Polytechnic Institute Of Bragança

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Polytechnic Institute of Bragança (IPB) er en portugisisk Higher Education Offentlig Institution med 7000 bachelorstuderende og kandidatstuderende, omfavne et bredt område af viden og teknologi, herunder landbrug videnskaber, kunst og sport, uddannelse og lærernes uddannelse, informatik og teknik, administration og ledelse, sundhed, kommunikation og turisme.

IPB hører til det europæiske netværk for universiteterne i Applied Sciences (UASnet), som hovedmål omfatter overførsel af faglige færdigheder og integration af anvendt forskning i deres professionelle og teknologisk uddannelse mission. IPB har også en internationalisering program med almindeligt anerkendt succes, herunder det årlige mobilitet mere end 900 tilrejsende og udrejsende studerende og 200 undervisning medarbejdere, som følge af samarbejdet med flere videregående uddannelsesinstitutioner fra hele verden. I dag IPB er en multikulturel institution, hvor 13% af de studerende er internationale studerende.

I 2011 har Europa-Kommissionen tildelt ECTS-label til IPB, der anerkender kvaliteten af ​​oplysningerne i forhold til de udbudte uddannelser og forvaltningen af ​​de studerendes mobilitet inden for det europæiske område for videregående uddannelse. I 2013 har IPB blevet tildelt også DS Label. Formålet med Diploma Supplement (DS) er at tilvejebringe tilstrækkelige uafhængige data til at forbedre den internationale gennemsigtighed og fair akademisk og erhvervsmæssig anerkendelse af eksamensbeviser.

Ud over de akademiske programmer, der undervises i det portugisiske sprog, IPB tilbyder også bachelor- og kandidatuddannelserne fuldt undervist på engelsk, samt portugisiske sprog og kultur kurser for udenlandske studerende.

Placeringer

Bragança

Instituto Politécnico de Bragança

Address
International Relations Office
Instituto Politécnico de Bragança
Campus de Santa Apolónia

5300-253 Bragança, Bragança District, Portugal
Telefonnummer
(+351) 273 330 690

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig