Oporto Global University - Universidade Portucalense

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UPT - Oporto Global University, er en privat højere uddannelsesinstitution, ISO 9001-certificeret, anerkendt af den portugisiske regering og det portugisiske agentur for vurdering og akkreditering af videregående uddannelser - A3ES. UPTs forskningsenhed, IJP, er certificeret af det portugisiske finansieringsorgan for forskning, FCT.

Oporto , der blev oprettet i juni 1986 , gav sit navn til Portugal, UPT - Oporto Global University i Porto , kendt som 'Cidade Invicta'. Beliggende i den nordlige del af Portugal, på den højre bred af floden Douro er Oporto landets næststørste by beliggende i et byområde på over 1,3 millioner indbyggere.

Porto er internationalt kendt for sin portvin, broer og dens gamle og nutidige arkitektur. Dens historiske centrum har været UNESCOs verdensarvssted siden 1996. Byen Porto er også et center for pædagogisk og forskningspraksis, der står for sin teknologiske og videnskabelige innovation, der tiltrækker studerende fra hele landet og fra udlandet.

UPT er organiseret i fem afdelinger: Jura, økonomi og ledelse; Videnskab og teknologi, kulturarv og turisme og psykologi og uddannelse, der underviser i 1., 2. og 3. cyklus-programmer og efteruddannelser, struktureret efter Bologna-processen. UPT sigter mod at være en model inden for videregående uddannelser og drage fordel af de forskellige afdelingers synergier. Mere end at tilegne sig teoretisk viden har de studerende chancen for at udvikle praktisk arbejde og forskningsprojekter, udvikle forskellige slags færdigheder, der forbereder dem til job i fremtidig karriere og til at leve i et konkurrencedygtigt globalt samfund.


Global Research og Global Learning for globalt indkøbte fagfolk

Tænk Global. Forskning globalt. Lær og lær globalt. Dette er det grundlæggende i UPT - Oporto Global University's Vision, der illustrerer UPTs mission om at fremme global holistisk viden, forberede morgendagens globale fagfolk og fremtidens borgere i verden.

Vores officielt anerkendte forskning (ISO 9001 og FCT) arbejder intensivt med partnere over hele verden, der leverer forskning i verdensklasse og skaber blødende hedge viden til at hjælpe og fremme en bæredygtig global udvikling for alle. Vi deler denne viden under en streng åben adgangspolitik (når forskningen er offentligt finansieret).

Vi leverer den viden til vores globale studerende i vores akkrediterede (portugisiske ministerium for uddannelser, portugisisk højere uddannelsesakkreditationsagentur og ISO 9001) undervisningsafdelinger og -programmer.

Vores internationalt drevne fakultetspraksis, det pulserende læringssamfund, det sociale ansvar og engagementet i UPT som helhed, det spændende, tolerante og multikulturelle miljø i Portugal, bidrager til udviklingen af ​​de personlige, interpersonelle, kulturelle og interkulturelle færdigheder, der er obligatoriske for at lykkes professionelt i en global verden.

Placeringer

Porto

Address
Rua Dr. António Bernardino de Almeida, 541
4200-072 Porto, Porto District, Portugal