Læs den officielle beskrivelse

IPAM Er en skole, der har mere end 30 års erfaring inden for markedsføring af marketing, og har altid tilbudt uddannelse af ekspertise tæt på virksomheder og markeder.

Vores undervisningsmodel kombinerer teori og praksis, undervist af fakultetet med erhvervserfaring og virkelige udfordringer, som virksomhederne stiller til studerende.

Eleverne er sande Marketing Managers, når de starter eller udvikler deres karriere.

Grundlagt i 1984 er det den ældste og største handelsskole i Portugal, og har uddannet mere end 9.000 studerende i sine 31 års eksistens.

Det var en af ​​de første portugisiske højere læreanstalter, der blev vurderet af European University Association, den vigtigste forening i sektoren.

I 1990'erne ser IPAM bemærkelsesværdig vækst. Det udvikler et meget tæt forhold til erhvervsmarkedet, dets kurser modtager anerkendelse fra den portugisiske regering, det holder sin første kongres for marketing fagfolk og lancerer den eneste videnskabelige tidsskrift, der er specialiseret i markedsføring til denne dag. Efter år 2000 har IPAM den største ledelsessimulator på nationalt plan. Det integrerer fuldt ud alle sine akademiske programmer inden for rammerne af Bolognaprocessen og glæder sig over den berømte Philip Kotler og Tom Peters i indledende lektioner for akademiet.

Siden 2015 har IPAM været en del af Laureate International Universities, den største globale gruppe af videregående uddannelser, hvis mission er at tilbyde videregående uddannelse med et multikulturelt fokus. Laureat blev grundlagt i 1988 og har over 70 institutioner i 25 lande og er også tilgængelig online, med over en million studerende og mere end 70 tusinde samarbejdspartnere.

Laureate International Universities er den største globale gruppe af videregående uddannelser, der giver adgang til kvalitetsundervisning med fokus på elevers resultater.

  • 25 lande og online
  • Over 1 000 000 studerende
  • Mere end 70 institutioner

Universiteterne, der består af Laureat-netværket, tilbyder blandt andet bachelor-, kandidat-, ph.d.- og post-graduate-kurser inden for bl.a. erhvervsliv, teknik, hotelforvaltning, lov, arkitektur, kunst og medicin.

Laureat sigter mod at hjælpe sine elever med at nå deres potentiale og nå deres personlige og faglige mål. Det bringer sine universiteter og dets elever globalt indsigt i et lokalt perspektiv og skaber en virkelig multikulturel karriereorienteret læringserfaring.

En student-centreret undervisningsmodel, der sigter mod at forberede eleverne på en global verden gennem erhvervelse af viden og udvikling af færdigheder, der vil forbedre deres beskæftigelsesegnethed overalt i verden.

På IPAM er der gennem årene udviklet en pædagogisk model, der kombinerer klasseværelsesaktiviteter, teknologi og et link til markedet.

Under disse klasseværelsesaktiviteter gives instruktion i den mere konventionelle model, men med innovative pædagogiske metoder (casestudier, teater, rollespil, gruppearbejde, tutorials eller simuleringer). Undervisning i et blandet læringsmiljø er støttet af nye teknologier (moodle, netværk, fora, chat, videokonferencer).

Endelig udføres instruktion i et markedsmiljø udendørs (forretnings- og åbningsdage, klasser i virksomheder, arbejdsbesøg, praktikophold, workshops eller konferencer).

IPAMs innovative og differentierende akademiske model er således baseret på 2 centrale søjler:

  • Link til virksomhed
  • International erfaring
IPAM Lissabon
  • Studieområder og fællesarealer, der har til hensigt at stimulere teamarbejde og fremme universitetets integration: Klasseværelser | Labs | Auditorium | Bibliotek | Study Rooms | Udendørs Lounge
  • Tjenesteydelser, der sigter mod at lette elevernes dagligdag: Food Court | Copy Center | Studerende Services | Virtual Campus | Gratis Wi-Fi
IPAM
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portugisisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

IPAM

Master i Design Management omfatter alle de strategiske og operationelle proces i en virksomhed, organisation med henblik på at skræddersy tilbud skræddersyet til forbrug ... [+]

Master udviklet i samarbejde med IADE - Kreativ Universitet.

Design Management er en aktivitet, der har som hovedformål indarbejdelse af godt design i virksomhederne, tilføjer vidensområder af designet og ledelse. Evnen til at designe og planlægge kreative processer i de stadier af forskning, analyser, konceptualisering og udførelse er vigtige færdigheder af et design leder, der omsættes til konkrete resultater af de selskaber på markedet.

Master i Design Management omfatter alle de strategiske og operationelle proces i en virksomhed, organisation med henblik på at skræddersy tilbud skræddersyet til forbrugernes behov.

virksomheder

Gennem Master, vil den studerende have et konstant kontakt med den professionelle verden, enten gennem seminarer med ledere og referencematerialer fagfolk, workshops, projekter med virksomheder og muligheden for at gennemføre trin.... [-]

Portugal Lissabon Porto
Kontakt skolen
Portugisisk
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
IPAM

Master i Marketing Management forbereder eleverne til at udvikle en strategisk marketing aktivitet i international sammenhæng. ... [+]

Master i Marketing Management forbereder eleverne til at udvikle en strategisk marketing aktivitet i international sammenhæng. Gennem en erfaringsbaseret læring i fuld nedsænkning virksomhed, den studerende udvikler tekniske og relationelle kompetencer til at udføre de mellemliggende og højere niveau funktioner i organisationer.

Denne Master kursus er baseret på et samlet overblik over markedet og tætte kontakter med virksomheder, fremme teamwork iværksætteri og innovation.

virksomheder

Gennem Master, vil den studerende have et konstant kontakt med den professionelle verden, enten gennem seminarer med ledere og referencematerialer fagfolk, workshops, projekter med virksomheder og muligheden for at gennemføre trin.... [-]

Portugal Lissabon Porto
Kontakt skolen
Engelsk,Portugisisk
Deltid
4 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk

IPAM - The Marketing School

Location address
Quinta do Bom Nome,
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Lisbon, Lissabon, PT
Location address
Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748
4100-320 Porto

Porto, Porto District, PT