Læs den officielle beskrivelse

ISCAP

Historie

Den ISCAP med det navn vi kender det i dag - Institut for Regnskab og administration Porto, skyldes lovdekret nr 327/76, af 6. maj, selv om dens historiske rødder er langt mere fjern. Faktisk var det i 1886, at Industrial and Commercial Institute of Porto blev grundlagt (dekret af 30. december 1886), den daværende minister Emidio Navarro, der lægger det teoretiske grundlag for organiseringen af ​​industriel og kommerciel uddannelse i vores land.

I 1891, reformerne af John Franco tekniske uddannelser forblev uændrede industrielle og kommercielle dele af dette institut, ikke gøre dem til selvstændige skoler. De grundlæggende kurser af handel blev fjernet, og den øvre er reduceret til tre år, og opdelt i to grader. Den industrielle og kommercielle Institute of Porto se, i 1896, at blive anerkendt sin Colleges, svarende til de andre skoler: den tidligere Superior of Commerce grad (oprettet ved dekret af 30. december 1886), og det Højere Kursus undervises i Industrial Institutes og Handelsretten. Den industrielle og kommercielle Institute of Porto levede en urolig sti, manglen på definitiv vejledning, indtil 1918, datoen for offentliggørelsen af ​​dekret nr 5029, 1. december, som skilte sin kommercielle del, implementering det i en kommerciel Institute Port og en Højere Institut for Trade Port. Denne dato giver første gang adskillelsen af ​​kommercielle institutter i forhold til Industrial Institutter, en situation, der fortsatte indtil 1924. Denne segmentering er dog midlertidig, så hurtigt flette disse nye områder af viden, og kun i 1933 den vælger en endelig segmentering. Den daværende døbt Commercial Institute of Porto er kendt på tidspunktet for afholdelse det højeste niveau af markedsundersøgelser i den nordlige hovedstad og også for at være en gennemsnitlig teknisk uddannelsesinstitution for den atmosfære af videregående uddannelser i forskellige aspekter af deres akademiske liv.

Reformen drives af lovdekret nr 38031 af 4. november 1950, på ingen måde ændrer karakteristika ved denne uddannelsesinstitution. Tværtimod 1974 politiske klima kommer operere dybtgående ændringer i livet af instituttet, fordi på det tidspunkt, vokse i betydning de markant tekniske kurser.

I denne nye sammenhæng, landets fremskridt forlangte de gode resultater i ledende personale, som på det tidspunkt blev knappe. Således ISCAP, er anerkendt som en af ​​de skoler, der, gennem århundreder, dannede generationer af fagfolk og er indsat i de højere uddannelsesinstitutioner. Denne begivenhed giver kandidater af kommercielle institutter modtager udpegning af kandidater, en grad, "er meget kvalificeret til optagelse på uddannelsen til lærer i 6. gruppe af professionelle teknisk uddannelse". Denne lovgivning er en forløber for, hvad der vil senere integrere kommercielle institutter i de videregående uddannelser netværk - lovdekret nr 327/76 af 6. maj. Således er født den nuværende udpegning af Supreme Regnskab og Administration Institutter, med status som "videregående uddannelse, med status som juridisk person og administrative og pædagogiske autonomi," bemyndiget til at tillægge "de grader af bachelor, kandidat og doktorgrad." I det akademiske år 1975-1976, Institut for Regnskab og administration Porto passerer ministeren, i henhold til lovdekret nr 313/75, Bachelor kurser Regnskab og Administration og Sprog og sekretariatet. Disse kurser blev efterfølgende reguleret ved dekret nr 918/83 af 7. oktober og sofrearam successive justeringer i henhold til udviklingen af ​​økonomiske og regnskabsmæssige videnskaber, og kravene på arbejdsmarkedet.

Instituttet lever imidlertid en turbulent periode efter den dato 1976 som følge af den eksisterende uvished i landet. Institutter, der er bemyndiget til at give de grader af Bachelor, Degree og doktorgrad, bør de integreres i universitetsuddannelser, men senere lovbestemmelser søgte deres miljø i Polytechnic. Denne vage kontekst kun endte med at identificere skoler / højskolerne, der førte fra konvertering eller evolution af tidligere skoler og integration af Institut for Regnskab og administration Porto på Polytechnic Institute of Porto i 1988, ved lovdekret nr o 70/88 af 3. marts. Denne nye retlige rammer af, at institutterne sigte mod højere uddannelse af kvalificerede teknikere inden for Regnskab og Administration og fremme, i en geografisk sammenhæng, udveksling mellem uddannelse og økonomiske og sociale strukturer. De blev også fundet ligheder mellem målene for Polytechnic og Institutes of Regnskab og Administration, som har styrket denne nye ramme.

Lovdekret nr 443/85 af 24. oktober, fastslår den organiske struktur højskolerne for Regnskab og administration også, at dens lærerstab aflevering reguleres ved lovdekret nr 185/81, af 1. juli som skabte karriere Polytechnic. De blev imidlertid også skabt Bachelor kurser og Specialized Højere Studier, grader den for Education Act udtrykkeligt betegnes som ejer Polytechnic. I 1983 kommer Told bachelorgrad (bekendtgørelse nr. 918/83 fra oktober 07), denne lidelse også ændret (bekendtgørelse nr. 238/86 af 22. maj). Fra 1993-1994 akademiske år, vedtagelse af udpegning af Handel Højere Studier, lykkes dette til Told Degree. Den Marketing Bachelor Course åbnes i det akademiske år 1996/97 at tillade "udfylde et hul, da dens objektiv undersøgelse til formål at fjerne en forværret mangler de tekniske behov højere i servicesektoren som følge af virksomhedernes konkurrenceevne, primært som følge af integrationen af ​​Portugal i den Europæiske Union ". Ordinance nr 751/86, af 17. december, skabte også kurser af Specialized Højere Studier (EØSU) - Revision, finanskontrol, Ledelses- og Administration og Teknisk Customs, som også tillagt graden Bachelor fra der udgør et sammenhængende hele med en tidligere Bachelorkursus. Dette oversat til i praksis at yde en "licens svarende til bachelor- for alle akademiske og erhvervsmæssige formål." I 1991 skabte Udvalget om Regnskab og Administration efterfulgt af Specialized Oversættelse, sidstnævnte i 1995.

Ved udgangen af ​​det akademiske år 1997-1998, den ISCAP placeret på arbejdsmarkedet aktiveret studerende med udvalget "s Revision, Økonomistyring, Regnskab og Business Administration, Management Advisor, International Handel (International Management grene og Customs Administration) og Specialized oversættelse. På grund af den gennemført redesign, at ISCAP passerer at undervise, siden 1998 BA Regnskab og Administration (grene Regnskab og Administration, Bogholderi og revision), International Business, sprog og sekretariatet (filial Sekretariat Management og Oversættelse specialiserede) og Marketing. I det akademiske år 2001/2002 også ville blive givet filialen of Public Administration.

Nu nye faciliteter, officielt åbnet i 1996, modtager ISCAP udgangen af ​​dette årti Master of Regnskab og Administration, arrangeret af universitetet i Minho, og i samarbejde med Polytechnic Institute of Porto. Selvom åbnede i 1996, flytningen til den nye bygning finder sted et år tidligere i november.

I det akademiske år 2003/2004 vil Oversættelsescentret Branch Specialized kaldes Oversættelse og Tolkning Specialized, ændring vedtaget ved bekendtgørelse nr 602/2003 af 21. juli. I 2004/2005 er skabt i løbet af Corporate Communication Degree også i to faser i 1. tilskrevet cyklus ligeledes bacheloruddannelsen (6 semestre) og 2., graden af ​​Bachelor (2 semestre) godkendt af bekendtgørelse nr 161/2006 af 20. februar. Det er således adskilt fra den foregående ved, at en samlet varighed på kun fire. Men denne plan kun sejre i dette akademiske år og var i øjeblikket egnet til aftalen af ​​Bologna, der førte til oprettelsen af ​​graden på bare tre år. Afventes der stadig godkendelse til drift af deres Mester, det samme navn, hvis programsatte varighed er 4 semestre. I det akademiske år 2005/2006 også forløbet af sprog og sekretariat var tilstrækkelig til aftalen Bologna ved at vedtage navnet "Management assistenter" og gå, så at have en varighed på kun 6 semestre. Det blev endvidere foreslået driften af ​​tre Masters: Assisted Translation Computer (videnskabelige område af fremmedsprog og litteratur); Specialized Oversættelse og Tolkning (videnskabelige område af fremmedsprog og litteratur) og managementkonsulenter (videnskabeligt område af forvaltningen videnskaber).

I det akademiske år kom 2007/2008 i drift Regnskab og Administration kurser, International Handel og Markedsføring hensigtsmæssigt at aftalen Bologna. Disse grader nu har seks semestre. deres kandidatgrader blev også foreslået, men venter stadig på godkendelse af den internationale handel og markedsføring.

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Portugal)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Med Master i Digital Marketing har til formål at indføre et element af innovation i små virksomheder, hvor aktiviteter i forbindelse med markedsføring normalt i en enkelt ... [+]

målsætninger

Med Master i Digital Marketing har til formål at indføre et element af innovation i små virksomheder, hvor aktiviteter i forbindelse med markedsføring normalt i en enkelt afdeling og dets direktør dirigerer alle aktiviteter den kommercielle funktion. I store virksomheder, tværtimod, er det normalt at have mere end én afdeling, eksisterende tekniske og mellemledere for hver af de produktsegmenter og / eller tjenester, eller endda for hver af de marketing forretningsområder. Produktet manager og / eller brand er eksempler på denne type af professionelle og resultat af specialisering af markedsføring.

Disse fagfolk bør være folk med stærke analytiske evner, organisation og ledelse og bør være i stand til at udvikle og implementere globale strategier for markedsføring, digitale niveau. Det er mennesker, der har til at kontakte en række forskellige mennesker (interne og eksterne for virksomheden), lære teamwork, har gode kommunikationsevner (mundtlige og skriftlige). Desuden sit hverv kræver, at de er dygtige folk fra deres miljø (økonomi, konkurrence, forbrugsvaner, tendenser, teknologiske innovationer, etc.) og kreative, så de kan udvikle passende strategier, innovative og i stand til at øge virksomhed med salg.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Corporate Finance, der er udviklet i den nuværende situation med business management, har dannet en særlig ledelsesværktøj til skabelsen af ​​virksomhedens værdi. Kandida ... [+]

målsætninger

Corporate Finance, der er udviklet i den nuværende situation med business management, har dannet en særlig ledelsesværktøj til skabelsen af ​​virksomhedens værdi.

Kandidatuddannelsen i Corporate Finance har til formål at yde specialiseret uddannelse, højt kvalificeret inden for virksomhedernes økonomiske forvaltning. Den præsenterer en overvejende erhvervsuddannelse, hvor den lægger vægt på faglig / videnskabelig viden og dens praktiske anvendelse, der sigter mod at opfylde uddannelsesbehov for dem, der søger en karriere i den finansielle forvaltning af virksomheder, såvel som dem, der allerede arbejder og ønsker at forbedre deres viden .

... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Master of Business Information (MIE) præsenteres som en innovativ uddannelse i Informationsvidenskab i Portugal, danner kandidater i stand til at udføre opgaver for infor ... [+]

målsætninger

Master of Business Information (MIE) præsenteres som en innovativ uddannelse i Informationsvidenskab i Portugal, danner kandidater i stand til at udføre opgaver for informations- ledere i en erhvervsmæssig sammenhæng.

I den nuværende situation, at MIE reagerer på den udfordring, at fremme iværksætteri og innovationskapacitet, danner kandidater med en syncretic profil af forskellige discipliner, i stand til at genkende de oplysninger som en afgørende strategisk værdi for forvaltningen af ​​erhvervsorganisationer. Disse kandidater vil være i stand til at fremme optimering af processer, der er forbundet med oprettelsen og brugen af ​​information, støtte virksomhedens resultater.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Denne Master søger en kombination af konceptuel viden, kritisk tænkning og praktisk anvendelse af grundlæggende kurser om administrationen af ​​virksomheder, organisation ... [+]

målsætninger

Denne Master søger en kombination af konceptuel viden, kritisk tænkning og praktisk anvendelse af grundlæggende kurser om administrationen af ​​virksomheder, organisationer eller institutioner, der sigter mod at etablere sig som et vigtigt redskab i den portugisiske akademiske uddannelse. Dækker kerneområder som ledelse, økonomi, jura og Computer, dette kursus har til formål at udvikle ekspertise i funktionelle aspekter, der er nødvendige for en vellykket internationalisering af portugisiske virksomheder.

Specifikke kompetencer:

Forklare nye trends og udviklingsmuligheder i iværksætteri og internationalisering område; Forklar, videnskabeligt baseret, forbrugernes behov / brugere fra forskellige lande; Forstå og anvende business management processer i en international sammenhæng; Definer og vurdere forskellige internationaliseringsstrategier; Undersøg de kulturelle, politiske, økonomiske og sociale forhold i de forskellige internationale markeder; Kendskab til de store aktuelle emner om EU, især dem, der vedrører den politiske økonomi og handel. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Det er hensigten, at studieforløbet tillader køb af både teoretisk viden og praktiske store og komplekse forhold, der er nødvendige for en tilfredsstillende udøvelse, dyn ... [+]

målsætninger

Organisationer af MANAGEMENT - BUSINESS MANAGEMENT BRANCH (PARTNERSKAB MED APNOR)

Det er hensigten, at studieforløbet tillader køb af både teoretisk viden og praktiske store og komplekse forhold, der er nødvendige for en tilfredsstillende udøvelse, dynamiske og yderst effektiv professionel ledelse i enhver industri og inden for viden.

Karrieremuligheder

Den givne uddannelse sigter mod at give de fremtidige kandidater en stærk baggrund i ledelse og sikre dem tilegnelse af færdigheder i en særlig specialitet, at forberede dem på at udøve en erhvervsaktivitet i organisatoriske sammenhænge i virksomheder og / eller i institutioner (offentlige og private, med eller uden fortjeneste), og forskellige miljøer.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Kandidatuddannelsen i Logistik har til formål at give deltagerne (fagfolk og nyuddannede inden for områderne ledelse, teknik og teknologiske områder relateret), en solid ... [+]

målsætninger

MASTERS IN LOGISTICS (PARTNERSKAB MED APNOR)

Kandidatuddannelsen i Logistik har til formål at give deltagerne (fagfolk og nyuddannede inden for områderne ledelse, teknik og teknologiske områder relateret), en solid baggrund i ledelse og industriel organisation, og for at sikre, at de opnår færdigheder i kunsten logistik.

Det er perspektiv tilbyder også en faglig specialisering, går imod anbefales til denne type uddannelse i polytekniske læreanstalter, i henhold til profil og behov (personlige og / eller faglige) af potentielle studerende.

De specifikke mål bør fremhæves:

Træning i håndtering af materialestrømme, information og produktions- og logistikprocesser, ifølge de seneste paradigmer; Brugen af ​​metoder, teknikker og værktøjer til forvaltning, således at deltagerne bruger deres viden på en integreret måde i analysen og løsning af problemer med organisationer Fremme af en generel holdning værdsætte initiativ og individuelle dynamik, overtalelse innovation og iværksætteri fænomener. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Master i Management Consultancy søger en kombination af konceptuel viden, kritisk tænkning og praktisk anvendelse af grundlæggende kurser om administrationen af ​​virksom ... [+]

målsætninger

Master i Management Consultancy søger en kombination af konceptuel viden, kritisk tænkning og praktisk anvendelse af grundlæggende kurser om administrationen af ​​virksomheder, organisationer eller institutioner. Dækker kerneområder som Consulting og Organizational Communication, Ledelse, Økonomi, Regnskab, informatik, jura, sprog og kulturer, samfundsvidenskab og matematik, foreslår at udvikle ekspertise i funktionelle aspekter af ledelse gennem erhvervelse af avancerede færdigheder på den del af den fremtidige forvaltning Advisor.

Master Mål:

Analytisk kapacitet, hjælp begreber, der kommer fra en bred vifte af kurser, rettet mod at løse problemer på det administrative plan, i interne og eksterne miljø; Giv et sæt tværfaglige værktøjer, der giver kvalificeret og specialiseret uddannelse som Management, Regnskab, jura, samfundsvidenskab, økonomi; Erhverve ekspertise inden for ledelse eller retten til at integrere en betydelig position ansvar; Erhvervelse begreber i relation til business management, der dækker faser af planlægning og strategiske og operationelle gennemførelse; Fremme organisatoriske effektivitet gennem produktion og leverer nyttig information til beslutningsprocessen i selskabets ledelse; Tag ejerskab af forsknings- og analysemetoder til at producere ny viden, udvikle nye aktiviteter og operative metoder; Forudsat at gennemføre en praktikplads / faglig udvikling projekt eller en afhandling, at gennemføre den erhvervede viden og de udviklede kompetencer. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Deltid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Master of Accounting og Finansministeriet er designet til udvikling af færdigheder og faglige kvalifikationer inden for regnskabsvæsen og corporate finance. Hovedformålet ... [+]

målsætninger

Master of Accounting og Finansministeriet er designet til udvikling af færdigheder og faglige kvalifikationer inden for regnskabsvæsen og corporate finance. Hovedformålet er at udvikle de færdigheder og ekspertise primært inden for finansielle område; især i Regnskab, Skat og Corporate Finance samt give mulighed for at udforske disse spørgsmål og foretage en tilgang til videnskabelig forskning på disse områder.

Modtagere:

Den komplette dannelse af 1. cyklus, som en grad i regnskab, ledelse, finansiering, økonomi og andre relaterede områder. Dette er en mester i professionel karakter med henblik på at sikre, at studerende, der afslutter kurset styrke dets muligheder for beskæftigelsesegnethed og fremtidige karriere; Professionals regnskab, finans og beslægtede områder, der føler behovet for at øge deres viden og overvågning af ændringer på disse områder. ... [-]
Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
på universitet
Læs mere på dansk

MA

Instituto Superior de Contabilidade e Administração do Porto

Den MA program i Interkulturelle Studier for Business åbner nye internationale horisonter for studerende. Kurset er godkendt ubetinget i 6 år af det nationale agentur for ... [+]

Målsætninger

Den MA program i Interkulturelle Studier for Business åbner nye internationale horisonter for studerende. Kurset er godkendt ubetinget i 6 år af det nationale agentur for akkreditering A3Es. Med et højt specialiseret lærerstab, MA tilbyder innovative kurser såsom: Kinesisk (mandarin) og arabisk sprog og kultur for Erhverv, Kultur og Udvikling, Interkulturelle Økonomiske Forbindelser, iværksætterkultur i Kultur, Interkulturel kommunikationsteknologi, samt engelsk, fransk, spanske og tyske kulturer for Business. Den MA er fuldt undervises på engelsk, hvilket giver mulighed for øget samarbejde og international mobilitet. Studerende kan vælge en dobbelt grad, i kombination med Masters Fremmedsprog og interkulturel ledelse af Université d'Artois, Frankrig. Kurset giver praktikophold med Incubit - Business Consulting & Entrepreneurship, højkommissær for Migrations, den nationale sammenslutning af kvindelige iværksættere, Vida Económica Publishing Group, og flere andre europæiske partnere. Denne MA er en del af Higher Education Network for Intercultural Mediation. Kandidater vil også være i stand til at fortsætte deres studier på ph.d.-niveau ved universiteterne i Vigo og Santiago de Compostela, på grund af protokoller indgået med disse prestigefyldte spanske universiteter.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engelsk
på universitet
Læs mere på dansk

30 anos IPP - ISCAP