ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Meddelelse fra dekanen

Velkommen til ISCTE Business School.

IBS er en pionerskole i undervisning i ledelses- og erhvervsvidenskab og den første hvor dette var et selvstændigt område i modsætning til et emne undervist inden for økonomi. Forbindelserne til virksomhedernes verden er et kendetegn ved vores skole. IBS har siden starten påberåbt sig støtte fra inviterede fakulteter fra erhvervslivet, hvis samarbejde har givet værdifulde input til vores læseplaner. Det er derfor ikke overraskende, at uanset det økonomiske miljø har successive generationer af studerende haft beskæftigelsesgrader tæt på 100%. Endnu vigtigere anerkender virksomhederne den høje kvalitet af den uddannelse, der gives til IBS-studerende, og denne tillid styrkes af omfanget og ekspertisen i den forskning, som vores fakultetets medlemmer og forskere producerer. Internationalisering er det andet kendetegn ved vores skole. IBS lærer ikke kun kurser i partnerskab med universiteter fra Asien, Afrika og Sydamerika, men inden for rammerne af den portugisiske universitetsramme har IBS også pioner i oprettelsen af ​​et supportkontor for Erasmus-studerende. Denne model, der arbejder sammen med universiteter over hele verden, har tiltrukket så mange udenlandske studerende, at vi ikke har kunnet opnå fuld gensidighed på trods af det stigende antal IBS-studerende, der nyder godt af en uddannelseserfaring i udlandet. Evnen til at arbejde i en international situation er tydeligt demonstreret af antallet af alumner, der arbejder i udlandet, hvoraf mange har ledende stillinger i multinationale virksomheder. Innovation og iværksætteri er det tredje karakteristiske træk ved vores skole. Pædagogisk innovation førte til opdatering af pensum samt introduktion af nye undervisningsmetoder; disse omfatter udvikling af casestudier og software support til ledelses- og fjernundervisning instrumenter. Det er ikke tilfældigt, at mange referencetekster på de forskellige ledelsesområder er skrevet af IBS fakultet. Endelig skal der nævnes det tætte forhold, som IBS-fakultetet og personalet udvikler sig med vores studerende og bekymringen for deres velbefindende, da dette er afgørende for vores elevers høje akademiske ydeevne. Den intellektuelle rigor i klasseværelset, fremme af teamwork og eksponering for real case studies gør det muligt for IBS at skabe værdi for vores studerende og garantere, at de yder et positivt bidrag til udviklingen af ​​det nationale og globale samfund.

José Paulo Esperança Dean ISCTE Business School

ISCTE Business School Faciliteter

ISCTE Business School of ISCTE -IUL giver sine studerende et godt miljø at lære samt muligheder for at slappe af. Foruden auditorierne og klasseværelserne, hvor eleverne tager deres klasser, er der mange private og gruppestuderende hvor studie kan udføres. På campusen er der også 5 caféer / barer, to restauranter og mange pladser til at slappe af i. Wi-Fi internet er til rådighed for IBS-studerende på hele campus.

IBS-biblioteket fra ISCTE -IUL tilbyder en service til alle universitetsstuderende - med bøger inden for erhvervsstudier, samfundsvidenskab og teknologiske videnskaber. Samlingen består af omkring 80.000 titler (herunder monografier, referenceværker, afhandlinger og afhandlinger) og 30.000 tidsskrifter tilgængelige i papir og digitalt. Financial Lab tilbyder en omfattende samling af finansielle databaser og informationskilder, herunder Bloomberg, Reuters Xtra / Knowledge, Compustat, Datastream / Worldscope, Thomson One Banker, CRSP, Eventus og WRDS. Studerende har adgang til fremragende online bibliografiske værktøjer som Online Knowledge Library (med mere end 16.000 videnskabelige tidsskrifter i fuldtekst) Web of Knowledge og JSTOR (Business, Mathematics and Statistics Collections) og ABI / Inform Global.

Placeringer

Lissabon

Address
Lissabon, Lissabon, Portugal

Akkrediteringer