Católica-Lisbon - Graduate School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt for mere end 40 år siden er Católica-Lissabon en førende skole for økonomi og ledelse i Portugal. Católica-Lissabon ligger i hjertet af Lissabon og har et langvarigt ry for innovativ undervisning og streng akademisk forskning. Skolen er stærkt engageret i intellektuel strenghed, kritisk tænkning og akademisk ekspertise.

Católica-Lissabon har også fremragende forbindelser til erhvervslivet og et højt niveau af virksomhedsinddragelse i skolen. Mange Católica-Lissabon-alumner har CEO-stillinger eller sidder i direktionen. Resultaterne af vores alumner indikerer, at vores mission om at udvikle fremragende kandidater til karriere på højt niveau inden for erhverv og økonomi er opfyldt.

Católica-Lissabon har udviklet en international profil i de sidste par år ved at rekruttere fakultetets ansatte fra de bedste amerikanske og europæiske skoler. I øjeblikket er mere end en tredjedel af vores professorer fra Portugal uden for 17 forskellige nationaliteter repræsenteret, og 85% har en international ph.d. Desuden vælger et stort antal udenlandske studerende at studere på Católica-Lissabon, og vores studerende har mulighed for at studere i udlandet på grund af et stort antal udvekslingsaftaler, der er indgået med de bedste internationale skoler.

128295_CATOLICALISBONschoolphoto.jpg

Católica-Lissabon var den første portugisiske handelsskole, der blev akkrediteret af AACSB, EQUIS og AMBA og en af de meget få skoler i verden med den berømte Triple Crown-akkreditering. Denne anerkendelse af de tre vigtigste akkrediteringsbureauer for lederuddannelse repræsenterer den internationale anerkendelse af vores programmers faglige ekspertise og sikrer, at de lever op til de mest krævende internationale standarder.

Católica-Lissabon var den første portugisiske skole, der blev ranket blandt de øverste europæiske handelsskoler ifølge Financial Times. Católica-Lissabon er konsekvent rangeret som den største handelshøjskole i Portugal. Desuden er Católica-Lissabon udnævnt til det første CFA® University Affiliation Program i Portugal af CFA® Institute, den globale sammenslutning af investeringsfolk, der tildeler den prestigefyldte CFA®-betegnelse. Vores innovative MSc-programmer inden for ledelse, økonomi og finans giver dig et solidt fundament i principper og praksis, lærer dig nye færdigheder og koncepter beriger din tankegang og lancerer din karriere i den moderne forretningsverden.

MSc-programmer i Católica-Lissabon er designet til nyuddannede kandidater med begrænset erhvervserfaring, der ønsker at få indgående viden inden for et specifikt område og starte deres karriere inden for et udvalgt felt. Kandidaterne skal have mindre end 2 års erhvervserfaring opnået efter bachelorstudier.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til campus.

Placeringer

Lissabon

Address
Palma de Cima, 1649-023 Lisboa, Portugal
Lissabon, Lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer