Læs den officielle beskrivelse

Nedsænkning i leiria

Vidste du, at studerende fra over 70 forskellige lande har valgt Polytechnic of Leiria som deres første studiemulighed? Lær hvorfor Portugal er den perfekte destination, og hvorfor studere ved Polytechnic of Leiria kan være en reel livsforandrende oplevelse.

Leiria er din destination. Lige midt i alt har du masser af aktiviteter at opleve i nærheden. Bedste surfstrand, cykling på Atlanterhavsvejen, den største i landet med 62 km lange vandreture, besøg fortrollede historiske landsbyer ... engagere dig i en ny livsstil, i et nyt landskab.

Leiria er en kombination mellem fortid og fremtid. Sikkerhed, et højt livskvalitet og multikulturelt miljø. Leiria er en livlig universitetsby, ikke bare for at studere, men også at leve i! To af de smukkeste portugisiske monumenter, Batalha-klosteret og Alcobaça-klosteret, der er klassificeret af UNESCO som verdensarvssteder, er beliggende i regionen.

I kurverne i Lis River er skjulte fritidspladser som parker og caféer at sidde og slappe af. Gå med tiden til det historiske centrum, at besøge boisterous cafeer, barer og overveje smuk udsigt over terrassen. Om aftenen træder du ud af kassen og blander dig selv med andre lokale og internationale studerende på det unikke Rodrigues Lobo-pladsen.

Om Polytechnic of Leiria

Leiria er også en læringsby med en førsteklasses uddannelsesinstitution: Polytechnic of Leiria . Desuden har Polytechnic of Leiria stipendier til internationale studerende.

Der er omkring 11.500 studerende, der bor i byen, deltager i Polytechnic of Leiria hovedkvarter og tre af sine skoler: School of Education and Social Sciences, School of Technology and Management. Studerende fra over 70 forskellige lande har valgt Polytechnic of Leiria som deres studiedestination, hvorved de vælger både en fremragende uddannelse og en livsforandrende oplevelse for sig selv.

Polytechnic of Leiria er en højere læreanstalt offentlig institution, der tilbyder programmer på bachelor og master niveau. Polytechnic of Leiria er designet til dagens elever, og tilbyder studietilbud på tyvende århundrede: fem campus i fire forskellige byer, der tilbyder exceptionelle læringsfaciliteter, mere end 130 højteknologiske laboratorier udstyret med den nyeste teknologi, en innovativ undervisningsmetode og en venlig nærhed atmosfære. Særlig omtale af dem, der elsker biler, fordi Polytechnic of Leiria har det bedste tekniske bilindustrielaboratorium i nationen. Polytechnic of Leiria har partnerskaber med flere virksomheder, såsom Cisco, Phoenix Contact, Oracle og Siemens. Disse mærker og meget mere har besluttet at gennemføre akademier på Polytechnic of Leiria , som kan danne grundlag for at lykkes i din karriere. Dette indebærer også praktikophold, hvor eleverne kan tilbringe tid og arbejde i et erhvervsmiljø.

Regionen er rig på plast, keramik og glas, forme, teknik, fiskeri, turisme, mad og bioteknologiske industrier. Med denne iværksætterkontekst tilbyder Leiria store muligheder for studerende og forskere. Regionen har generelt et højt beskæftigelsesniveau.

I Polytechnic of Leiria kan du vælge mellem flere områder: fra erhvervslivet, kunst, uddannelse, turisme, sundhed, sport eller samfundsvidenskab. Polytechnic of Leiria har førsteklasses faciliteter, et tæt og engageret team, der hjælper eleverne med at sætte sig ind i et nyt liv væk fra hjemmet.

og Skolen for Sundhedsvidenskab.

Fem skoler, i fire storslåede byer, ikke kun for at studere i, men for at leve og elske.

Fremtidige karrieremuligheder

Polytechnic of Leiria er stolt over at have industri partnerskaber: Mange af vores kurser har partnerskaber med førende virksomheder, der ligger til grund for dig at overskride. Cisco, Phoenix Contact, Oracle, Siemens er blot nogle af de største mærker, der har besluttet at gennemføre akademier på vores institution.

Vi er også placeret i en region med stor økonomisk dynamik: Høj beskæftigelsesegnethed i en region rig på plastik, keramik og glas, forme, ingeniørvirksomhed, fiskeri, turisme, mad og bioteknologiske industrier.

Polytechnic of Leiria også en it-platform, der sigter mod at fremme beskæftigelsen af sine studerende.

Engelsk sproglig støtte

Den engelsklærte kandidatkursus kræver, at eleverne demonstrerer færdigheder på engelsk.

Faciliteter og supportordninger

Polytechnic of Leiria har gode faciliteter og støtteordninger for at hjælpe eleverne med at komme ind i et nyt liv væk fra hjemmet.

Studielokalerne for enogtyvende århundrede: fem campi tilbyder ekstraordinære læringsfaciliteter. Mere end 130 højteknologiske laboratorier udstyret med den nyeste teknologi.

Innovativ undervisning: Vi har investeret i avancerede elevfaciliteter og i den nyeste teknologi, der forsøger at bringe vores kurser til livs. ESTM School-Hotel og vores Online Learning Unit er kun to af dem.

IKT-tjenester: Gratis WI-FI på alle campuser, boliger, kantiner og andre Polytechnic of Leiria rum.

Medicinsk service: Polytechnic of Leiria giver de betingelser, der sikrer dit trivsel fysisk og psykologisk. Derfor tilbyder vi reducerede omkostninger, støtte på specifikke områder som diagnose og forebyggelse samt psykopædagogisk rådgivning.

Idrætsanlæg: Polytechnic of Leiria giver eleverne mulighed for at udøve en bred vifte af sport gennem sportssektoren af Student Support Services.

Kantiner: Polytechnic of Leiria tilbyder en række fødevareenheder gennem sine Student Support Services. Indstillingerne varierer: fem kantiner, ni barer, to restauranter og en snackbar. Studerende har adgang til en måltidsservice til en meget overkommelig pris. I kantiner tilbydes komplette måltider til sociale priser (det komplette måltid omfatter: suppe, hovedretter, salat, brød, frugt eller dessert og juice) og i barer er der menuer med subsidierede priser. Der er et permanent ønske om at diversificere måltider, forsøge at sikre balancerede diætmenuer og forbedre niveauet af studenttilfredshed.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portugisisk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Polytechnic of Leiria

At give kandidatuddannelsen i civilingeniør - Bygningskonstruktion, der giver indehavere af en bachelorgrad på et tilsvarende område for at fortsætte deres studier. ... [+]

Civilingeniør - Bygningskonstruktion

At bevilge kandidatuddannelsen i civilingeniør - byggeri, der giver indehavere af en bachelorgrad på et tilsvarende område for at fortsætte deres studier og forbedre deres viden om civil konstruktion, strukturer, hydraulik og miljø, vejdesign, planlægning og transport. I denne grad vil eleverne udvikle originale applikationer inden for et bestemt felt ved at lave et projekt, en afhandling eller en praktikplads. Ved afslutningen af kandidaten skal eleverne kunne: 1) anvende de lærde viden, forstå og løse problemer i nye og ukendte situationer i en bred og tværfaglig sammenhæng; 2) Udvikle løsninger og træffe beslutninger i reelle situationer med begrænset eller ufuldstændig information; 3) Kommunikere deres konklusioner og fundamenter til eksperter og ikke-eksperter, klart og uden tvetydigheder 4) Selvstændigt forpligter sig til livslang læring.... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

Programmet sigter mod at give de studerende de konceptuelle og praktiske færdigheder i et højt fagligt niveau i bestemte områder af grafisk design og kommunikation til fl ... [+]

Master i grafisk design

The Masters i Grafisk Design ESAD.CR har til formål at give de studerende de konceptuelle og praktiske færdigheder i et højt fagligt niveau i bestemte områder af grafisk design og kommunikation til flere platforme, der har moderne visuel kultur.

Adgangsbetingelser Indehavere af en bachelorgrad eller tilsvarende beløb i kommunikation design, grafisk design, Multimedia Design, Product Design, Fine Arts, New Media, interesseret i at forfølge studier på området grafisk design; Indehavere af en udenlandsk akademisk bachelorgrad efter en 1. cyklus af undersøgelser iværksat i henhold til principperne i Bologna-processen i grafisk design og beslægtede områder; Indehavere af en udenlandsk bachelorgrad, der er anerkendt som at opfylde målene i en grad, som det videnskabelige-tekniske Råd ESAD i grafisk design og beslægtede områder; Indehavere af en akademisk, videnskabelig eller faglig pensum, der er anerkendt som attesterer kapacitet til at udføre denne cyklus af undersøgelser af Det Videnskabelige-Tekniske Råd ESAD. Studieplan ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

Master Program i Sustainable Tourism Management sigter uddannelsen af ​​studerende i stand til at udføre opgaver i forskellige grene af turisme, både i offentligt eller p ... [+]

Master i Sustainable Tourism Management

Master Program i Sustainable Tourism Management sigter uddannelsen af ​​studerende i stand til at udføre opgaver i forskellige grene af turisme, både i offentligt eller privat sektor. Således har til formål at: udvikle overordnede viden om de forskellige discipliner, der integrerer kurset, der tilpasser principper og begreber, der ligger til grund for Ledelse og bæredygtig turisme; kender dybt den menneskelige påvirkninger af turist-systemer og være i stand til at etablere effektive løsninger på dette problem, anvende de begreber og teknikker udviklet med præcision og evne til selvkritik; kunne, gennem den erhvervede viden til at diagnosticere problemer og foreslå løsninger på forvaltning og bæredygtighed, har evnerne til at gennemføre planer for bæredygtig forvaltning af de turistmæssige ressourcer; nå forskning evne, kritisk analyse af information og videnskabelig og teknisk formidling; at motivere til anvendelser af viden, navnlig gennem sin vedvarende udforskning og integreret forvaltning, identificere potentielle arbejdsgivere, og fremme af innovation; være introducerer nye ideer og nye produkter og tjenester i forbindelse med bæredygtig udnyttelse og forvaltning af de turistmæssige ressourcer i nationale / internationale marked, gennem selvstændig erhvervsvirksomhed; forstå og anvende de teknikker til videnskabelig forskning, udvikle personlige og faglige kompetencer, så de kan lede eller deltage arbejdsgrupper; at erhverve de nødvendige færdigheder til at integrere ph.d. eller tilsvarende programmer på beslægtede områder.... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

Den udvikling er forbundet til den bioteknologiske og fremkomsten af ​​genteknologi og udvikling af nye værktøjer muliggjort den store momentum i dette område, som nu er ... [+]

mester i anvendt bioteknologi

Master i Anvendt Bioteknologi sigter mod at forberede de studerende med videnskabelige, tekniske og menneskelige færdigheder til at udvikle anvendt forskning og ledelse aktiviteter inden for bioteknologi. Dette kursus har til hensigt at give de studerende med avanceret uddannelse inden for bioteknologi til at anvende i udviklingen og gennemførelsen af ​​projekter inden for områderne farmaceutiske bioteknologi, fødevarer bioteknologi og marine bioteknologi. I løbet af andet år af kurset vil den studerende gennemføre et forskningsprojekt om et bestemt emne, som vil blive samlet i en praktikplads / projekt / afhandling. Den vellykkede forsvar af denne praktik / projekt / afhandling vil føre til en kandidatuddannelse... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

Dette kursus har til formål, primært til at levere avancerede anvendt viden i faglige emner, der antager strategisk betydning for landet og regionen. Derfor er de mål omf ... [+]

Disse mastermål omfatter erhvervelse, af studerende, teoretisk viden og de nødvendige færdigheder til anvendelse inden for elektronik og telekommunikation, eller energi og automation. Kurset skal også aktivt bidrage til at fremme national teknologisk udvikling og øge merværdi i landets og regionens industri gennem udvikling af projekter, afhandlinger og industrielle placeringer i virksomheder og F & U-institutioner.

læseplaner plan

1. år

elektromagnetisk kompatibilitet Projektledelse Introduktion til forskning

1. År - elektronik og telekommunikation

Integreret elektronik Kommunikationsnet Technologies Lyd og video Coding Cellular Network Design Multimedia Communication Systems ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Deltid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

For at imødekomme udfordringerne i den globale markedsplads, giver programmet nationale og internationale virksomheder med kandidater, der kan føre og støtte deres proces ... [+]

mester i international business

For at imødekomme udfordringerne i den globale markedsplads, Master i International Business program giver nationale og internationale virksomheder med kandidater, der kan føre og støtte deres proces med at gå internationalt. International Business Programmet fokuserer på udvikling af viden og færdigheder, som er afgørende i international business og i internationaliseringsprocessen af ​​virksomheder.

Programmål

Master i International Business (MIB) program giver kandidater til at fortsætte deres studier med særlig vægt på international business, designet til at give deltagerne færdigheder, der passer til både den offentlige og den private sektor, på den ene side, og på den anden, at stimulere økonomien via international handel og investeringer. For at imødekomme udfordringerne i den globale markedsplads, Master i International Business (MIB) program giver nationale og internationale virksomheder med fagfolk, der kan føre og støtte deres proces med at gå internationalt. Programmets mål:... [-]

Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Polytechnic of Leiria

Denne Master program sigter mod at give og integreret sæt af dynamiske færdigheder, stærkt baseret på en teknisk og videnskabelig viden. ... [+]

mester i produktdesign engineering

Denne Master program har til formål at:

At give og integreret sæt af dynamiske færdigheder, stærkt baseret på en teknisk og videnskabelig viden, der er afgørende for hurtigt og innovativt at udvikle kvalitetsprodukter med en høj succesrate og merværdi. At give en tværfaglig og alsidig uddannelse, så fagfolk til at udføre strategisk / tilsynsopgaver i industrielle virksomheder eller servicesektoren, samt i offentlige eller private midler. Adgangsbetingelser Indehavere af en bachelorgrad eller tilsvarende beløb i teknik og beslægtede områder, industrielt design eller produktdesign; Indehavere af en udenlandsk akademisk bachelorgrad efter en 1. cyklus af undersøgelser organiseret efter principperne i Bologna-processen i teknik og beslægtede områder, industrielt design eller produktdesign; Indehavere af en udenlandsk bachelorgrad, der er anerkendt som at opfylde målene i en grad, som det videnskabelige-tekniske Råd EStG i teknik og beslægtede områder, industrielt design eller produktdesign; Indehavere af en akademisk, videnskabelig eller faglig pensum, der er anerkendt som attesterer kapacitet til at udføre denne cyklus af undersøgelser af Det Videnskabelige-Tekniske Råd EStG. Studieplan ... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Polytechnic of Leiria

Målet med Master i Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) er at give en professionel specialisering med stor vægt på mobil computing og tilhørende teknologier. ... [+]

Master i Computer Engineering - Mobil Computing

Målet med kandidatuddannelsen i Computer Engineering - Mobile Computing (MEI-CM) er at give en professionel specialisering med stor vægt på mobil computing og tilhørende teknologier, hvilket giver en række undersøgelser til indehavere af en grad i Computer Engineering, og beslægtede kurser , herunder muligheden for ekspertise til fagfolk på arbejdsmarkedet. For at opnå dette anvendes en projektbaseret læringsmetode. Gennemførelsen af teamprojekter fremmer planlægning og organisering af arbejde, forskning og erhvervelse af den nødvendige viden samt udvikling af autonomi, initiativ, kritisk analyse og evaluering af løsninger.

AdgangsvilkårIndehavere af en grad eller juridisk ækvivalent inden for datalogi og beslægtede områderIndehavere af en udenlandsk højere uddannelsesgrad, der er tildelt af den første studiecyklus, der er organiseret i overensstemmelse med Bolognaprocessens principper, af en stat, der overholder denne proces inden for computervidenskab og beslægtede områderIndehavere af en grad af udenlandsk videregående uddannelse, der er anerkendt som opfyldelse af målsætningerne for en grad inden for datalogi og beslægtede områder, af Rådet for Videnskabelig Teknisk Teknologi og Ledelse (ESTG);Indehavere af en akademisk, videnskabelig eller professionel sti / færdigheder, der kan anerkendes som bevis for evnen til at gennemføre denne studiekursus, af Videnskabeligt-Teknisk Råd for Teknologi og Ledelse (ESTG).Studieplan... [-]
Portugal Leiria
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Politécnico de Leiria

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria
Address
Polytechnic Institute of Leiria, Headquarters, Rua General Norton de Matos, Apartado 4133
2411-901 Leiria, Leiria District, Portugal
Telefonnummer
+351 244 830 010