Læs den officielle beskrivelse

UPT - Oporto Global University, er en privat højere uddannelsesinstitution, ISO 9001-certificeret, anerkendt af den portugisiske regering og det portugisiske agentur for vurdering og akkreditering af videregående uddannelser - A3ES. UPTs forskningsenhed, IJP, er certificeret af det portugisiske finansieringsorgan for forskning, FCT.

Oporto , der blev oprettet i juni 1986 , gav sit navn til Portugal, UPT - Oporto Global University i Porto , kendt som 'Cidade Invicta'. Beliggende i den nordlige del af Portugal, på den højre bred af floden Douro er Oporto landets næststørste by beliggende i et byområde på over 1,3 millioner indbyggere.

Porto er internationalt kendt for sin portvin, broer og dens gamle og nutidige arkitektur. Dens historiske centrum har været UNESCOs verdensarvssted siden 1996. Byen Porto er også et center for pædagogisk og forskningspraksis, der står for sin teknologiske og videnskabelige innovation, der tiltrækker studerende fra hele landet og fra udlandet.

UPT er organiseret i fire afdelinger: Juridik, økonomi, ledelse og informatik, arv og turisme og psykologi og uddannelse, der underviser i 1., 2. og 3. cyklus og efteruddannelser, struktureret i henhold til Bologna-processen. UPT sigter mod at være en model inden for videregående uddannelser og tager fordelene ved de forskellige afdelings synergier. Mere end at erhverve teoretisk viden har eleverne mulighed for at udvikle praktiske arbejde og forskningsprojekter, udvikle forskellige former for færdigheder, der forbereder dem til job i fremtidig karriere og for at leve i et konkurrencedygtigt globalt samfund.


Global Research og Global Learning for globalt indkøbte fagfolk

Tænk Global. Forskning globalt. Lær og lær globalt. Dette er det grundlæggende i UPT - Oporto Global University's Vision, der illustrerer UPTs mission om at fremme global holistisk viden, forberede morgendagens globale fagfolk og fremtidens borgere i verden.

Vores officielt anerkendte forskning (ISO 9001 og FCT) arbejder intensivt med partnere over hele verden, der leverer forskning i verdensklasse og skaber blødende hedge viden til at hjælpe og fremme en bæredygtig global udvikling for alle. Vi deler denne viden under en streng åben adgangspolitik (når forskningen er offentligt finansieret).

Vi leverer den viden til vores globale studerende i vores akkrediterede (portugisiske ministerium for uddannelser, portugisisk højere uddannelsesakkreditationsagentur og ISO 9001) undervisningsafdelinger og -programmer.

Vores internationalt drevne fakultetspraksis, det pulserende læringssamfund, det sociale ansvar og engagementet i UPT som helhed, det spændende, tolerante og multikulturelle miljø i Portugal, bidrager til udviklingen af ​​de personlige, interpersonelle, kulturelle og interkulturelle færdigheder, der er obligatoriske for at lykkes professionelt i en global verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Oporto Global University - Universidade Portucalense

I dag er integrationen i den globale økonomi et uundværligt imperativ for lande, virksomheder og andre organisationer. Tilnærmelsen af denne virkelighed er tværfaglig, id ... [+]

I dag er integrationen i den globale økonomi et uundværligt imperativ for lande, virksomheder og andre organisationer. Tilnærmelsen af denne virkelighed er tværfaglig, idet man krydser områderne økonomi, lov og ledelse. Som et resultat af globaliseringsfænomenets meget flerdimensionale karakter sigter dette masterprogram på at fremme og formidle specialiseret viden om globalisering, økonomi og lov, herunder ledelseselementer.

Hvorfor vælge dette program

MPhil Globalization, Economics and Law fokuserer på temaer af høj økonomisk og social relevans. Det er sikret af et kvalificeret fakultet, der er dannet og udviklet inden for de eksisterende akademiske og videnskabelige paradigmer.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Oporto Global University - Universidade Portucalense

Læringsmål for MPhil i Informatik er forståelsen af teknologi, dens anvendelse, udvikling af kritisk tænkning og videnskabelig og teknisk kommunikation. Dette kursus tilb ... [+]

Læringsmål for MPhil i Informatik er forståelsen af teknologi, dens anvendelse, udvikling af kritisk tænkning og videnskabelig og teknisk kommunikation. Dette kursus tilbyder to specialiseringer, Information Systems (IS) og Software Engineering (SE), hvor det antages, at begge udvikler en fælles vidensbase, især inden for modelleringsteknikker, nye teknologier, projektledelse og teknologisk innovation; i betragtning af at disse områder af ekspertise er nøglen til de to områder. Men specialiseringer giver forskellige færdigheder inden for informationsteknologifeltet; SI-studerende vil være i stand til at forbedre virksomheden gennem brug af teknologi og drive og lede SI af interventionsaktiviteter ved hjælp af bedste praksis; vende ES studerende vil være i stand til at planlægge, styre og udføre udviklingsaktiviteter af meget komplekse softwaresystemer og bruge ny teknologi.... [-]

Portugal Porto
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
2 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Oporto Global University - Universidade Portucalense

Dagens udfordringer kræver, at ledere forstår fuldt ud, hvordan de funktionelle forretningsområder passer sammen og tænker strategisk, analytisk og kritisk om forretnings ... [+]

Dagens udfordringer kræver, at ledere forstår fuldt ud, hvordan de funktionelle forretningsområder passer sammen og tænker strategisk, analytisk og kritisk om forretningsmodeller og praksis. UPT MPhil in Management er designet til dem, der søger at gøre deres mærke i arbejdslivet, om man starter en karriere eller blot søger at øge den, da det forbedrer kerneforvaltningsfærdighederne ved at fokusere på avancerede tilbagevendende forretningsmæssige temaer. Begge nøgle kvalitative og kvantitative områder af ledelsen er omfattende dækket giver eleverne de overførbare færdigheder til at tage en række job roller i enhver branche. Desuden giver UPT MPhil in Management god viden om forskningsmetoder med fremtrædende metoder til dataindsamling samt dataanalyse.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Universidade Portucalense

International Students - Mubeen Tariq

Abertura do ano letivo 2018/19

International Student

International Student

International Chinese Students

International Student

Careers UPT 2019 (Feira do Emprego)