Læs den officielle beskrivelse

WSB University in Gdansk bryr sig om sine elever. Den rette infrastruktur har en positiv indflydelse på komforten ved at studere. Vi har forberedt dig moderne læringslaboratorier med høj klasse udstyr og software og plads til læring og afslapning. Desuden er bygningerne handicapvenlige. Det er ren fornøjelse at studere på et sådant sted.

Venlige steder

Følgende faciliteter er til din rådighed i bygningerne:

  • Et retsrum: Skræddersyet til juridiske fakulteter, blev der nedsat et særligt retsrum for udøvelse af retssager, hvor relevante simuleringskurser finder sted.
  • Foto lab - Universitets eget laboratorium bruges af studerende i grafisk design og multimedie til at uddanne deres praktiske færdigheder. Laboratoriet er udstyret med professionel belysning, kameraer, udskiftelige baggrunde til fotografering og et filmkamera.
  • Stille og vokale arbejdsstuer: Der er to værelser på biblioteket, som kan bestilles af studerende for at give dem plads til arbejde i grupper over et projekt, for eksempel samtidig at kunne bruge bibliotekets ressourcer.
  • Studenterzoner - fire værelser indrettet med komfortable sofaer, borde, kaffemaskiner og et fjernsyn. Værelserne giver plads til hvile eller at lære i pauser mellem klasser.
  • Grønne områder med bænke, hængekøjer, træhuse, steder at lære, slappe af, spise, snakke og socialisere.

Praktik er vores prioritet

WSB University in Gdansk er en skole, der i vid udstrækning leverer praktiske klasser. Dette er en af ​​vores karakteristiske træk. Som de eneste i regionen tilbyder vi klasser i et dobbelt system, hvilket betyder, at ca. 50% af fagene i en bestemt specialitet ved deltidsstudier vedrører klasser, der udføres hos vores forretningspartners lokaler. På grund heraf får vores studerende praktisk viden og færdigheder, som de vil kunne bruge i deres professionelle karriere i fremtiden. Klasser udføres af lærere-praktikere, hvor teori konfronteres med virkelige tilfælde. Studerende kan også få svar på at absorbere spørgsmål, der vedrører praktiske aspekter af det erhverv, de studerer.

WSB hjælper også med at indlede en professionel karriere. Karrierekontoret tilbyder hvert år mere end 1000 faglige praktik, praktikophold og jobtilbud i virksomheder med varierede aktivitetsprofiler. Derfor kan eleverne praktisk talt udnytte den viden, der er erhvervet under deres studier, og tjene nogle ekstra indtægter.

International Relations Department

International Relations Department på WSB University in Gdansk er meget aktiv ikke kun i sin daglige erhvervelse af udenlandske studerende, men også i at hjælpe dem i tilpasningsprocessen i skolen. Instituttet organiserer sprogkurser for udlændinge, tilpasningsdage, kulturelle værksteder og hjælp til at finde indkvartering.

Da der er forskellige statsborgere, der arbejder i afdelingen, herunder nepalesiske, ukrainere og polakker, er vi i stand til at forstå vores udenlandske studerende og tilbyde dem de tjenester, de har brug for.

LÆS TIL MINDRE OG ANVEND FOR VORES UE-KO FINANSIERET STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Polere

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

WSB University in Gdansk

Undersøgelser betyder først og fremmest forberedelsen til den fremtidige professionelle karriere. Wyższa Szkoła Bankowa bekymrer sig om, at eleverne ikke har noget proble ... [+]

Undersøgelser betyder først og fremmest forberedelsen til den fremtidige professionelle karriere. Wyższa Szkoła Bankowa bekymrer sig om, at eleverne ikke har noget problem på arbejdsmarkedet, herunder den internationale. Derfor har eleverne i WSB mulighed for at studere ved udenlandske universiteter og få deres praktikophold i andre lande.

Dine viden og færdigheder vil omfatte:

håndtering af korrespondance og handelsforhandlinger på engelskforhandle internationalt med repræsentanter for forskellige kulturergennemfører en finansiel analyse for virksomheder, der opererer på det internationale markedstyring af et selskab, der opererer på det internationale markedpåvirk... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
WSB University in Gdansk

Kandidater fra denne specialisering undervist i engelsk erhverve viden og færdigheder i forbindelse med virksomhedernes drift i den internationale dimension. Denne specia ... [+]

Kandidater fra denne specialisering undervist i engelsk erhverve viden og færdigheder i forbindelse med virksomhedernes drift i den internationale dimension. Denne specialisering forbereder eleverne til arbejde i internationale virksomheder, virksomheder, der samarbejder og konkurrerer om internationale markeder eller kontorer, der samarbejder i udlandet.

Specialiserede fag på engelsk lette erhvervelsen af ​​professionelt ordforråd, der anvendes af internationale virksomheder i deres daglige arbejde.

Dine viden og færdigheder vil omfatte:

bruger business engelskforhandlinger på engelskeffektiv drift inden for den internationale økonomiske praksiskendskab til inter... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
WSB University in Gdansk

Programmet er dedikeret til studerende, der er interesserede i udfordringer og muligheder, som design, udnyttelse og effektiv og produktiv forbedring af forsyningskæden k ... [+]

Feltet International Logistics er oprettet for Logistics branch managers, hvis arbejdsmiljø kræver engelsksproglig kommunikation. Det giver mulighed for at levere uddannelsen inden for logistikområdet til personer, der allerede er erfarne arbejdstagere, men også til dem, der gerne vil arbejde på det internationale logistikmarked i fremtiden. Dette program sigter også mod fremme business engelsk, der er uundværlig inden for det internationale samarbejde.

Dette program omfatter ikke kun forskellige logistikaspekter inden for det internationale miljø, men forbedrer også ledelsens kompetencer. Programmet sigter mod at forberede den moderne leder, som ville kunne klare udfordringer inden for logistikområdet.... [-]

Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
WSB University in Gdansk

IT Project Management studerende lærer om de nyeste trends og hvordan man opretter fleksible projektteam, der vil tilpasse organisationen til kundernes skiftende krav på ... [+]

IT Project Management studerende lærer om de nyeste trends og hvordan man opretter fleksible projektteam, der vil tilpasse organisationen til kundernes skiftende krav på en hurtig og effektiv måde.

Overførsel af nyeste viden og færdigheder, der er uundværlige i udførelsen af ​​opgaver, der præsenteres for projektgruppen, forbereder studiet eleverne til at fungere som it-teamledere i det internationale miljø.

Din viden og færdigheder:

kendskab til projektstyringsstandarder og måde at anvende dem på i praksisevnen til at bruge teknikker i projektledelse (definere projektet og dets omfang, udvikling og optimering af tidsplaner, spørgsmål vedrørende budgettering og projektstyring)evne til at planlægge projekter effektivt med hensyn til projektomkostninger samt risiko og kvalitetevne til at designe informationssystemer og udvikle og styre produktion i det internationale miljødygtig brug af specialiserede it-værktøjer i projektledelsebløde færdigheder vedrørende projektgruppeledelse, forhandlinger og præsentationsfærdigheder.... [-]
Polen Gdańsk
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

WSB in Tricity