Warsaw School of Photography & Graphic Design

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere MED OS?

  • FAKULTET: Professorer fra Warszawa Kunstakademi, The National Film School i Łódź, og Poznań University of Arts. Internationalt kendte kunstnere. Yderst kompetente fagfolk.
  • Bacheloruddannelse: Gyldig i 47 lande, herunder Den Europæiske Union - PROGRAM: Omfattende faglig og kunstnerisk uddannelse. Stort antal kurser og en tutorial system. Teori, praksis og ekskursioner.
  • MILJØ: En meget venlig og varm atmosfære. Små klasser. Individuel pleje af vores studerende.

INDKVARTERING

FLATS

Flats: private eller delt. Der er mange lejligheder til leje til rådighed i Warszawa. Prisen for lejen afhænger af, hvor langt den flade er placeret fra centrum af Warszawa, om antallet af værelser, areal, standarder og om du ønsker at leve med dig selv eller dele lejligheden med en eller flere personer. Så lad os vide dit valg og dit budget for huslejen.

Vi sender dig de nødvendige kontakter med ejerne og tjek den flade.

For din orientering er her nogle typiske månedlige husleje for lejligheder: - 400 Euro for en studie flad.

  • 500 Euro for en to værelses lejlighed.
  • 650 Euro for en tre værelses lejlighed.
  • Ekstra udgifter: forsyningsselskaber.

Leveomkostningerne i WARSZAWA

Bor i Warszawa er billigere end i de vesteuropæiske byer.

Leveomkostningerne afhænger af individuelle behov og livsstil.

Ca. 600-800 Euro per måned er nødvendig for at dække udgifterne til indkvartering, transport og mad. Hvis du bor meget beskedent, du kunne komme af med 500 Euro per måned.

OPHOLDSTILLADELSE

Alle internationale studerende bor i Polen mere end tre måneder er forpligtet til at indhente en midlertidig opholdstilladelse. Den udstedes for en periode på en elevs ophold i Polen op til tre år. Bevis for tilladelsen er en midlertidig opholdstilladelse kort (Karta pobytu czasowego), som er et identitetskort for udlændinge i Polen. Sammen med et pas, det giver mulighed for at passere grænserne, så ofte du har lyst uden visum. Vi vil hjælpe dig med at få din opholdstilladelse.

SYGESIKRING

Sygesikring er obligatorisk for alle studerende til hele varigheden af ​​deres ophold i Polen. Internationale studerende rådes til at købe ansvarsforsikring og ulykkesforsikring i deres hjemlande. EU / EFTA-borgere bør få en europæisk sygesikringskort gyldige under deres ophold i Polen.

Ikke-EU / EFTA-borgere kan underskrive en sygeforsikring aftale med den polske nationale sygekasse (Narodowy Fundusz Zdrowia) eller med en af ​​de private klinikker i Warszawa.

LIV I WARSZAWA

Warszawa er en spændende og blomstrende europæisk hovedstad med over 1,7 millioner indbyggere. Det ligger på Vistula-floden mellem Østersøen og Tatra-bjergene. Der er omkring 300.000 videregående uddannelser studerende i Warszawa og blandt dem flere tusinde udlændinge. Mange unge polakker taler engelsk og er meget nyttigt til udlændinge. De genererer en atmosfære af åbenhed, varme og venlighed.

Warszawa er en dynamisk by i Centraleuropa tilbyder en livlig kulturel og kunstscene. De vigtige kulturelle hovedstæder Berlin, Wien, Prag, Budapest og Vilnius ligger inden for 550 km. Warszawa er let tilgængelige.

Placeringer

Warszawa

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen
Telefonnummer
+48 22 621 21 98

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig