West Pomeranian University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

West Pomeranian University of Technology , Szczecin, er et universitet, der forbinder den langsigtede tradition fra University of Agriculture i Szczecin og Szczecin University of Technology. Dets uddannelsesmæssige tilbud og placering gør det til et attraktivt studiested for ambitiøse unge mennesker, der er klar til at investere i deres karriere og villige til at opbygge et innovativt, videnbaseret samfund i fremtiden.118710_118674_iluminacjafbTamaStudio10.jpg

Generelle oplysninger

West Pomeranian University of Technology , Szczecin, er et universitet, der forbinder den langsigtede tradition fra University of Agriculture i Szczecin og Szczecin University of Technology.

Den 5. juli 2007 vedtog senaterne fra Landbruksakademiet i Szczecin og Szczecin University of Technology en enstemmig beslutning om tiltrædelse af to universiteter. I januar 2008 indtog konventionerne om studerendes regeringer samt doktorgradsstudentparlamenter fra begge universiteter en lignende holdning til det. En flertrins og langvarig lovgivningsproces blev afsluttet ved Sejm-loven om etablering af det West Pomeranian University of Technology den 5. september 2008 og med underskrivelsen af præsidenten for Republikken Polen den 30. september 2008. Det West Pomeranian University of Technology startede officielt den 1. januar 2009.

Dets uddannelsesmæssige tilbud og placering gør det til et attraktivt studiested for ambitiøse unge mennesker, der er klar til at investere i deres karriere og villige til at opbygge et innovativt, videnbaseret samfund i fremtiden.

Konsolidering af videnskabelige og undervisningsmuligheder på universiteter, spredt i Polen, forekommer uundgåelig i betragtning af den gradvise afmatning i befolkningstilvæksten, konkurrence på markedet for videregående uddannelser og forventninger til deres indflydelse på teknologi og økonomiudvikling. At bringe et universitet til eksistens udover at berige sit undervisningsprogram med nye studieretninger og specialiseringer skaber en mulighed for yderligere, hurtigere fremskridt med nye teknologier inden for teknisk og naturvidenskab. Fælles resultater fra Szczecin University of Technology og Agricultural Academy i Szczecin på disse videnskabelige områder og deres højt kvalificerede personale lancerer nye kvalitetsstandarder inden for uddannelse i det vestlige Pommern.

West Pomeranian University of Technology (WPUT) har en chance for at gøre brug af en effekt af synergi, der stammer fra at blive medlem af to velkendte universiteter. Cirka 13 000 studerende på heltid og ekstramurale studerer i adskillige faciliteter under ledelse af over 1 000 akademiske lærere. Der er ti fakulteter på WPUT med speciale i 47 studieretninger.

Universitetet tilbyder sine kandidater:

1) fuld bachelor-, kandidat- eller ph.d.-uddannelse (fuldt uddannelsesprogrammer undervises på polsk, medmindre andet er angivet), 2) et eller to semestre (udvekslingsstuderende, f.eks. Under Erasmus-programmet), 3) praktisk placering. Kandidater kan vælge mellem bachelor-, kandidat-, ph.d.- og postgraduate-programmer, der leveres i 47 studieområder ved universitetets 10 fakulteter:

  • Fakultet for bioteknologi og husdyrbrug
  • Fakultet for civilingeniør og arkitektur
  • Fakultet for økonomi
  • Fakultet for Elektroteknik
  • Fakultet for datalogi og informationsteknologi
  • Fakultet for maskinteknik og mekatronik
  • Fakultet for miljøteknik og landbrug
  • Fakultet for madvidenskab og fiskeri
  • Fakultet for maritim teknologi og transport
  • Fakultet for kemisk teknologi og teknik118711_118675_iluminacjafbTamaStudio4.jpg

Der oprettes konstant nye felter som svar på ændrede økonomiske forhold og behov på arbejdsmarkedet. Begge universiteter bidrog til et system, der tilbyder studerende en bred vifte af akademiske uddannelser: bachelorstudier, postgraduate studier, en-cyklus femårig kandidatuddannelse, doktorgradsstudier og en bred vifte af postdiploma-studier. Laboratorierne og studiefaciliteterne ved Szczecin University of Technology og University of Agriculture i Szczecin blev moderniseret i de sidste par år. Denne proces er blevet videreført på den nyligt oprettede WPUT. Internationalt samarbejde om undervisningsprocesser og videnskabelige projekter vil stadig være en af prioriteringerne for WPUT.

Oprettelsen af West Pomeranian University of Technology konsoliderede forskerteam, der beskæftiger sig med: teknik, miljøbeskyttelse, vedvarende energi, bio- og nanoteknologier, polymerer, økonomi og industri og landbrugsteknologier. WPUT har beføjelser til at tildele ph.d. grad i 19 specialiseringer og graden af adjunkt i 13 felter. Dette er et enormt og dyrebart potentiale, der giver studerende en ordentlig forberedelse til deres professionelle liv og universitetet selv med videnskabelig udvikling, der er egnet til moderne udfordringer.

Ved at anerkende fordelene ved internationalt samarbejde er West Pomeranian University of Technology i Szczecin en institution, der er åben for alle slags projekter, der forbedrer internationaliseringsprocesser og introducerer en international dimension til dens uddannelses- og forskningsaktiviteter. En særlig invitation er åben for udenlandske studerende, der er villige til at gennemføre både fulde grader og deltidsuddannelser i udvekslingsperioder (f.eks. Et eller to semestre inden for rammerne af Erasmus-programmet).

Placeringer

Szczecin

Address
aleja Piastów,17
70-310 Szczecin, Vestpommern Voivodeship, Polen

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig