WSB University in Gdansk

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WSB University in Gdansk bryr sig om sine elever. Den rette infrastruktur har en positiv indflydelse på komforten ved at studere. Vi har forberedt dig moderne læringslaboratorier med høj klasse udstyr og software og plads til læring og afslapning. Desuden er bygningerne handicapvenlige. Det er ren fornøjelse at studere på et sådant sted.

Venlige steder

Følgende faciliteter er til din rådighed i bygningerne:

  • Et retsrum: Skræddersyet til juridiske fakulteter, blev der nedsat et særligt retsrum for udøvelse af retssager, hvor relevante simuleringskurser finder sted.
  • Foto lab - Universitets eget laboratorium bruges af studerende i grafisk design og multimedie til at uddanne deres praktiske færdigheder. Laboratoriet er udstyret med professionel belysning, kameraer, udskiftelige baggrunde til fotografering og et filmkamera.
  • Stille og vokale arbejdsstuer: Der er to værelser på biblioteket, som kan bestilles af studerende for at give dem plads til arbejde i grupper over et projekt, for eksempel samtidig at kunne bruge bibliotekets ressourcer.
  • Studenterzoner - fire værelser indrettet med komfortable sofaer, borde, kaffemaskiner og et fjernsyn. Værelserne giver plads til hvile eller at lære i pauser mellem klasser.
  • Grønne områder med bænke, hængekøjer, træhuse, steder at lære, slappe af, spise, snakke og socialisere.

Praktik er vores prioritet

WSB University in Gdansk er en skole, der i vid udstrækning leverer praktiske klasser. Dette er en af ​​vores karakteristiske træk. Som de eneste i regionen tilbyder vi klasser i et dobbelt system, hvilket betyder, at ca. 50% af fagene i en bestemt specialitet ved deltidsstudier vedrører klasser, der udføres hos vores forretningspartners lokaler. På grund heraf får vores studerende praktisk viden og færdigheder, som de vil kunne bruge i deres professionelle karriere i fremtiden. Klasser udføres af lærere-praktikere, hvor teori konfronteres med virkelige tilfælde. Studerende kan også få svar på at absorbere spørgsmål, der vedrører praktiske aspekter af det erhverv, de studerer.

WSB hjælper også med at indlede en professionel karriere. Karrierekontoret tilbyder hvert år mere end 1000 faglige praktik, praktikophold og jobtilbud i virksomheder med varierede aktivitetsprofiler. Derfor kan eleverne praktisk talt udnytte den viden, der er erhvervet under deres studier, og tjene nogle ekstra indtægter.

International Relations Department

International Relations Department på WSB University in Gdansk er meget aktiv ikke kun i sin daglige erhvervelse af udenlandske studerende, men også i at hjælpe dem i tilpasningsprocessen i skolen. Instituttet organiserer sprogkurser for udlændinge, tilpasningsdage, kulturelle værksteder og hjælp til at finde indkvartering.

Da der er forskellige statsborgere, der arbejder i afdelingen, herunder nepalesiske, ukrainere og polakker, er vi i stand til at forstå vores udenlandske studerende og tilbyde dem de tjenester, de har brug for.

LÆS TIL MINDRE OG ANVEND FOR VORES UE-KO FINANSIERET STUDIE!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Placeringer

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Pommern Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig