Read the Official Description

WSB Universitetet blev etableret for 16 år siden som den første private universitetskole i Toruń. I årenes løb har den fået et ry som leverandør af førsteklasses kvalitetsuddannelser i erhvervslivet, økonomi og økonomi. Dette omdømme står for en stabil markedsposition og understøttes af færdige instruktører og state-of-the-art undervisningsmetoder. I 2007 lancerede universitetet Fakultetet for økonomi og ledelse i Bydgoszcz som sin anden placering.

Fordele ved uddannelser fra WSB University i Toruń:

• En rig portefølje af uddannelsesprodukter

• Problemfri planlægning og organisation

• praktisk fokuseret læseplan

• Tillid til kvalitet

• relevant læring

• praktikophold og praktikophold med regionens førende virksomheder.

Undervisningspersonale

WSB Universiteterne værdier din tid. Vi holder øje med hvad der foregår på arbejdsmarkedet og er forpligtet til at levere viden på en nem og effektiv måde. WSB-læseplanerne er udformet på baggrund af arbejdsgivernes forventninger og mange års WSB-akademikers erfaringer. Blandt WSB er akademiske medarbejdere både akademiske myndigheder og praktikere, der deler deres viden og ekspertise med deres studerende.

Skolen tilbyder programmer i
• polsk
• Engelsk
Denne skole tilbyder også:
• BScs (11 og 2 på engelsk)
• MScs (5 og 1 på engelsk)

Denne skole tilbyder også:

Master

WSB Torun

Vores videregående uddannelser giver dig mulighed for at videreudvikle dine færdigheder og kompetencer. Mange af vores studerende forfølger sekundære programmer på et omr ... [+]

WSB UNIVERSITET I TORUŃUndervises på engelskFuld tidDeltidAndet kursus grad (Master's) programmer

Vores videregående uddannelser giver dig mulighed for at videreudvikle dine færdigheder og kompetencer. Mange af vores studerende forfølger sekundære programmer på et område, der ikke er direkte relateret til deres tidligere uddannelse. På den måde kan de betydeligt udvide deres faglige ekspertise.

Det er forskningsområdet, som er et innovativt program inden for anden studiecyklus. Det kombinerer viden fra både ledelsesområdet og loven. Disse to felter synes at være en uundværlig del af den moderne lederes arbejde. I løbet af studier vil du blandt andet lære om moderne begreber for virksomhedsledelse, principper for strategisk beslutningstagning og deres indflydelse på forretningsenheders funktion, administrative og civile procedurer og principperne for ledelsesansvar i erhvervslivet. Derudover vil du inden for International Management and Marketing specialisering få viden og færdigheder inden for følgende områder:... [-]

Polen Torun
October 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk