Læs den officielle beskrivelse

ISG | Business & Economics School pålægger sig selv siden 1978 som en skole for reference i forbindelse med undervisning ledelse i Portugal. Blandt handelshøjskoler, projektet ISG | Business & Economics School, skiller sig ud for sin innovative tværfaglig uddannelse, skræddersyet til de reelle behov på arbejdsmarkedet.

I ISG | Business & Economics School, Uddannelse for ledelse, idet der tages hensyn nøglefaktorer faglig karakter, der integrerer viden med praksis, og stringens med relevans, hvilket afspejler de komplekse udfordringer, som ledere står over for i deres dag til dag.

ISG | Business & Economics School fokuserer sine aktiviteter inden at komme tættere på erhvervsklimaet, navnlig gennem partnerskaber med nationale selskaber med stor base af markedet implementering.

ISG | Business & Economics School i at generere synergier bud på en videregående uddannelse, er i stand til at fastholde fokus på den videnskabelige komponent, til at gælde for andre former for viden i stigende grad fokuserer på faglig og optisk knowhow.

ISG er udstyret med moderne og funktionelle uddannelsesmæssige faciliteter byder unægtelig en af ​​de mest generøse arealforhold / elev af vores universitet park.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ISG Business & Economics School

Hovedformålet med kandidatuddannelsen i Marketing er på den ene side at give en uddannelse, der er både avanceret og up-to-date i de videnskabelige områder af markedsføri ... [+]

Hovedformålet med kandidatuddannelsen i Marketing er på den ene side at give en uddannelse, der er både avanceret og up-to-date i de videnskabelige områder af markedsføring, og på den anden side at motivere eleverne til at udføre forskning.

Kandidatuddannelsen i Marketing vil lære og træne de studerende til at sætte til at bruge den specifikke viden om disciplin, udnytte begreber, modeller og traditionelle teorier om markedsføring. Desuden vil det skabe opmærksomhed om nye udviklinger på områder specifikke for relationer virksomheder med deres kunder, og det offentlige, og fremme anvendelsen af ​​nye teknologier inden for informations- og kommunikationsteknologi til at bidrage til forbedret virksomhedens resultater, i en international sammenhæng, gennem en integrativ rolle i de forskellige områder af forvaltningen.... [-]

Portugal Lissabon
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ISG Business & Economics School

The Master 's Degree kursus i investeringsstrategi og Internationalisering er en innovativ kursus i det internationale panorama og er designet til graduate grad indehaver ... [+]

The Master 's Degree kursus i investeringsstrategi og Internationalisering er en innovativ kursus i det internationale panorama og er designet til graduate grad indehavere af forskellige områder, der ønsker avancerede og dybdegående kendskab til International Management. Kompetencer opnåede nuklear til udøvelse af ledelse, som er stadig mere internationale og globale.

Globaliseringen af ​​verdens handel, kommunikation, finansielle markeder og transporter har givet fødsel til en ny verdensorden, som kan ses afspejlet i den måde, virksomheder drives.

Målsætninger

The Master kursus sigter til udvikling af tekniske kompetencer og adfærdsmæssige kompetencer passende for virksomhedsledelse og for at kunne imødekomme udfordringerne fra internationale virksomheder. Hertil kommer, at kurset sikrer en forberedelse til sine studerende, der er fokuseret på alle aspekter i forbindelse med en verden af ​​business management grænseløst.... [-]

Portugal Lissabon
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

ISG - Instituto Superior de Gestão