Warsaw School Of Computer Science

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Warszawa School of Computer Science (WSCS) er en af ​​de bedste, dynamisk udvikling private universiteter i Polen. Det tilbyder BSc, MSc og ph.d.-programmer i datalogi, herunder kandidatuddannelsen undervises på engelsk. Skolen leverer høj kvalitet interaktiv uddannelse, som kombinerer teori med praksis, udstyrer de studerende med alle de færdigheder, der er nødvendige for professionel succes. Det giver de studerende mulighed for at blive undervist af fremragende forskere og eksperter fra Polen, EU samt andre lande.

Warszawa School of Computer Science tilbyder sine kandidater 4 semestre kandidatuddannelse på engelsk - IT Project Management Program. Begyndelsen af ​​undersøgelsen er forudsagt på 5. oktober 2015. Kurserne vil blive leveret fra mandag til fredag. Ansøgningsfristen er indstillet til midten af ​​september. Vores Kandidatuddannelsen i engelsk er åben for ansøgere med en videregående uddannelse (bachelor eller tilsvarende) eksamensbeviser eller kandidatuddannelser eksamensbeviser. Dem, der ønsker at tilmelde sig på vores MSc studier skal indsende alle dokumenter inden udgangen af ​​juli.

Skolen er det eneste universitet i Polen, hvor medlemmerne af Rektors Advisory Board er direktører for de polske grene af verdens største it-virksomheder: Microsoft, Hewllett - Packard, Cisco, Intel, IBM og Oracle. Skolen deltager i Microsoft IT Academy Program, Cisco Networking Academy Project, Cisco Entrepreneur Institute, IBM Scholars Program og Oracle Academic Initiative. På nuværende næsten tusind trehundrede polske og udenlandske studerende at studere i Warszawa School of Computer Science og få deres første og højere faglige it-færdigheder. Kompetencen de opnår bekræftes af statslige eksamensbeviser - ingeniør diplom, master eksamensbevis og datalogi postgraduate diplom. Derudover har de studerende mulighed for at opnå IKT sektor certifikater, som er højt værdsatte på arbejdsmarkedet: (PRINCE2® Foundation, PMI ®, CCNA, revisor informationssikkerhed management inderste i henhold til ISO 27001, designeren af ​​TeleInformatiksystem sikkerhed netværk i henhold til ISO 27001, lederen informationssikkerhed management, MCTS og MCITP) af.

Bortset fra akademiske kurser, studerende deltager i aktiviteterne i elevernes videnskabelige grupper af interesse samt elevrådet og i sport og rekreative arrangementer. Warszawa School of Computer Science, ved at deltage i EU-programmer, tilbyder også sine studerende mulighed for at deltage i den internationale udveksling af studerende.

Hvert år omkring 5000 deltagere deltager i åbne former for uddannelse, herunder kurser, foredrag, seminarer, konferencer og andre uddannelsesinstitutioner arrangementer organiseret af skolen. Skolen beskæftiger næsten 100 medlemmer af videnskabeligt personale (herunder 21 professorer og 17 læger - adjunkter) med de højeste kvalifikationer, herunder mange IT-specialister - praktikere også arbejder for IKT sektorselskaber. Underviserne - professorer, læger og adjunkter udfører didaktiske velkomst samt forskellige forskning værker.

Warszawa School of Computer Science er medlem af konferencen af ​​rektorer af polsk højere fagskoler og en Internationale Råd for fjernundervisning.

Studieafgifter

Ansøgere, der ønsker at tilmelde sig på vores to-års Master grad studier på engelsk, bør overveje lovbestemte gebyrer: • Entré beløber sig til 300 EUR; • Student ulykkesforsikring præmie på 10 EUR (eller meddelelse om anden forsikring besad); • Studieafgift for måneden beløber sig til 300 EUR (betales i 12 måneder om året) • Studieafgift for år for at studere - 3600 EUR

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

MSc i it-projektledelse

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Polen Warsaw

Master of Science i IT Project Management program tilbyder elevernes viden og færdigheder, der er nødvendige for at løse real-world IT projektledelse problemer. Projektledelse er disciplinen med at organisere, sikre og administrere ressourcer for at gennemføre projektet inden for de fastsatte rammer, tids-, omkostninger og kvalitetsmæssige begrænsninger inden for acceptable risikoniveauer. [+]

Master of Science i IT Project Management program tilbyder elevernes viden og færdigheder, der er nødvendige for at løse real-world IT projektledelse problemer. Projektledelse er disciplinen med at organisere, sikre og administrere ressourcer for at gennemføre projektet inden for de fastsatte rammer, tids-, omkostninger og kvalitetsmæssige begrænsninger inden for acceptable risikoniveauer. Master of Science i projektledelse program sammen med en værdifuld akademisk kvalifikation giver eleverne den faglige ekspertise, der er nødvendig for at planlægge og udføre en række it-projekter og undgå typiske faldgruber af ubesvarede deadlines og mismanaged ressourcer.

Programmet giver desuden eleverne mulighed for at få erfaring med de nuværende projektledelsesmetoder og introducerer nye udviklinger vedrørende styringsbeslutningsstøtteværktøjer som simulering og kunstig intelligenssteknik. På grund af disciplinens evolverende karakter læres eleverne begreber og færdigheder, der er nødvendige for at udvikle nye eller forbedre eksisterende procedurer for at løse projektstyringsproblemer.... [-]