Læs den officielle beskrivelse

Om Polytechnic Institute of Coimbra

Velkommen til Polytechnic Institute of Coimbra (IPC). Denne mappe skal give dig et samlet overblik over IPC til at hjælpe dig med at få at vide os bedre. Vi er en offentlig højere læreanstalt, som består af seks skoler (Coimbra College of Agriculture, Coimbra College of Education, Oliveira do Hospital College of Technology and Management, Coimbra College of Health Technology, Coimbra Institut for Regnskab og Administration og Coimbra Institute of Engineering), social velfærd Services (SAS) og den centrale administration (SC). Som man kan udlede af navnene på vores skoler, Instituttet har at tilbyde et stort udvalg af undersøgelser, som også omfatter grænseoverskridende uddannelse i samarbejde med andre EU-institutioner for videregående uddannelse, for både bachelor- og master degree niveau. Vi deltager i en række internationale mobilitetsprogrammer, og vi sætter pris på samarbejdsprojekter med europæiske lande og portugisisk-talende lande. Akademisk social velfærd er især vigtigt for os i form af stipendier, måltider og indkvartering. Til dette formål SAS søger at give hver elev personlig støtte, selv med særlig fokus på de dårligst stillede studerende for at give dem de økonomiske midler til at gennemføre deres studier. Instituttet har kollegier og kantiner beliggende i forskellige dele af byen for at give de egnede tjenester til vores studerende, som er spredt ligesom vores skoler. Vi har også at tilbyde hele samfundet af IPC en medicinsk klinik med flere medicinske specialiteter fra konventionel og komplementær medicin, en cardio fitness og vægttræning motionscenter, en sportslig jorden, samt andre sportsfaciliteter, som vi holder i samarbejde med andre enheder . Polytechnic Institute of Coimbra dyrker flere partnerskaber, enten med højere læreanstalter eller med andre enheder i uddannelse, forskning, tjenesteydelser eller sport og kultur, med hvem vi deler synergier og punkter til fælles. Vi ønsker at give vores studerende ikke kun et sted, hvor de kan modtage de videregående uddannelser, men også et miljø der fremmer komplet intellektuelle udvikling, konsolidere folkeoplysning i bred forstand, for at kunne levere til vores land og verdens borgere, der vil arbejde hen imod en bæredygtig fremtid, en fremtid med fremskridt, en morgen fyldt med håb.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Polytechnic Institute of Coimbra

Det vigtigste mål for masteruddannelse i "El Energikonvertering og Power Systems" er at uddanne kvalificerede eksperter på områder relateret til elektriske energi managem ... [+]

International Master Degree - Electrical Energy Conversion & Power Systems MÅL:

Det vigtigste mål for masteruddannelse i "El Energikonvertering og Power Systems" er at uddanne kvalificerede eksperter på områder relateret til elektriske energi management og magt, der gælder for vedvarende energi.

Master præsenterer en dobbelt tilgang: videnskabelig og professionelle. Vedrørende videnskabelige delUddannelse er baseret på design af to applikationer: Elektriske Systemer og Elektriske og Hybrid trækkraftsystemer.

På den anden side er vedrørende den faglige del træning baseret på forvaltningen af ​​elektrisk energi. Således de emner indgår i denne professionelle del, er blevet designet efter to ideer: forbrugernes håndtering af energi og produktion og transmission af elektrisk energi på et frit marked.... [-]

Spanien Gijón Portugal Coimbra
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk