ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISEG - Lissabon School of Economics & Management

125913_ISEG_campus12.png

  1. En kultur for engagement i en bedre verden
    ISEG fremmer en kultur for solidaritet og samarbejde, der involverer samfundet af studerende, alumner, fakultet, internationale partnere og et omfattende forretningsnetværk. Skolen vedtager en plural tilgang til undervisning og forskning og tilskynder til udvikling af synergier mellem videnskabelige områder. I alt hvad vi gør, er vi dybt engagerede i de FN 's bæredygtige udviklingsmål . I generationer har vi udviklet innovatører og ledere i Portugal og andre steder. Med vores plural-tilgang hjælper vi med at udvikle Open Minds for en bedre verden!

Nøgle Fakta

  • 1. på rangeringen af samlede økonomiske og ledelsesdokumenter, der er offentliggjort i Portugal (Web of Science and Scopus).
  • +150 partnerskabsaftaler med ansete skoler over hele verden.

ISEG

123808_portais_iseg_alunos.jpg

ISEG er et multikulturelt miljø, hvor ca. 20% af de studerende er internationale. Skolen har over 4.500 studerende, der følger et stort antal grader, hvoraf ganske mange undervises fuldt ud på engelsk: 3 bachelorgrader (økonomi, finans, ledelse), 10 kandidatgrader, hvoraf 4 er splinterny i 2020. ISEG også tilbyder 4 bachelor- og 11 kandidatuddannelser undervist på portugisisk og 8 ph.d. Programmer, 6 inden for nøgleområder, samt 3 i partnerskab med andre universiteter.

Vores campus

ISEG

De kommende år i livet til ISEG vil være udfordrende og spændende i ambitionen om aktivt at bidrage til bedre organisationer og til en bedre verden - som altid har været en del af ISEG 's DNA - og at blive anerkendt internationalt for at gøre det. Vores forskning og vores undervisning afspejler denne nye ambition om at være central i byen Lissabon, for vores land og for den globale verden for dem, der har en sag og udfører forretninger med et formål.


Find ud af mere om ISEG - Lissabonskolen for økonomi og ledelse ved at udfylde dine oplysninger, og skolen vil kontakte dig.

Vi ser frem til at møde dig på vores Campus i Lissabon!

Placeringer

Lissabon

Instituto Superior de Economia e Gestão for ISEG – Lisbon School of Economics & Management

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 392 5800

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer