IADE

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

IADE Er et laboratorium med kreativitet, talent og lederskab anerkendt af samfundet som helhed. Det har opfordret eleverne til at sætte deres egne talenter til prøve, at tro på sig selv og gøre dem til det bedste i deres personlige liv eller i deres fremtidige faglige integration.

IADE I dag er der en reference i undervisning i kreativitet. Det er også en af ​​de bedste designskoler i Europa og en pioner inden for marketing, reklame og fotografering.

Grundlagt i 1969, i Lissabon, har det været en pioner i undervisningen Design i Portugal. I øjeblikket er det den institution, der træner de fleste studerende på dette område, med en beskæftigelsesgrad på 97 procent.

 • Studieområder og kommunale rum, der har til formål at stimulere teamarbejde og fremme universitetets integration
  Klasseværelser | Bibliotek | Study Rooms | lounge
 • Tjenester, der sigter mod at lette elevens daglige liv
  Food Corner | Copy Center | Studerende Services | Virtual Campus | Gratis Wi-Fi
 • 15+ Laboratorier med teknologisk udstyr, der muliggør implementering af en innovativ undervisningsmodel
  MediaLab Studio | Game Studio / Project Factory | Fotografi Lab | 3D Lab | Digital Labs | Engineering Labs | IT Labs
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Portugisisk

Se Kandidatuddanninger » Se Postgraduate Diplomas » Se PhD » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Kandidatgrad i branding og modedesign

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Portugal Lisbon

Denne Master i Branding og Fashion Design har til formål at reagere på de komplekse og reelle ekspertise behov i mode området, udbygge og udvikle ny viden, og dermed bidrage til uddannelsen af ​​kvalificerede fagfolk inden for dette område af aktivitet. Derudover er det formål at forbedre den kritiske kapacitet, stimulering af færdigheder og udvikling af kreativitet, innovation og iværksætteri, altid bygge eller fortolke markedstendenser. [+]

Program udviklet i samarbejde med UBI - University of Beira Interior

Dette Masters i Branding og Fashion Design har til hensigt at reagere på de komplekse og reelle behov ekspertise i mode området, udbygge og udvikle ny viden, og dermed bidrage til uddannelsen af ​​kvalificerede fagfolk inden for dette område af aktivitet. Derudover er det formål at forbedre den kritiske kapacitet, stimulering af færdigheder og udvikling af kreativitet, innovation og iværksætteri, altid bygge eller fortolke markedstendenser.

Gennem hele kandidatgrad, har de studerende mulighed for at udvikle en kollektion fra sin undfangelse til sin forfremmelse, der kulminerede i et modeshow.

... [-]

Kandidatgrad i design & reklamer

på universitet Deltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon

Master i Design & Reklame er baseret på konvergens i viden fra områderne design og markedsføring, som samler i ét program de to træningsområder hvor IADE mere du har fremhævet. [+]

Den Masters i Design & Reklame er baseret på konvergens i viden fra områderne design og markedsføring, som samler i ét program de to træningsområder hvor IADE mere du har fremhævet.

Gennem forskning og anvendelse af aktive undervisningsmodeller de studerende er i stand til at forstå dynamikken i reklame skabelse, analysere og kritisk vurdere forskellige forslag og til at tænke på modelbureau og kreativ retning af fremtiden.

International erfaring

Ud over de internationale partnerskaber, som IADE har den globale Laureate internationale universiteter netværk giver 80 universiteter i 29 lande, hvor den studerende kan udføre international mobilitet.

virksomheder ... [-]

Kandidatgrad i design af produktet og rum

på universitet Deltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon

I hele denne kandidatuddannelse, studerende udvikler tekniske færdigheder gennem brug af teknologi, såsom CAD / CAM (AutoCAD, SolidWorks) og Tri-dimensionel visning (3D Studio Max). [+]

Produkt og rum er forbundet for evigt i et miljø, er den vigtigste forudsætning af karakteristika og mål Master i Product Design and Space. Dette koncept er oversat ved at udføre design projekter objekter hånd af skalaen, kroppen og rum, materialiseret ved at sammenlægge områder af specialisering af produktionsmiljøer og industrielle.

I hele denne kandidatuddannelse, studerende udvikler tekniske færdigheder gennem brug af teknologi, såsom CAD / CAM (AutoCAD, SolidWorks) og Tri-dimensionel visning (3D Studio Max).

Ud over den fakultet bestående af fagfolk aktive på markedet, dette program også til formål at overvåge markedet, der giver svar på områdets behov.... [-]


Kandidatgrad i design management

på universitet Deltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon

Efter arbejde / Six-4 [+]

Program udviklet i samarbejde med IPAM Port

design Management er en aktivitet, der har som hovedformål indarbejdelse af godt design i virksomhederne, tilføjer vidensområder af designet og ledelse. Evnen til at designe og planlægge kreative processer i de stadier af forskning, analyser, konceptualisering og udførelse er vigtige færdigheder af et design leder, der omsættes til konkrete resultater af de selskaber på markedet.

O Masters i Design Management Det omfatter alle de strategiske og operationelle proces i en virksomhed, organisation med henblik på at skræddersy tilbud skræddersyet til forbrugernes behov.

Udviklet netværk på nationalt og internationalt plan, er dette program baseret på teknologiDet er sammensat af en væsentligt element af innovation og er fokuseret på udviklingen af ​​iværksætteri.... [-]


Kandidatgrad i design og visuel kultur

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon + 1 mere

I kandidatuddannelsen i Design og Visuel Kultur, fuldt undervises på engelsk, de studerende lærer at effektivt at omdanne indholdet i slående visuelle objekter, til en professionel tilgang fremlægge for offentligheden i dag. [+]

på Masters i Design og Visuel Kultur, Fuldt undervises på engelsk, de studerende lærer at effektivt at omdanne indholdet i slående visuelle objekter, til en professionel tilgang fremlægge for offentligheden i dag.

Studerende opdager og praksis elementer af visuel design processen, fra en en forskning og design til udvikling af dynamiske visuelle indhold. At lære denne mester selvfølgelig forstærkes af de IADE faciliteter - Print Lab, Media Lab og Foto Lab - og ved faglærere og lærere i markedet doktorgrader i design.

Master er opdelt primært i visuel kultur-projekter og grafisk design projekter og har en 4-ugers-enhed på Identity Design undervist af Domus Academy.... [-]


Kandidatgrad i design og visuel kultur

på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Portugal Lisbon + 1 mere

Denne master ser det visuelle design en omfattende og tværfaglig perspektiv, at udvikle arbejdet i så forskellige områder som visuel design, grafisk design, illustration, film, bevægelse design, fotografi, typografi, redaktionelt design, tegneserie og animation. [+]

Denne master ser det visuelle design en omfattende og tværfaglig perspektiv, at udvikle arbejdet i så forskellige områder som visuel design, grafisk design, illustration, film, bevægelse design, fotografi, typografi, redaktionelt design, tegneserie og animation.

Den kandidatgrad i design og visuel kultur fokuserer på en kreativ og moderne design aktivitet, med en tung belastning ledsaget praksis med refleksion og kritisk analyse, fremme "know-how" og "hvordan man tænker".

I hele denne kandidatuddannelse har til formål at forberede de studerende til produktionen af ​​sin portefølje, selvpromovering og styring af sin karriere.

International erfaring

Ud over de internationale partnerskaber, som IADE har den globale Laureate internationale universiteter netværk giver 80 universiteter i 29 lande, hvor den studerende kan udføre international mobilitet. ... [-]


Kandidatgrad i interaktionsdesign

på universitet Deltid -2 år September 2019 Portugal Lisbon

I et samfund, der i stigende grad værdsætter oplevelsen snarere end den vare eller tjenesteydelse, som har en tendens til at blive dematerialiserede, bliver medieret af teknologiske løsninger, er denne Master i Interaktionsdesign foreslået at undersøge forholdet mellem mennesker og digitale artefakter, perspetivando indvirkning sociale, kulturelle og etiske interaktioner med eksisterende og nye teknologier, at udarbejde forslag, der vil have en positiv indvirkning på samfundet og livskvaliteten for brugerne. [+]

I et samfund værdsætter i stigende erfaring over den vare eller tjenesteydelse, som har en tendens til at blive dematerialiserede, bliver medieret af teknologiske løsninger, dette Master i Interaktionsdesign Vi har til hensigt at undersøge forholdet mellem mennesker og digitale artefakter, perspetivando det sociale, kulturelle og etiske konsekvenser af samspillet med eksisterende og nye teknologier, at udarbejde forslag, der vil have en positiv indvirkning på samfundet og livskvaliteten for brugerne.

gennem en tværfaglig tilgang centreret om brugerenI tæt samarbejde med akademiske eller markedseksperter, en pædagogiske model med fokus på projekthensigten er at give de studerende teoretisk viden og praktiske færdigheder, der muliggør beherskelse af forskellige projektive stadier, fra behovsvurdering og karakterisering af brugeren, selvmordstanker og afprøvning af prototyper, der kulminerede i udviklingen af ​​løsningen og struktur af modellen virksomhed.... [-]


Videoer

IADE - Universidade Europeia

Kontakt
Besøgsadresse
Av. Dom Carlos | 4
Lisbon, Lisbon, 1200-649 PT