ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISCTE Business School sporer sin oprindelse til den tidligere afdeling for ledelsesvidenskab, der blev oprettet i 1972. Skolen er anerkendt for sin fremragende læring og forskning, internationale og multikulturelle omgivelser og den solide forbindelse til erhvervslivet, som den tilbyder vores enestående kandidater , lederskab iværksætteri og innovation.

IBS har cirka 181 lærere fordelt på sine seks afdelinger: Regnskab, økonomi, finans, marketing, drift og ledelse, kvantitative metoder til ledelse og økonomi og menneskelige ressourcer og organisatorisk opførsel.

Mere end 3.500 studerende er i øjeblikket tilmeldt de 7 bacheloruddannelser, 15 kandidatprogrammer og 4 ph.d.er, der tilbydes af skolen.

ISCTE Business School er en af fire skoler, der udgør ISCTE , sammen med School of Sociology and Public Policy, School of Social Sciences and Humanities og School of Technology and Architecture.

7 grunde til at vælge ISCTE Business School

1. En iværksættertankegang

På ISCTE Business School har hver studerende mulighed for at lære forretningsverdenen tæt at kende. Vær parat til at reagere med succes på de udfordringer, du står overfor fra den første dag i dit arbejdsliv.

Denne kontakt er konstant gennem hvert kursus gennem:

  • Praktiske opgaver - I langt de fleste fag udfører de studerende praktiske opgaver, gruppe eller individuelle, som analyserer virksomheders konkrete problemer.
  • Afsluttende projekt (bacheloruddannelse) - Alle kandidater har det sidste år et projektemne, hvor der udføres en uddybet undersøgelse af en given forretningsvirkelighed.
  • Entreprenørskabsstøttecenter - AUDAX - ISCTE Business School er hovedstifter af Audax, et center, der hjælper nyuddannede studerende med en interessant idé at starte deres egen virksomhed. Det støtter projekterne i juridiske og organisatoriske aspekter og har endda tilknyttet en investeringsfond, der finansierer lanceringen af nye virksomheder.
  • Lærere med høj forretningserfaring - Skolen har et sæt inviterede lærere, der udfører prominente roller i de vigtigste portugisiske virksomheder, og som overfører al deres erfaring og praktiske viden i klassen.

2. En unik international kontakt

ISCTE Business School har i øjeblikket omkring 250 studerende, der udveksler i over 30 lande i Europa, Nordamerika, Sydamerika og Asien og modtager omkring 400 internationale studerende fra over 40 nationaliteter, der deltager i ISCTE Business Schools bachelorgrader, kandidatkurser eller sommeruniversiteter. Denne multikulturalisme giver studerende mulighed for at opleve meget forskellige oplevelser og kulturer inden for deres egen skole.

3. Succesfulde karrierer

Beskæftigelsesniveauet for de nyuddannede fra skolen er 100% efter 3 måneders kursusafslutning. For kandidatstuderende er prisen 80% placering inden kandidatens afslutning.

4. En kultur med belønning af ekspertise

Fortjeneste og individuel indsats er grundlæggende værdier i et moderne og demokratisk samfund. ISCTE belønner dem, der gør deres bedste for at opnå ekspertiseniveau både i begyndelsen af ​​deres kursus (optagelsespræmie) og ved afslutningen af ​​deres kursus (bedste studerendes pris).

5. Udvikling af bløde færdigheder

ISCTE Business School giver muligheden for sine studerende i løbet af de tre år af graden at deltage i fag, der sigter mod at udvikle tværgående personlige kompetencer, såsom: evnen til at udvikle autonomt arbejde, såvel som teamwork, til at udføre individuel forskning, til analysere komplekse situationer og kommunikere. Formålet med at forberede fremtidige kandidater til på den ene side at uddybe deres viden i efterfølgende studiecyklusser og på den anden side at integrere fuldt ud på arbejdsmarkedet.

6. IBS-undervisningsmetode

ISCTE Business School har en stor tradition for undervisning inden for ledelsesområde:

  • Fakultetet for ISCTE Business School har skrevet mere end 100 bøger inden for forskellige ledelsesdiscipliner, hvoraf mange nu kræves læsning ved andre portugisiske universiteter;
  • Der er et tæt samarbejde mellem studerende og fakultet;
  • Studerende drager fordel af ugentlig kontakttid, kontinuerlig e-mail-kontakt og et vedvarende forhold til alumner gennem hele deres professionelle liv.

7. IBS-ånden

At studere på ISCTE er også en mulighed for at nyde fremragende studievilkår og til at deltage i et miljø, hvor fritid, sport og kultur indtager et meget vigtigt rum.

Placeringer

Lissabon

Address
Lissabon, Lissabon, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer