Læs den officielle beskrivelse

Den School of Engineering er aktiv i de traditionelle områder af Engineering, samt på nye og unikke områder på nationalt plan. Den er kendetegnet ved en stærk forskning komponent, kvaliteten af ​​sin pædagogiske projekter, internationalisering og samspil med samfundet. Det understøttes af et fakultet på mere end 300 ph.d.-professorer, ca. 400 forskere og en stab på mere end 90 tekniske og administrative medarbejdere.

Der er elleve forskningscentre, hvoraf 70% er blevet klassificeret som meget god eller fremragende. Disse er internationalt anerkendt centre takket være de forskellige priser tilskrives professorer og forskere fra School of Engineering og til vigtige forskningssamarbejder med nationale og internationale universiteter. Samarbejdet med MIT, Carnegie Mellon University og University of Texas i Austin, under Portugal_MIT og Portugal_CMU / AT programmer, er også bemærkelsesværdigt.

Takket være internationale mobilitet programmer såsom Erasmus Mundus, pædagogiske projekter har en meget stor efterspørgsel på nationalt og internationalt plan. Der er cirka 6.000 studerende på de forskellige cyklusser på studier, med omkring 700 tilhører 3. cyklus.

The School of Engineering er orienteret mod samfundet, hvor er tydeligt relevansen af ​​sin indsats i talrige partnerskaber med nationale og internationale virksomheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

EEUM Institutional