, klasseværelser, computerlaboratorier og et studierum med adgang til internet og databaser

Placeringer

Wrocław

Address
Pl. Uniwersytecki 1
50-137 Wrocław, Nedre Schlesien Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig