Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Agrare School of Viseu (ESAV), Officielt oprettet i December 19, 1994 (Bekendtgørelse nr 304/94), er det en af ​​de organisatoriske enheder i Polytechnic Institute of Viseu, der integrerer det netværk af top portugisisk offentlig uddannelse på niveau med polytekniske uddannelse. Så det blev fortsat traditionen, fordi Viseu byen havde det privilegium at være en pioner i landbrugsuddannelse i Portugal ved at oprette Landbrugsraadet Training School of Viseu, ved dekret fra December 16, 1852.

Den ESAV ønsker at formidle og udbrede viden med henblik på at uddanne studerende med avancerede færdigheder i de områder Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, mad og veterinærmedicinske; fremme anvendt forskning og dens udbredelse, kulturelle, videnskabelige og teknologiske udvekslinger med lignende nationale og internationale institutioner og forholdet til erhvervslivet med henblik på at bidrage til udviklingen af ​​regionen og landet.

Således målene for ESAV baseret på tre aspekter: - Kvalitet Uddannelse, ved transmission af teknisk og videnskabelig viden konstant opdateret og præcis, fokuseret på anvendelsen af ​​nøgleteknologier for uddannelse studerende inden for landbrugsproduktion og zooteknisk, økologi og landskabspleje, skovbrug, Biosystems, fødevareindustrien og endda veterinær sygepleje.

  • Opførelse af broer med samfundet gennem teknisk og videnskabelig støtte, projekter, serviceydelser, konsulentfirmaer, institutionelle organisationer både regionalt, nationalt og internationalt. Således at kunne give oplysninger, transmission viden, mobilisere støtte og testamenter, fakta uden tvivl afgørende for integrationen af ​​skolen i midten. Kvaliteten af ​​uddannelse minister, ansporet af den succes med anvendelsen af ​​principperne i Bologna-erklæringen, viser klart dette faktum.
  • Udvikling af forskning, forsøg og formidling af viden inden for områderne Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, mad og veterinære, så udviklingen af ​​deres produktionssektorer. Disse aktiviteter strømlinet af fakultetet stadig mere kvalificerede og er permanent forpligtet til at bidrage til den pædagogiske succes af studerende, at være bevis den høje procentdel af læger.

Den ESAV beliggende i en førsteklasses område af byen Viseu, i Quinta da Alagoa, med omkring 23 hektar. Besidder mange kulturer, fremhæver vingården, frugthave og olivenlund. Tælle selv med husdyr produktionsstrukturer af får, geder, kvæg, fjerkræ og kaniner, samt en Veterinary Nursing center og laboratorier med teknologier, der muliggør tilegnelse af færdigheder i forskellige tekniske og videnskabelige områder.

Sigter mod en dedikeret træning for fuld integration i arbejdslivet af deres elever, ESAV har en krop af personale, undervisning og ikke-undervisningspersonale, kvalificerede og motiverede. De bidrager også til succes for ESAV deres elever med deres vilje, tilgængelighed og arbejdsevne giver fremragende samarbejde i transmission og tilegnelse af færdigheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Portugisisk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i kvalitet og fødevareteknologi

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Portugal Viseu

De generelle mål for dette kursus af Master i Fødevarekvalitet og teknologi, anskaffelse og videreudvikling af videnskabelig og teknisk viden i Fødevarekvalitet og teknologi. [+]

Mål og kompetencer

De generelle mål for dette kursus Master i Fødevarekvalitet og TeknologiKøbet og uddybning af videnskabelig og teknisk viden i Fødevarekvalitet og Teknologi.

De specifikke mål for studieforløbet, der fører til graden af ​​Master i Fødevarekvalitet og Teknologi:

Øget viden om drift og processer i fødevareindustrien, for at styre reaktionerne i fødevarer under forarbejdning og opbevaring heraf; Forstå og har evnen til at udføre og implementere moderne analytiske teknikker, der er forbundet med mad, samt demonstrere ekspertise i anvendelsen af ​​moderne laboratorieteknikker analysemetoder; Mulighed for at vælge den passende analytiske teknik til et specifikt problem i forbindelse med området Engineering og fødevarekvalitet og udformningen af ​​nye levnedsmidler og processer; Beskrive de fysiske egenskaber af fødevarer og eksperimentelt bestemme deres værdier ved hjælp af forskellige instrumentale metoder samt brug af sensorisk analyse med henblik på optimering og formulering af fødevarer; Forstå betydningen af ​​mikroorganismer og enzymer i udvikling, udnyttelse og forarbejdning af fødevarer i et innovativt syn; Forstå principperne involveret i design, planlægning og styring af fødevarer processer ved hjælp af nye løsninger; Beskriv de kemiske faktorer, biokemiske, fysiske og enzymatiske, ligger til grund for syntese og metabolisme af fødevarebårne materialer; Forstå kilden og variabilitet af råvarer, samt nye måder at opnå det samme, hvad angår deres anvendelse i fremstillingen af ​​fødevarer og stadig forstå dens indvirkning på behandling / design af fødevarer operationer; Udvikle evnen til at etablere og forstå de transportprocesser og enhedsoperationer i forarbejdning, om begrebsmæssigt eller eksperimentelt mad; Forståelse af de principper og praksis for... [-]

Kandidatgrad i produktionsteknologier dyr

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Portugal Viseu

Er generelle færdigheder i denne MSc kursus erhvervelse og videreudvikling af videnskabelig og teknisk viden i forskellige områder af animalsk produktion. [+]

Mål og kompetencer

Er generelle færdigheder i denne MSc kursus erhvervelse og videreudvikling af videnskabelig og teknisk viden i forskellige områder af animalsk produktion.

De er specifikke kvalifikationer cyklus af undersøgelser, der fører til graden af Master of Animal produktionsteknologi:

Anskaf eksperimentelle procedure vaner med anvendelighed i den produktive sektor; Udvikle forskningskapaciteten inden for husdyrproduktion; Udvikle en kritisk holdning til den nuværende animalske produktionsproblemer; Definer de stier, der fører til de bedste løsninger i bestemte områder af animalsk produktion, lede deres bekymringer til nogle af de nuværende problemer, som sektoren står over for, såsom epidemiologisk overvågning i den animalske produktion og sporbarhed af animalske produkter; Forstå betydningen af ​​bæredygtighed i den animalske produktion og respekt for miljøet, der forbinder den korrekte behandling af spildevand til miljømæssig kvalitet; Uddybe praktisk problemløsning kapacitet inden for animalsk produktion, rationalisering produktionsfaktorerne på en bæredygtig måde; Forstå og har evnen til at udføre og implementere moderne teknologi i forbindelse med den animalske produktion; Forstå principperne involveret i design, planlægning og styring af de forskellige husdyrproduktion med nye løsninger og teknologier; Bidrage til kvalitetssikringsprogrammer og fødevaresikkerhed. [-]

Videoer

Polytechnic Institute of Viseu

Instituto Politécnico de Viseu