ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISEG - Lissabon School of Economics

Den første skole for økonomi og ledelse i Portugal, ISEG tilhører universitetet i Lissabon, det største portugisiske universitet. ISEG Lissabon er internationalt anerkendt og akkrediteret af AACSB og AMBA og overholder de bedste standarder for videregående uddannelser. ISEG forskningscentre vurderes meget godt af det portugisiske forskningsråd (FCT).

Med et erfarent og godt forberedt fakultet bidrager studerende fra mere end 70 lande til et stadigt stigende internationalt akademisk miljø og drager fordel af skolens fremragende placering. ISEG Lissabon har fremragende moderne lokaler i hjertet af Lissabon, lige ved siden af parlamentet og floden Tagus, i et pulserende kvarter fuld af sociale liv, forretning og kultur.

Hos ISEG finder du en kultur med ekspertise og præstation sammen med et klima af inkludering og samarbejde. Dette er lavet af gensidigt samarbejde mellem studerende, fakultet og personale.

ISEG er en skole, der er forberedt på fremtiden: med en unik blanding af kvantitative færdigheder og social kontekstualisering af økonomiske og ledelsesmæssige beslutninger, er ISEG fakultet, fagfolk, studerende og alumner i spidsen for dem, der adresserer FN's 17 bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) med en iværksætter- og samarbejdsmæssig tankegang.

125913_ISEG_campus12.png

Top 3 grunde til at studere her

 1. ISEG er internationalt anerkendt for sine høje standarder inden for undervisning og forskning.
  ISEG følger de bedste internationale standarder i sine undervisningsprogrammer og i sin forskning: skolen er akkrediteret af AACSB (Association of Advanced Collegiate Schools of Business), en sondring, der kun holdes af 5% af handelshøjskoler i verden, ISEG MBA er akkrediteret af AMBA, og vores programmer anerkendes af mange anerkendte internationale enheder (f.eks. CFA University Affiliation Program, IFoA - Institut og Fakultet for aktuarer, PMI - Project Management Institute, RICS - Royal Institution of Chartered Surveyors). Vores kandidaters anvendelighed er en høj prioritet.
 2. ISEG ligger i centrum af Lissabon og hører til Lissabon Universitet
  ISEG ligger midt i Lissabons centrum, en livlig og cool europæisk hovedstad. Det er det perfekte sted at studere, hvis du leder efter et roligt og varmt miljø i skolen; men samtidig vil du blive indlejret i centrum af en stor by. Vores smukke og historiske campus ligger ved siden af parlamentet, virksomheder, museer, shopping, restauranter og barer og floden Tagus. ISEG er School of Economics and Management på University of Lissabon, det største og bedst rangerede portugisiske universitet.
 3. En kultur for forpligtelse til en bedre verden
  ISEG fremmer en kultur for solidaritet og samarbejde, der involverer samfundet af studerende, alumner, fakultet, internationale partnere og et omfattende forretningsnetværk. Skolen vedtager en plural tilgang til undervisning og forskning og tilskynder til udvikling af synergier mellem videnskabelige områder. I alt, hvad vi gør, er vi dybt engagerede i FN's mål for bæredygtig udvikling. I generationer har vi udviklet innovatører og ledere i Portugal og andre steder. Med vores plural-tilgang hjælper vi med at udvikle Open Minds for en bedre verden!

Nøgle Fakta

 • En del af udvalgte 5% af handelsskoler, der har AACSB- og AMBA-akkrediteringer.
 • 240 fakulteter.
 • 4500 studerende.
 • 20% af de internationale studerende.
 • 98% beskæftigelsesfrekvens på bachelorniveau.
 • 6 forskningscentre.
 • 1. på rangeringen af samlede økonomiske og ledelsesdokumenter, der er offentliggjort i Portugal (Web of Science and Scopus).
 • 150 partnerskabsaftaler med anerkendte skoler over hele verden.

Fakultet

ISEG fakultet har den højeste procentdel af ph.d.-indehavere i landet, hvor størstedelen er opnået i kendte internationale institutioner. Dette afspejles i den internationale orientering af deres forskningsaktiviteter og i deres undervisning.

Som den portugisiske skole med de fleste publikationer i prestigefyldte internationale tidsskrifter er ISEG forskning virkelig verdensklasse. Der er 6 forskningscentre inden for ledelse, økonomi, matematik og samfundsvidenskab.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Vores studerende og programmer

ISEG er et multikulturelt miljø, hvor ca. 20% af de studerende er internationale. Skolen har over 4.500 studerende, der følger et stort antal grader, hvoraf en hel del undervises fuldt ud på engelsk: 3 bachelorgrader (økonomi, finans, ledelse), 10 kandidatgrader, hvoraf 4 er splinternye i 2020. ISEG også tilbyder 4 bachelor- og 11 kandidatprogrammer undervist i portugisisk og 8 ph.d. Programmer, 6 inden for nøgleområder og 3 i samarbejde med andre universiteter.

Både studerende, forskere og ansatte opfordres til konstant at tilegne sig ny viden og møde de udfordringer, der skaber en bedre verden.

Vores Campus

Skolen består af flere bygninger i et charmerende arkitektonisk kompleks. ISEG er indrettet i et tidligere kloster, smukt ombygget til at tilbyde moderne moderne faciliteter og samtidig bevare karakteren og karakteristikaene i de oprindelige bygninger. Mere moderne bygninger fuldender landskabet. Vi sætter stor pris på kulturel mangfoldighed og plejer jævnligt at yde ekstracurricular aktiviteter, herunder workshops, koncerter, udstillinger, sport og samfundstjeneste, forbereder vores elever for en verden i verden. Vores multikulturelle samfund får styrke og ideer fra Lissabons vitalitet! Lissabon er en af de mest attraktive byer i Europa, hvor du kan finde tradition, romantik, kultur, underholdning og gode følelser / oplevelser under lange timer med strålende sollys og en smuk måne.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Alumni

ISEG er bedre kendt for sine fremtrædende alumner - skolen har skabt prominente iværksættere, ledere inden for erhvervslivet og økonomien siden 1911 - og for den ekstraordinære ånd af samarbejde og gensidig forståelse, der dyrkes, i en skole, der fremmer velinformeret debat med et antal perspektiver og metoder.

De kommende år i ISEG liv vil være udfordrende og spændende i ambitionen om aktivt at bidrage til bedre organisationer og til en bedre verden - som altid har været en del af ISEG DNA - og at blive anerkendt internationalt for at gøre det. Vores forskning og vores undervisning vil afspejle denne nye ambition om at være central i byen Lissabon, for vores land og for den globale verden af dem, der har en sag og driver forretning med et formål.


Find ud af mere om ISEG - Lissabonskolen for økonomi og ledelse ved at udfylde dine oplysninger, og skolen vil kontakte dig.

Vi ser frem til at møde dig på vores Campus i Lissabon!

Placeringer

Lissabon

Instituto Superior de Economia e Gestão for ISEG – Lisbon School of Economics & Management

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 392 5800

Akkrediteringer