Catolica Porto Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

SKOLEN PRÆSENTATION

Católica Porto Business School er en skole fra det katolske universitet i Portugal, kendt for udvikling af forretningsfolk, fokuseret på bæredygtighed og respekt for enkeltpersoner. I over 25 år har skolen uddannet fagfolk inden for økonomi og ledelse til den globale erhvervskontekst, som derefter følger nationale eller internationale karriere. Skolen opretholder stærke industriobligationer, der muliggør en løbende tilpasning af færdighedsudviklingen i overensstemmelse med markedets behov, hvilket resulterer i et uophørligt tempo for innovation af programmer og undervisnings- og udviklingsmetoder. En international dimension af skolen opleves ved at udføre kurser i udlandet gennem udvekslings- eller dobbeltuddannelser ved at deltage i internationale uger i udlandet ved at udføre opgaver og arbejde i grupper med internationale studerende og gennem afslutningen af ​​de mange kurser, der er undervist på engelsk af inviterede professorer fra vores internationale partnerskabsnetværk.

På bachelorniveau er den tekniske udvikling implementeret sammen med alle de nødvendige bløde færdigheder for elevernes beskæftigelsesegnethed efter det treårige program og for deres forberedelse til at fortsætte deres studier i de bedste erhvervskoler over hele verden. På kandidatniveau forbereder vi mere specialiserede fagfolk i henhold til funktionelle eller industrielle områder. Vores program portefølje er afsluttet med MBA-programmer og executive kurser i forskellige specialiserede områder for udvikling af forretningsfolk i hele deres hele livet. På nuværende tidspunkt byder skolen på programmer i Portugal, Angola, Brasilien og Mozambique og fortsætter med at arbejde på udvidelsen til nye geografiske områder.

Skolen har sin forskningsaktivitet struktureret i to forskningscentre og to laboratorier. Til at begynde med er der CEGE, som er vært for alle de grundlæggende forskningsprojekter og er forskningscentret akkrediteret af det portugisiske fundament for videnskab og teknologi (FCT). Derefter har vi BeoLab og Slab, der har anvendt forskningsprojekter inden for adfærdsmæssig økonomi og serviceadministration. Endelig er CEGEA forskningscentret, der hovedsageligt beskæftiger sig med anvendt forskning og konsulenttjenester.

Velkommen til vores skole!

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION

At forberede globale forretningsfolk med stærkt fokus på iværksætteri, bæredygtighed og respekt for enkeltpersoner, foregribe organisationernes fremtidige behov og fremme udviklingen af ​​videnskabelig og anvendt viden.

VISION

Skolen har til formål at være en national og international reference i den fuldstændige udvikling af forretningsfolk, gennem streng og kvalificeret undervisning, gennem stærke forretningsforbindelser og gennem innovation af undervisningsmetoder. Vi tilstræber at være en national og international reference inden for forskning inden for økonomi og ledelse. Vi ønsker, at Católica Porto Business School skal stå som en attraktiv arbejdsplads, efterspurgt af både akademikere og topforskere.

VÆRDIER

  • Excellence
  • bæredygtighed
  • Respekt for enkeltpersoner

Placeringer

Porto

Address
R. de Diogo Botelho 1327, 4169-005 Porto, Portugal
4169-005 Porto, Porto District, Portugal
Telefonnummer
+351 22 619 6200

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer