Læs den officielle beskrivelse

111955_111913_WSCS_school_building.jpg

Hvorfor WSCS

WSCS er det eneste universitet i Polen, hvor medlemmerne af rektorens rådgivende bestyrelse samtidig er generalforvaltere af verdens største it-virksomheder som Microsoft, Hewlett-Packard, Cisco, Intel, IBM og Oracle.

Vores skole er et af de mest dynamisk udviklende private universiteter, hvilket også er unikt på grund af det faktum, at vi tilbyder undersøgelser inden for et og eneste felt inden for videnskab - datalogi!

Det vigtigste uddannelsesmål for WSCS er at udstyre sine studerende med både teoretisk viden og praktiske færdigheder, der er nødvendige for at blive professionelle inden for den udvalgte computervidenskabelige specialisering. Skolen tilbyder også gratis og betalte kurser og workshops til sine studerende, der yderligere vil forbedre deres evner og berige deres erfaring som it-specialister. Skolen samarbejder regelmæssigt med de største it-virksomheder, som igen tilbyder vores studerende og aflægger gratis og betalte praktikophold, der er en del af læseplanen, og giver eleverne mulighed for at kontrollere deres egne færdigheder i den virkelige verden af it-relateret arbejde. Skolen deltager i internationale projekter arrangeret af de største it-virksomheder som IBM Scholars Program, Microsoft IT Academy, Cisco Networking Academy, Oracle Academic Initiative og SAP Academic Project.

WSCS har 4 haller med plads til 130 studerende, 12 laboratorier, herunder moderne netværkslaboratorier bygget i henhold til Cisco standarder og computer grafiklaboratorium, 6 seminarerum, konferencerum, elevernes café og bar, gym, bibliotek og læseværelse samt arkiver og andre administrative kontorer.

Hvis du virkelig ønsker at studere datalogi og arbejde inden for it-sektoren på et sted, der udelukkende er dedikeret til dette videnskab, er Warsaw School Of Computer Science det rette sted at starte din karriere!

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Warsaw School Of Computer Science

Master of Science i Cloud Computing program tilbyder studerende både teori og praksis, så de studerende kan forstå og implementere cloud-baserede applikationer. Kurset vi ... [+]

Master of Science i Cloud Computing program tilbyder studerende både teori og praksis, så de studerende kan forstå og implementere cloud-baserede applikationer. Kurset vil sammen med den værdifulde akademiske kvalifikation give dig den nyeste viden og kompetencer, der kræves af en af verdens hurtigste voksende cloud computing. Cloud Computing tilbyder også skalerbare databehandlingsressourcer efter behov, der giver løsninger og udfordringer for videnskab og forretning. Mulighederne omfatter blandt andet et billigt indgangssted for små virksomheder, mere økonomisk brug af computerressourcer og evnen til at håndtere meget store datasæt. Udfordringer for praktikere omfatter design og brug af algoritmer, design og implementering af passende arkitektur og forståelse af risici og muligheder. Den MSc i Cloud Computing vil give en god forståelse af design, analyse og engineering af systemer til håndtering af store data i et distribueret miljø baseret på dynamisk skalerbare arkitekturer.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Warsaw School Of Computer Science

Master of Science i IT Project Management program giver eleverne den viden og færdigheder, der er nødvendige for at løse real-world IT projektledelse problemer. Projektle ... [+]

Master of Science i IT Project Management program giver eleverne den viden og færdigheder, der er nødvendige for at løse real-world IT projektledelse problemer. Projektledelse er disciplinen med at organisere, sikre og administrere ressourcer for at gennemføre projektet inden for de fastsatte rammer, tids-, omkostninger og kvalitetsmæssige begrænsninger inden for acceptable risikoniveauer. Master of Science i projektledelse program sammen med en værdifuld akademisk kvalifikation giver eleverne den faglige ekspertise, der er nødvendig for at planlægge og udføre en række it-projekter og undgå typiske faldgruber af savnede deadlines og mismanaged ressourcer.

Programmet gør det også muligt for eleverne at få erfaring med de nuværende projektledelsesmetoder og introducerer nye udviklinger vedrørende styringsbeslutningsstøtteværktøjer som simulering og kunstig intelligenssteknik. På grund af disciplinens udviklingskarakter læres de begreber og færdigheder, der er nødvendige for at udvikle nye eller forbedre eksisterende procedurer til løsning af projektstyringsproblemer.... [-]

Polen Warsaw
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk