ISG Business & Economics School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ISG | Business & Economics School pålægger sig selv siden 1978 som en skole for reference i forbindelse med undervisning ledelse i Portugal. Blandt handelshøjskoler, projektet ISG | Business & Economics School, skiller sig ud for sin innovative tværfaglig uddannelse, skræddersyet til de reelle behov på arbejdsmarkedet.

I ISG | Business & Economics School, Uddannelse for ledelse, idet der tages hensyn nøglefaktorer faglig karakter, der integrerer viden med praksis, og stringens med relevans, hvilket afspejler de komplekse udfordringer, som ledere står over for i deres dag til dag.

ISG | Business & Economics School fokuserer sine aktiviteter inden at komme tættere på erhvervsklimaet, navnlig gennem partnerskaber med nationale selskaber med stor base af markedet implementering.

ISG | Business & Economics School i at generere synergier bud på en videregående uddannelse, er i stand til at fastholde fokus på den videnskabelige komponent, til at gælde for andre former for viden i stigende grad fokuserer på faglig og optisk knowhow.

ISG er udstyret med moderne og funktionelle uddannelsesmæssige faciliteter byder unægtelig en af ​​de mest generøse arealforhold / elev af vores universitet park.

Placeringer

Lissabon

ISG - Instituto Superior de Gestão

Address
Av. Marechal Craveiro Lopes nº2
1700-284 Lisboa - Portugal

1700-284 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 751 3700

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig