Polytechnic of Leiria

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Nedsænkning i leiria

Vidste du, at studerende fra over 70 forskellige lande har valgt Polytechnic of Leiria som deres første studiemulighed? Lær hvorfor Portugal er den perfekte destination, og hvorfor studere ved Polytechnic of Leiria kan være en reel livsforandrende oplevelse.

Leiria er din destination. Lige midt i alt har du masser af aktiviteter at opleve i nærheden. Bedste surfstrand, cykling på Atlanterhavsvejen, den største i landet med 62 km lange vandreture, besøg fortrollede historiske landsbyer ... engagere dig i en ny livsstil, i et nyt landskab.

Leiria er en kombination mellem fortid og fremtid. Sikkerhed, et højt livskvalitet og multikulturelt miljø. Leiria er en livlig universitetsby, ikke bare for at studere, men også at leve i! To af de smukkeste portugisiske monumenter, Batalha-klosteret og Alcobaça-klosteret, der er klassificeret af UNESCO som verdensarvssteder, er beliggende i regionen.

I kurverne i Lis River er skjulte fritidspladser som parker og caféer at sidde og slappe af. Gå med tiden til det historiske centrum, at besøge boisterous cafeer, barer og overveje smuk udsigt over terrassen. Om aftenen træder du ud af kassen og blander dig selv med andre lokale og internationale studerende på det unikke Rodrigues Lobo-pladsen.

Om Polytechnic of Leiria

Leiria er også en læringsby med en førsteklasses uddannelsesinstitution: Polytechnic of Leiria . Desuden har Polytechnic of Leiria stipendier til internationale studerende.

Der bor omkring 11.500 studerende i byen, der går på hovedkvarteret Polytechnic of Leiria og tre af dens skoler: Skolen for Uddannelse og Samfundsvidenskab, Skolen for Teknologi og Ledelse. Studerende fra over 70 forskellige lande har valgt Polytechnic of Leiria som deres studiedestination og vælger dermed både en fremragende uddannelse og en livsændrende oplevelse for sig selv.

The Polytechnic of Leiria er en højere uddannelsesinstitution, der tilbyder programmer på bachelor- og kandidatniveau. Polytechnic of Leiria er designet til nutidens studerende, tilbyder studieindretninger fra det 21. århundrede: fem campusse i fire forskellige byer, der tilbyder enestående læringsfaciliteter, mere end 130 højteknologiske laboratorier udstyret med den nyeste teknologi, en innovativ undervisningsmetode og en venlig, tæt stemning. Særlig omtale til dem, der elsker biler, fordi Polytechnic of Leiria har det bedste ingeniørbilaboratorium i nationen. Polytechnic of Leiria har partnerskaber med flere virksomheder, såsom Cisco, Phoenix Contact, Oracle og Siemens. Disse mærker og mere har besluttet at implementere akademier hos Polytechnic of Leiria , som kan lægge grunden til, at du kan få succes i din karriere. Dette involverer også praktikophold, hvor studerende kan bruge tid på at arbejde og lære i et forretningsmiljø.

Regionen er rig på plast, keramik og glas, forme, teknik, fiskeri, turisme, mad og bioteknologiske industrier. Med denne iværksætterkontekst tilbyder Leiria store muligheder for studerende og forskere. Regionen har generelt et højt beskæftigelsesniveau.

I Polytechnic of Leiria kan du vælge mellem flere områder: fra erhvervslivet, kunst, uddannelse, turisme, sundhed, sport eller samfundsvidenskab. Polytechnic of Leiria har førsteklasses faciliteter, et tæt og engageret team, der hjælper eleverne med at sætte sig ind i et nyt liv væk fra hjemmet.

Fem skoler, i fire storslåede byer, ikke kun for at studere i, men for at leve og elske.

Fremtidige karrieremuligheder

Polytechnic of Leiria er stolt over at have industri partnerskaber: Mange af vores kurser har partnerskaber med førende virksomheder, der ligger til grund for dig at overskride. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens er blot nogle af de største mærker, der har besluttet at gennemføre akademier på vores institution.

Vi er også placeret i en region med stor økonomisk dynamik: Høj beskæftigelsesegnethed i en region rig på plastik, keramik og glas, forme, ingeniørvirksomhed, fiskeri, turisme, mad og bioteknologiske industrier.

Polytechnic of Leiria også en it-platform, der sigter mod at fremme beskæftigelsen af sine studerende.

Engelsk sproglig støtte

Den engelsklærte kandidatkursus kræver, at eleverne demonstrerer færdigheder på engelsk.

Faciliteter og supportordninger

Polytechnic of Leiria har gode faciliteter og støtteordninger for at hjælpe eleverne med at komme ind i et nyt liv væk fra hjemmet.

Studielokalerne for enogtyvende århundrede: fem campi tilbyder ekstraordinære læringsfaciliteter. Mere end 130 højteknologiske laboratorier udstyret med den nyeste teknologi.

Innovativ undervisning: Vi har investeret i avancerede elevfaciliteter og i den nyeste teknologi, der forsøger at bringe vores kurser til livs. ESTM School-Hotel og vores Online Learning Unit er kun to af dem.

IKT-tjenester: Gratis WI-FI på alle campuser, boliger, kantiner og andre Polytechnic of Leiria rum.

Medicinsk service: Polytechnic of Leiria giver de betingelser, der sikrer dit trivsel fysisk og psykologisk. Derfor tilbyder vi reducerede omkostninger, støtte på specifikke områder som diagnose og forebyggelse samt psykopædagogisk rådgivning.

Idrætsanlæg: Polytechnic of Leiria giver eleverne mulighed for at udøve en bred vifte af sport gennem sportssektoren af Student Support Services.

Kantiner: Polytechnic of Leiria tilbyder en række fødevareenheder gennem sine Student Support Services. Indstillingerne varierer: fem kantiner, ni barer, to restauranter og en snackbar. Studerende har adgang til en måltidsservice til en meget overkommelig pris. I kantiner tilbydes komplette måltider til sociale priser (det komplette måltid omfatter: suppe, hovedretter, salat, brød, frugt eller dessert og juice) og i barer er der menuer med subsidierede priser. Der er et permanent ønske om at diversificere måltider, forsøge at sikre balancerede diætmenuer og forbedre niveauet af studenttilfredshed.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Placeringer

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefonnummer
+351 244 830 010

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig