Læs den officielle beskrivelse

SKOLEN PRÆSENTATION

Católica Porto Business School er en skole fra det katolske universitet i Portugal, kendt for udvikling af forretningsfolk, fokuseret på bæredygtighed og respekt for enkeltpersoner. I over 25 år har skolen uddannet fagfolk inden for økonomi og ledelse til den globale erhvervskontekst, som derefter følger nationale eller internationale karriere. Skolen opretholder stærke industriobligationer, der muliggør en løbende tilpasning af færdighedsudviklingen i overensstemmelse med markedets behov, hvilket resulterer i et uophørligt tempo for innovation af programmer og undervisnings- og udviklingsmetoder. En international dimension af skolen opleves ved at udføre kurser i udlandet gennem udvekslings- eller dobbeltuddannelser ved at deltage i internationale uger i udlandet ved at udføre opgaver og arbejde i grupper med internationale studerende og gennem afslutningen af ​​de mange kurser, der er undervist på engelsk af inviterede professorer fra vores internationale partnerskabsnetværk.

På bachelorniveau er den tekniske udvikling implementeret sammen med alle de nødvendige bløde færdigheder for elevernes beskæftigelsesegnethed efter det treårige program og for deres forberedelse til at fortsætte deres studier i de bedste erhvervskoler over hele verden. På kandidatniveau forbereder vi mere specialiserede fagfolk i henhold til funktionelle eller industrielle områder. Vores program portefølje er afsluttet med MBA-programmer og executive kurser i forskellige specialiserede områder for udvikling af forretningsfolk i hele deres hele livet. På nuværende tidspunkt byder skolen på programmer i Portugal, Angola, Brasilien og Mozambique og fortsætter med at arbejde på udvidelsen til nye geografiske områder.

Skolen har sin forskningsaktivitet struktureret i to forskningscentre og to laboratorier. Til at begynde med er der CEGE, som er vært for alle de grundlæggende forskningsprojekter og er forskningscentret akkrediteret af det portugisiske fundament for videnskab og teknologi (FCT). Derefter har vi BeoLab og Slab, der har anvendt forskningsprojekter inden for adfærdsmæssig økonomi og serviceadministration. Endelig er CEGEA forskningscentret, der hovedsageligt beskæftiger sig med anvendt forskning og konsulenttjenester.

Velkommen til vores skole!

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

At forberede globale forretningsfolk med stærkt fokus på iværksætteri, bæredygtighed og respekt for enkeltpersoner, foregribe organisationernes fremtidige behov og fremme udviklingen af ​​videnskabelig og anvendt viden.

VISION

Skolen har til formål at være en national og international reference i den fuldstændige udvikling af forretningsfolk, gennem streng og kvalificeret undervisning, gennem stærke forretningsforbindelser og gennem innovation af undervisningsmetoder. Vi tilstræber at være en national og international reference inden for forskning inden for økonomi og ledelse. Vi ønsker, at Católica Porto Business School skal stå som en attraktiv arbejdsplads, efterspurgt af både akademikere og topforskere.

VÆRDIER

  • Excellence
  • bæredygtighed
  • Respekt for enkeltpersoner
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Catolica Porto Business School

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi er et internationalt program, der tilbydes på engelsk. Det er velegnet til bachelorer i økonomi, ledelse og teknik med ambitionen om ... [+]

PRÆSENTATION

Kandidatuddannelsen i erhvervsøkonomi er et internationalt program, der tilbydes på engelsk. Det er velegnet til bachelorer i økonomi, ledelse og teknik med ambitionen om at blive top fagfolk i organisationer.

Programmet sigter mod at fremtidige fagfolk erhverver avanceret og tværgående viden inden for økonomi og ledelse og udvikler analytiske og bløde færdigheder, der giver dem mulighed for at støtte organisationer i deres beslutningsprocesser, innovation og strategi. Det forbereder fremtidige fagfolk til at arbejde i tværfaglige og internationale hold og forstå komplekse problemer med kritisk syn og analytisk og innovativ kapacitet.

Master Final Assignment ses som en mulighed for at nærme sig organisationer. Praktikophold og projekter er orienteret for at besvare forskningsinteresser af interesse og / eller løse specifikke problemer i organisationer.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Catolica Porto Business School

MSc i Finans er et højt internationaliseret program, der har til formål at producere top finansielle fagfolk. Skabt i 2000 og inspireret af den angelsaksiske model og met ... [+]

PRÆSENTATION

MSc i Finans er et højt internationaliseret program, der har til formål at producere top finansielle fagfolk. Skabt i 2000 og inspireret af den angelsaksiske model og metoder, blev det betragtet som et vigtigt vendepunkt for innovation i det portugisiske akademiske samfund. MSc in Finance er et professionelt orienteret program, der er udviklet i tæt samarbejde med de største portugisiske finansielle institutioner.

Undervises af et førsteklasses nationalt og internationalt fakultet, har MSc i Finance produceret højtuddannede finansielle specialister i mere end ti år. Disse eksperter besætter nu fremtrædende stillinger i portugisiske firmaer og finansielle institutioner samt i internationale finansielle centre som Madrid, London og New York.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Catolica Porto Business School

MSc i Management på Católica Porto Business School er en innovativ kandidatuddannelse, inspireret af de bedste internationale praksisser, der drager fordel af skolens erf ... [+]

PRÆSENTATION

MSc i Management på Católica Porto Business School er en innovativ kandidatuddannelse, inspireret af de bedste internationale praksisser, der drager fordel af skolens erfaring inden for avanceret ledelsesuddannelse i løbet af de sidste 25 år.

Programmet er organiseret i en fælles kerne i 1. semester og i 2. semester kan eleverne vælge et generisk område (der giver mulighed for en specialuddannelse, der tilbyder en bred vifte af valgfrie kurser) eller for et bestemt ledelsesområde fra følgende:

Business Analytics; kontrol management Service management

Takket være det brede netværk af partnerskaber tilbyder Católica Porto Business School praktikophold og projekter i virksomheder og andre organisationer. På internationalt plan tilbyder Católica Porto Business School en dobbelt grad med Lancaster University Management School, Erasmus udvekslingsprogrammet og en række praktikophold i udlandet. MSc i Management står derfor som et unikt program, der er kendetegnet ved et højt niveau af beskæftigelsesegnethed, internationalisering og tilpasning. En kandidatgrad med prestige i det katolske universitet.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk,Portugisisk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Catolica Porto Business School

Hovedformålet med MSc i Marketing er at sikre sammenhængen mellem teorier og model undervist og virkeligheden af ​​problemerne i dagens marketingaktiviteter. Således har ... [+]

PRÆSENTATION

Hovedformålet med MSc i Marketing er at sikre sammenhængen mellem teorier og model undervist og virkeligheden af ​​problemerne i dagens marketingaktiviteter. Således har vi en tendens til at bruge empirisk undervisningsmetode så meget som muligt sammen med casestudier. Vi har udviklet en pragmatisk tilgang, som motiverer eleverne til at producere nyttig forskning.

Vores MSc-program forsøger også at styrke forholdet mellem universitetet og virksomhederne. Således har vi nogle lærere, der er aktive i virksomheder og andre nationale eller internationale organisationer.

Vores tilgang til uddannelse af højt kvalificerede fagfolk er kernen i værdien af ​​vores program, og det er grunden til, at vi sikrer en høj beskæftigelsesgrad og vellykket karriere til vores fremtidige kandidater.... [-]

Portugal Porto
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Address
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Porto District, Portugal
Hjemmeside
Telefonnummer
+351 22 619 6200