Læs den officielle beskrivelse

Wrocław Universitet Miljø og Life Sciences fokuserer sine vidtspændende aktiviteter på uddannelse og forskning, der dækker landbrug og relaterede videnskaber. Profilen af ​​WUELS og dens mission er direkte involveret i transformation programmer, der beskæftiger sig med udvikling af landdistrikter og fødevarer kvalitet og ledelse, med fuld respekt betalt til social støtte og interaktion. Den erhvervede viden og forskningsprojekterne realiseret på WUELS bestemmelser om den fremtidige udvikling, med hensyn til alle aspekter af miljømæssig bæredygtig udvikling, der er venlig over for mennesker og dyrs velfærd.

Universitetet garanterer intellektuelle eventyr, tilpasser sig de behov, arbejdsmarkedet, og giver de studerende mulighed for at studere og praktikant i udlandet, samt adfærd avanceret forskning under tilsyn af topforskere. Som en af ​​de mest prestigefyldte universiteter i Polen, er sine kandidater meget efterspurgt af arbejdsgiverne. Faktisk ledere og specialister af store polske virksomheder er ofte kandidater selv.

Universitetets høje markedsværdi af uddannelse fortjent det en plads blandt Newsweek top 20 universiteter i Polen, ranking det over så berømte colleges som Warszawa, Wrocław, Poznań, og Jagiellonian Universitet.

Tanken om, at "En god universitet ikke kan fungere uden værdifulde forskere" førte Wprost at tildele universitetet tredjepladsen bag Warszawa SGGW og Poznań University of Life Sciences.

Universitetet scorede så godt på grund af: store standarder for uddannelse, resultaterne af fakultetets medarbejdere, kvaliteten af ​​den forskning, bibliotek og computersystemer, og kontrol af viden.

Arven af ​​Wrocław Universitet Miljø og Life Sciences er dybt forankret i traditioner to instutitions grundlagt i Lvov: Det Naturvidenskabelige landbrug og skovbrug Lvov Polytechnic i Dublany og Veterinary School of Medicine, der blev grundlagt i 1881. Efterkrigstiden kapitel i historien om Wrocław Universitet Miljø og Life Sciences blev åbnet i efteråret 1945, da fakultetet for landbrug og veterinærmedicinske fakultet blev grundlagt i kombinerede Universitet og Polytechnic, den eneste institution i højere uddannelse i Wrocław på det tidspunkt. I 1951 blev disse to fakulteter indarbejdet i det nyåbnede Higher School of Agriculture omdøbt Landbohøjskole Wrocław i 1972 og Wrocław Universitet Miljø og Life Sciences i 2006.

På nuværende tidspunkt er Wrocław Universitet for Miljø- og Life Sciences (WUELS) en velkendt videnskabelig og uddannelsescenter, er den eneste landbrugs universitet i den sydvestlige region i Polen. Den WUELS beskæftiger omkring 1.500 mennesker, (160 fulde og lektorer). Fuld og deltidsstuderende (11.000) tilbydes en bred vifte af uddannelser inden for landbrug og beslægtede områder.

I 1990 tiltrådte AUW Tempus-programmet i samarbejde med andre polske og EU-universiteter. I årene 1999 og 2000 blev den AUW partner institution i 3 netværk inden for rammerne af CEEPUS programmet.

Forskningsprojekter, der gennemføres på AUW er støttet af den polske Udvalg for Videnskabelig Forskning (KBN), industri, lokale myndigheder og internationale fonde. De opnåede i disse projekter Resultaterne er publiceret i videnskabelige tidsskrifter i Polen og i udlandet. En række internationale konferencer afholdes på WUELS hvert år. Mange forskere er medlemmer af prestigefyldte internationale organisationer.

De WUELS possesse over 100 faciliteter, herunder et moderne sportscenter. Den WUELS tilbyder indkvartering i de studerendes huse til 1800 studerende (90 procent af ikke-Wrocław beboere).

Hvert år finansieret omkring 100 forskningsprojekter fra tilskud og ca. 100 bestilt projekter gennemføres. Resultaterne er publiceret i så mange som 2000 publikationer, en femtedel af dem i internationale tidsskrifter. Den WUELS er arrangør af internationale kongresser og videnskabelige konferencer.

Den Wrocław Universitet for Miljø- og Life Sciences har indgået bilaterale aftaler med 52 universiteter i forskellige dele af verden. Den WUELS deltager i Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST og 5. og 6. EU rammeprogrammer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Du får teoretisk viden og praktiske færdigheder i mikroskopiske teknikker, teknikker til fylogeni genopbygning, laboratorieanalyse, celle- og vævskultur teknikker, analyt ... [+]

Varighed: 2 år (4 semestre)

Professionel titel: mestre

Undersøgelse profil: generelle akademiske

Start Måned: Oktober

Semester Deltagerbetaling: 1600 EUR-internationaler, 800 EUR-EU / EEA borgere, sidste semester uden studieafgift for alle studerende

Oversigt

Laboratorieundersøgelser teknikker i biologi 2. klasse Kurset giver en studerende med teoretisk og praktisk viden inden for mikroskopiske teknikker, teknikker fylogeni genopbygning, laboratorieanalyse, celle- og vævskultur teknikker, analytiske teknikker i Hydrobiology og ecotrophology, primat genomforskning, analysemetoder og vurdering af animalske produkter. Et kursus deltager vil blive uddannet til at håndtere professionelle laboratorium apparater for at udvikle sine egne faglige færdigheder selvstændigt. Viden undersøgelserne vil også omfatte biologi metode og statistik samt bioinformatik. Kurset er designet til at beherske generel og specifik analyse, analytisk kemi mens håndtering optisk og elektronmikroskop. Kurset dækker området for farve og opretholde prøver og in vitro dyrkningsteknikker. ... [-]

Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Fødevareteknologi og menneskers ernæringsuddannelse (Master level) er designet til at give en solid uddannelse inden for produktkvalitet vurdering, behandling, bevaring o ... [+]

Varighed: 1,5 år (3 semestre)

Professionel titel: Master

Studieprofil: generel akademisk

Start måned: februar

Semesteruddannelsesgebyr: 1600 EUR

Oversigt

Fødevareteknologi og menneskers ernæringsuddannelse (Master level) er designet til at give en solid uddannelse inden for produktkvalitet vurdering, behandling, bevaring og opbevaring af råvarer af vegetabilsk og animalsk oprindelse. Kurset dækker det grundlæggende i mikrobiologi og fødevarebioteknologi, administration og ledelse og menneskelig ernæring af forskellige aldersgrupper og sociale grupper. Den studerende vil få kendskab til moderne teknikker og teknologier, der anvendes i fødevare- og fødevareindustrien, og han vil også gøre forskningsarbejde på disse områder. Desuden giver kurset indsigt i principperne om planlægning og udførelse af forsøgsarbejdet samt beregning og præsentation af forskningsresultaterne.... [-]

Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Hvad vil du studere? Grønne områder Shaping semester Statistik og eksperimenter, råvare videnskab, plante arrangement, agrofitocenology, landskab forme og vedligeholdelse ... [+]

Hvad vil du studere?

Grønne områder Shaping

semester Statistik og eksperimenter, råvare videnskab, plante arrangement, agrofitocenology, landskab forme og vedligeholdelse.

I hvilken form vil klasser blive gennemført?

Hvordan vil du blive vurderet?

Semester kreditter baseret på opnåede kursus kreditter danner kvaliteter af midtvejsrapporterne og slutningen sigt prøver og eksaminer afholdes i mundtlig eller skriftlig form. I tilfælde af nogle emner prøver og eksamen kan have praktiske og teoretiske dele. Studerendes viden, praktiske færdigheder, evne til at udfylde særlige opgaver, gruppearbejde og arbejde management vurderes i løbet processen.

... [-]
Polen Wrocław
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Wrocław University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Address
ul. C. K. Norwida 25
50-375 Wrocław, Nedre Schlesien Voivodeship, Polen
Hjemmeside
Telefonnummer
+48 71 320 50 20