Læs den officielle beskrivelse

En af de førende business schools i Europa

Etableret i 1978, Nova School of Business og Økonomisk (Nova SBE) er den mest prestigefyldte portugisisk skole inden for økonomi, finans og ledelse og en af ​​de førende business schools i Europa.

Det er en tredobbelt krone-akkrediteret skole med sin Masters, Executive Education og MBA stede i de vigtigste internationale ranglister: Financial Times, AACSB akkreditering, Equis Accredited og Association of MBA.

Det er også blevet anerkendt med den eksklusive 5 Palmes ved Eduniversal, en sondring, der sætter Nova SBE blandt de bedste 80 business schools i verden, er den eneste Universal Business School i Portugal.

Eksklusiv portugisisk medlem skole CEMS

Nova School of Business and Economics er den eksklusive portugisisk medlem skole CEMS - En global alliance af førende handelshøjskoler, Multinationale selskaber og NGO'er - som tilbyder CEMS Masters i International Management (CEMS MIM), et program, der har konsekvent omtalt i top 3 af Financial Times Global Masters i Management ranking.

HVORFOR NOVA SCHOOL for Virksomhedsledelse og Økonomi?

Den vigtigste investering i starten af ​​din karriere er den, du gør på dig selv. Vores akademiske programmer er designet til at give en unik læreproces, suppleres med de nødvendige færdigheder, viden og udvikling til bedre forberede eleverne til et stadig mere krævende arbejdsmarked.

Omdømme

Nova School of Business and Economics er en af ​​de få business schools i verden med Triple Crown og 5 Palmes akkrediteringer. Du vil nyde godt skolens ry for ekspertise, anerkendes i de vigtigste internationale ranglister.

Real-verden-forbindelse

Vores programmer er næsten fokuserede grader. På campus du vil støde på høj opnå studerende på mere end 30 nationaliteter, hvilket giver dig unikke netværk muligheder. Nova SBE fakultet omfatter mere end 30% af udenlandske lærere og 25 forskellige nationaliteter

Flexible Learning

Du vil blive udstyret med de værktøjer og teknikker, der er nødvendige for at opbygge dine færdigheder i de centrale områder af Økonomi. Gennem foredrag, gruppearbejde, case studier, og in-the-field erfaring, vil du erhverve ikke bare lyder faglig viden, men også et bredere perspektiv.

Lær af verdensklasse fakultet

Vores fakultet har et veletableret registrering af publikationer i de fineste internationale akademiske tidsskrifter. Samtidig - givet deres ekstraordinære læseplaner og erhvervserfaring (mange er konsulenter til finansielle institutioner, virksomheder og offentlige institutioner) - de har en skarp sans for de udfordringer det globale samfund.

Beyond klasseværelset

Du vil nyde godt af en mentorordning, som alumner, der arbejder i top multinationale organisationer, en uvurderlig måde for eleverne at lære af dem med mere karriere erfaring om bestemte brancher eller roller. Skolearrangementer er stort set elev-organiseret, med konferencer tiltrækker anerkendte talere, der deler deres indsigt på business, succes, og lederskab. Sociale klubber tilføje endnu en dimension til et rigt skole liv på campus.

At studere på Nova School of Business and Economics er en unik social og menneskelig erfaring. Her vil de studerende skabe varige venskaber for resten af ​​deres liv, og udvikle et netværk af kontakter, der vil vise sig uvurderlig i hele deres karriere.

Desuden vil mangfoldigheden af ​​profiler inden for hvert program giver en virkelig berigende oplevelse, hvor de studerende vil dele erfaringer med jævnaldrende fra et stort udvalg af baggrunde.

40% af vores elever har internationale karrierer

Nova SBE programmer give de studerende en stærk international eksponering via skolens internationale dimension og netværk. Hver studerendes evne til at lære og arbejde i et multikulturelt miljø løbende testet og yderligere forbedret inden for rammerne af en international erfaring.

Nova SBE - Campus Campolide
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Nova School of Business and Economics

Formål at udvikle solid viden og analytiske, problemløsende kompetencer på det finansielle område, vil Masters i Finansministeriet giver bringe de studerende i direkte ko ... [+]

Formål at udvikle solid viden og analytiske, problemløsende kompetencer på det finansielle område, vil Masters i Finansministeriet giver bringe de studerende i direkte kontakt med den form for finansielle institutioner, hvor de vil blive i håb om at starte deres karriere.

En bred vifte af valgfag giver mulighed for at fokusere på et specialiseret område af undersøgelsen i løbet af programmet, hvilket afspejler de enkelte elevs personlige styrker og præferencer, samtidig giver en indledende retning for den globale finans karriere, hvor de vil gå i gang efter endt uddannelse.

Et væld af internationale spor, herunder en dobbelt grad mulighed, og et udvekslingsprogram, giver de studerende mulighed for at udvide deres faglige netværk og opleve total kulturel fordybelse i en anden akademisk institution og land.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Nova School of Business and Economics

De Nova SBE Masters i økonomi giver en unik læreproces, der kombinerer state-of-the-art teoretiske og empiriske teknikker med en hands-on tilgang til det virkelige liv sp ... [+]

De Nova SBE Masters i økonomi giver en unik læreproces, der kombinerer state-of-the-art teoretiske og empiriske teknikker med en hands-on tilgang til det virkelige liv spørgsmål. Programmet er fokuseret på udvikling og erhvervelse af de nødvendige værktøjer for anvendt politisk analyse, herunder økonometriske og numerisk software samt moderne økonometriske teknikker til evaluering af politiske indgreb.

Programmet er bemærkelsesværdig for den tætte interaktion studerende har med undervisere, deltagelse i forskningsprojekter og feltarbejde i Portugal og i udlandet, samt muligheden for at deltage i spændende høring projekter.

Gennem en omhyggelig balance af obligatoriske kurser, valgfag, specialiseringer, dygtighed moduler og internationale spor, er programmet blevet omhyggeligt designet til at sikre, at eleverne lærer ved at gøre, samtidig give dem med de væsentlige begreber og færdigheder, der kræves for at lykkes i området, både i løbet af deres studier og i arbejdslivet efter endt uddannelse.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Nova School of Business and Economics

Nova SBE er den eksklusive portugisisk medlem skole af CEMS alliancen, hvilket betyder at det er en af ​​en udvalgt gruppe af 30 business schools og universiteter i verde ... [+]

Nova SBE er den eksklusive portugisisk medlem skole af CEMS alliancen, hvilket betyder at det er en af ​​en udvalgt gruppe af 30 business schools og universiteter i verden til at tilbyde de eneste virkelig globale pre-erfaring Masters i Management. Konsekvent bedømt blandt de øverste programmer af sin art af Financial Times siden oprettelsen af ​​sit Masters i Management ranking i 2005, CEMS MIM omfatter en omhyggeligt designet læseplan, der opbygger væsentlig strategisk og praktisk viden, at fremtidige globale ledere vil kræve hele deres karriere.

Lige så vigtigt er, takket være den integrerende rolle ved virksomhedernes parter spiller i programmet, vil de studerende lære ved at gøre hele deres studietid, via en hands-on tilgang vedtaget i kurser, men også via det virkelige liv business projekter, dygtighed seminarer og den obligatoriske internationale praktik.... [-]

Portugal Lisbon
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Nova School of Business and Economics

Anbefales til nyuddannede med en stærk kvantitativ baggrund, at programmet giver de studerende mulighed for at øge deres viden ved at udvikle yderligere funktionelle og b ... [+]

Anbefales til nyuddannede med en stærk kvantitativ baggrund, at programmet giver de studerende mulighed for at øge deres viden ved at udvikle yderligere funktionelle og bløde færdigheder ved at konsolidere teori med anvendt praksis.

Succesfulde kandidater til programmet ofte gå på at nyde en vellykket karriere som bankfolk, forretningsanalytikere, HR-chefer eller Marketing Executive, for blot at nævne nogle få af de job muligheder, som programmet.

Blandt de ønskede i kandidater kvaliteter:

En række faglige baggrunde, fra Økonomi, management og Civil Engineering på Kommunikation, Psykologi og Sociologi Studerende, der er dynamisk, åben, og som trives på at sætte nye ideer i praksis Evnen til at samarbejde med en forskelligartet, entusiastiske og spørgende peer-gruppe En vilje til at arbejde hårdt De typiske Nova SBE Masters i Management studerende kohorte er eklektisk og kosmopolitisk, som tilføjer til udfordrende og berigende natur læringsmiljøet og skolen som helhed. Obligatoriske kurser finansiering menneskelige ressourcer markedsføring Statistik Strategi Valgfag Anvendt Corporate Finance Anvendt Entrepreneurship revision bankvirksomhed Big Data Analysis Brand Management Change og Process Management Konkurrencepolitikken Rådgivning Forbruger og Managerial beslutningsprocesser Forbrugeradfærd Corporate Governance Corporate Social Responsibility Corporate Strategy Corporate Beskatning Oprettelse og administration af iværksætterprojekter Tværkulturelle Spørgsmål til Marketing Customer Relationship Management digital markedsføring Distribution Channels E-Commerce Economics of Education Economics of Health og Health Care Entrepreneurial Finance & Venture Capital Family Business Regnskabsanalyse Futures og optioner Global Business Udfordringer Global Human Resource Management Global forsyningskædeledelse Integrated Marketing Communications international business international beskatning Ledelse og Change Management Luksus og Fashion Marketing Management kontrolsystemer Forvaltning af non-profit... [-]
Portugal Lisbon
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Top Recruiters describe Nova SBE's students

Welcome to Nova SBE 2016/2017 (message from the Dean)