Read the Official Description

Den ISCSP fremmer dannelsen af ​​deres studerende inden for samfundsvidenskab og statskundskab, der tilbyder studier (grader) og postgraduate, andet og tredje niveau, der svarer til de grader af Master og PhD. I undervisningen matrix omfatter de videnskabelige områder Sociologi, Offentlig Forvaltning og Offentlig Politik, Statskundskab, International Relations, socialpolitik, antropologi og social kommunikation.

Tæt sammen med undervisning, ISCSP fremmer den videnskabelige forskning gennem sine forskningscentre anerkendt af Foundation for Videnskab og Teknologi (FCT) - Center for Administration og offentlige politikker (CAPP) og den østlige Institut (IO) og andre centre inden for politiske Videnskab og Internationale Relationer, Sociologi og Antropologi.

Den ISCSP udvikler en samfundstjeneste bestemmelse politik, der bidrager til den sociale og økonomiske udvikling i landet og opkvalificering og tilrettelæggelsen af ​​den økonomiske struktur, og det civile samfund samt styrke den funktionelle og organisatoriske forhold i den offentlige sektor. Internationalt er der deltagelse i projekter i portugisisk-talende verden og på nye områder af geostrategiske rolle.

Programs taught in:
Portugisisk

Denne skole tilbyder også:

Master

ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Frekvensen Digital Strategisk kommunikation i Graduate har det overordnede mål at give de studerende teoretiske og praktiske færdigheder, der fremmer og hjælper integrati ... [+]

MODTAGERE

Kommunikation fagfolk (konsulenter, publicister, konsulenter, public relations, marketingfolk); nyuddannede fra områderne kommunikation og lignende; personalechefer; professionel informationsteknologi; undervisere; og interesseret i digital kommunikation generelt.

MÅL

Hyppigheden af Digital Strategisk kommunikation Graduate Det har det overordnede mål at give de studerende teoretiske og praktiske færdigheder, der fremmer og hjælper integrationen af ​​digitale kommunikations- og informationssystemer medier i den strategiske ledelse af en organisation, mærke produkt, person eller service.

Specifikt mål omfatter:

DET. Anerkende gyldigheden af ​​digitale kommunikationsværktøjer i strategisk; B Planning organisatoriske kommunikationsprocesser i det digitale miljø; C Definer og genkende taktik, der øger effekten af ​​kommunikation beskeder i det digitale miljø; D Håndtering online tilstedeværelse gennem forandringsledelse handlinger, krisestyring og reputation management; E Overvågnings- og evalueringsresultater online tilstedeværelse og kommunikation investering (ROI); F Optimer og direkte kommunikation resultater, kanalisering dem med at overvinde mål: mening, indflydelse, ægthed og ansvarlighed.... [-]

Portugal Lisbon
October 2019
Fuldtid
Deltid
12 - 30 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Den MPA henvender sig til alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder og udvikle deres viden om den offentlige forvaltning. Enhver, der har en bachelor-grad kan anvend ... [+]

Præsentation

Den MPA - Master of Public Administration Det sigter mod at etablere sig som et øget udbud af School of Social og statskundskab i en videnskabelig disciplin, der udløste sin tilblivelse, som markerede sin udvikling, og har bidraget afgørende til sin erklæring. Gennem MPA vil ISCSP giver viden og udvikle vigtige færdigheder til at udføre funktioner i den offentlige forvaltning.

Den MPA henvender sig til alle, der ønsker at forbedre deres færdigheder og udvikle deres viden om den offentlige forvaltning. Enhver, der har en bachelor-grad kan anvende, uanset videnskabelig uddannelse område.

Kurset anden cyklus MPA er organiseret i fire semestre, i alt 120 ECTS. Studieordningen omfatter 95 ECTS for nukleare læseplanerne enheder obligatoriske inden for videnskab Public Administration, 10 ECTS for videnskabelige område den offentlige orden og 15 ECTS for videnskabelige område for Ledelse.... [-]

Portugal Lisbon
October 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Inden for rammerne af det strategiske ISCSP-UTL som uddannelsen tilbuddet om cyklus II og efter de mål, der på de mål politiske niveau for videregående uddannelse under B ... [+]

Mål

Inden for rammerne af det strategiske ISCSP-UTL som uddannelsen tilbuddet om cyklus II og efter de mål, der på de mål politiske niveau for videregående uddannelse under Bologna-processen blev følgende målsætninger defineret:

Uddybning færdigheder

Som for graden i statskundskab, dette mål svarer til den nukleare konfiguration af Bologna-processen, som vælger passagen af ​​en pædagogisk paradigme baseret på overførsel af viden til et paradigme baseret på erhvervelsen af ​​kompetencer, der, i tilfælde af den anden cyklus, De skal styrkes for at sikre, at den studerende opnår en akademisk specialisering (artikel 18 i lovdekret 74/2006).

Dette mål ledet udarbejdelsen af ​​den nye pensum, da dens struktur favoriserer uddybning af færdigheder, som konsoliderer de instrumentale træningsprofiler og frem for alt, en særlig karakter.... [-]

Portugal Lisbon
October 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk