ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISEG - Lissabon School of Economics & Management

Den første skole for økonomi og ledelse i Portugal, ISEG tilhører universitetet i Lissabon, det største portugisiske universitet. ISEG Lissabon er internationalt anerkendt og akkrediteret af AACSB og AMBA og overholder de bedste standarder for videregående uddannelser. ISEG forskningscentre vurderes meget godt af det portugisiske forskningsråd (FCT).

Med et erfarent og godt forberedt fakultet bidrager studerende fra mere end 70 lande til et stadigt stigende internationalt akademisk miljø og drager fordel af skolens fremragende placering. ISEG Lissabon har fremragende moderne lokaler i hjertet af Lissabon, lige ved siden af parlamentet og floden Tagus, i et pulserende kvarter fuld af sociale liv, forretning og kultur.

Hos ISEG finder du en kultur med ekspertise og præstation sammen med et klima af inkludering og samarbejde. Dette er lavet af gensidigt samarbejde mellem studerende, fakultet og personale.

ISEG er en skole, der er forberedt på fremtiden: med en unik blanding af kvantitative færdigheder og social kontekstualisering af økonomiske og ledelsesmæssige beslutninger, er ISEG fakultet, fagfolk, studerende og alumner i spidsen for dem, der adresserer FN's 17 bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) med en iværksætter- og samarbejdsmæssig tankegang.

125913_ISEG_campus12.png

10 grunde til, at ISEG Lissabon

# 1 ISEG Lissabon er lige kommet ind i den prestigefyldte Global Financial Times FT Rankings i 2020 med kandidatuddannelsen i økonomi og er akkrediteret af AACSB, en skelnen optjent af kun 5% af handelshøjskolerne i verden.

# 2 ISEG Campus er certificeret Covid-Safe, en garanti for sikkerhed og beredskab til at tilpasse sig pandemikrisen.

# 3 Alle klasselokaler er teknologisk fuldt udstyret til en perfekt skæveoplevelse, hvad enten det er online, personligt eller hybrid.

# 4 ISEG er en del af universitetet i Lissabon, det førende portugisiske universitet i henhold til den selektive Shanghai Ranking (ARWU), og har en imponerende liste over partnerskaber med toprangerede internationale skoler.

# 5 ISEG er perfekt placeret til livsstilsoplevelsen i Lissabon i centrum i en pulserende, multikulturel, kosmopolitisk og solrig europæisk hovedstad.

# 6 ISEG forskningscentre af høj kvalitet er involveret i en bred vifte af internationale forskningsprojekter.

# 7 ISEG har et stort, diversificeret, globalt netværk af talentfulde og succesrige alumner.

# 8 ISEG kandidater er meget ønskelige for toparbejdsgivere både i den private og i den offentlige sektor over hele verden.

# 9 ISEG kandidatstuderende og -fakulteter er velkendte for at vinde internationale og nationale priser og anerkendelse for bedste casestudier, bedste afhandlinger og forskningsresultater, anvendte projekter såvel som i studiekonkurrencer som CFA Challenge eller Junior Achievement Awards.

# 10 ISEG studerende drager fordel af en kollegial og fordomsfri atmosfære, hvor De Forenede Nationers bæredygtige udviklingsmål (SDG'er) spiller en særlig rolle - det gør vores strenguddannede studerende i kvantitative emner til de indflydelsesrige og samvittighedsfulde ledere, der er rede til at tage Fremtiden.

ISEG fakultet har den højeste procentdel af ph.d.-indehavere i landet, hvor størstedelen er opnået i kendte internationale institutioner. Dette afspejles i den internationale orientering af deres forskningsaktiviteter og i deres undervisning.

Som den portugisiske skole med de fleste publikationer i prestigefyldte internationale tidsskrifter er ISEG forskning virkelig verdensklasse. Der er 6 forskningscentre inden for ledelse, økonomi, matematik og samfundsvidenskab.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Vores studerende og programmer

ISEG er et multikulturelt miljø, hvor ca. 20% af de studerende er internationale. Skolen har over 4.500 studerende, der følger et stort antal grader, hvoraf en hel del undervises fuldt ud på engelsk: 3 bachelorgrader (økonomi, finans, ledelse), 10 kandidatgrader, hvoraf 4 er splinternye i 2020. ISEG også tilbyder 4 bachelor- og 11 kandidatprogrammer undervist i portugisisk og 8 ph.d. Programmer, 6 inden for nøgleområder og 3 i samarbejde med andre universiteter.

Både studerende, forskere og ansatte opfordres til konstant at tilegne sig ny viden og møde de udfordringer, der skaber en bedre verden.

Vores Campus

Skolen består af flere bygninger i et charmerende arkitektonisk kompleks. ISEG er indrettet i et tidligere kloster, smukt ombygget til at tilbyde moderne moderne faciliteter og samtidig bevare karakteren og karakteristikaene i de oprindelige bygninger. Mere moderne bygninger fuldender landskabet. Vi sætter stor pris på kulturel mangfoldighed og plejer jævnligt at yde ekstracurricular aktiviteter, herunder workshops, koncerter, udstillinger, sport og samfundstjeneste, forbereder vores elever for en verden i verden. Vores multikulturelle samfund får styrke og ideer fra Lissabons vitalitet! Lissabon er en af de mest attraktive byer i Europa, hvor du kan finde tradition, romantik, kultur, underholdning og gode følelser / oplevelser under lange timer med strålende sollys og en smuk måne.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Alumni

ISEG er bedre kendt for sine fremtrædende alumner - skolen har skabt prominente iværksættere, ledere inden for erhvervslivet og økonomien siden 1911 - og for den ekstraordinære ånd af samarbejde og gensidig forståelse, der dyrkes, i en skole, der fremmer velinformeret debat med et antal perspektiver og metoder.

De kommende år i ISEG liv vil være udfordrende og spændende i ambitionen om aktivt at bidrage til bedre organisationer og til en bedre verden - som altid har været en del af ISEG DNA - og at blive anerkendt internationalt for at gøre det. Vores forskning og vores undervisning vil afspejle denne nye ambition om at være central i byen Lissabon, for vores land og for den globale verden af dem, der har en sag og driver forretning med et formål.


Find ud af mere om ISEG - Lissabonskolen for økonomi og ledelse ved at udfylde dine oplysninger, og skolen vil kontakte dig.

Vi ser frem til at møde dig på vores Campus i Lissabon!

Placeringer

Lissabon

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 392 5800

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer