ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den ISCSP fremmer dannelsen af ​​deres studerende inden for samfundsvidenskab og statskundskab, der tilbyder studier (grader) og postgraduate, andet og tredje niveau, der svarer til de grader af Master og PhD. I undervisningen matrix omfatter de videnskabelige områder Sociologi, Offentlig Forvaltning og Offentlig Politik, Statskundskab, International Relations, socialpolitik, antropologi og social kommunikation.

Tæt sammen med undervisning, ISCSP fremmer den videnskabelige forskning gennem sine forskningscentre anerkendt af Foundation for Videnskab og Teknologi (FCT) - Center for Administration og offentlige politikker (CAPP) og den østlige Institut (IO) og andre centre inden for politiske Videnskab og Internationale Relationer, Sociologi og Antropologi.

Den ISCSP udvikler en samfundstjeneste bestemmelse politik, der bidrager til den sociale og økonomiske udvikling i landet og opkvalificering og tilrettelæggelsen af ​​den økonomiske struktur, og det civile samfund samt styrke den funktionelle og organisatoriske forhold i den offentlige sektor. Internationalt er der deltagelse i projekter i portugisisk-talende verden og på nye områder af geostrategiske rolle.

Placeringer

Lissabon

Address
Rua Almerindo Lessa - 1300-663
Lissabon, Lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig