University of Algarve

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til UALG Virtual Fair!

Udfordringen med social afstand gør det underligt, at vi alle er tættere på.

Enhver som helst, overalt, hvor som helst i landet eller i verden, vil have mulighed for at besøge UALG Virtual Fair (brug det samme link som ovenfor) og lære om vores tilbud til studieåret 2020/2021.

Hvad venter dig?

I to uger vil deltagerne kunne besøge en interaktiv pavillon, hvor tribuner fra alle højere skoler og colleges vil være tilgængelige med materiale til at offentliggøre uddannelsestilbud til konsultation og download. Hver stand giver også en live chat, hvor deltagerne kan stille spørgsmål. Den virtuelle messe vil også åbne plads til kursuspræsentationssessioner, der transmitteres via videokonference. Ugen fra 15. til 19. juni vil blive dedikeret til TeSP-kurser, bachelor- og integrerede mastere, mens ugen fra 22. til 26. juni vil være dedikeret til postgraduate kurser og kandidater. Kom og oplev, udforsk, spørgsmål, føl og vælg University of Algarve !

Hvorfor vælge University of Algarve ( UALG )?

University of Algarve (Portugal) er et ungt offentligt universitet med en studerendes befolkning tæt på 9.000 og beskæftiger over 700 akademikere. I de sidste tre årtier har University of Algarve konsolideret det link, der er etableret med den regionale virksomhed og med de offentlige og private organisationer, tilskynde til overførsel af viden og bidrage til en bæredygtig udvikling med positiv indflydelse på samfundet.

Undervisning

University of Algarve er etableret på tre campusser, to i byen Faro og et i Portimão, tilbyder kurser i seks tematiske områder: Kunst, litteratur og historie; Ingeniørvidenskab; Life, Earth, Marine and Environmental Sciences; Medicin og allierede videnskaber; Sociale, uddannelsesmæssige og faglige træningsvidenskaber; og økonomi, ledelse og turisme. Undersøgelserne inden for disse områder inkluderer bachelor- og postgraduate (Master and Ph.D.) grader.

Forskning

Forskning ved University of Algarve udføres i dynamiske og fremtrædende forskningscentre, der producerer innovation og merværdi, der øger forskning og udvikling inden for forskellige områder som havvidenskab, biologi og biomedicin, elektronik og telekommunikation, litteratur, historie, kommunikation og kunst . Dets laboratorier er åbne for verden og rekrutterer de allerbedste unge forskere på tværs af de forskellige forskningsområder af topkvalitet.

120320_VIK_7860.JPG

Internationalisering

For nylig har der været en markant stigning af udenlandske studerende fra mere end 80 lande på grund af internationaliseringsstrategien fra University of Algarve . Af dens 8.000 studerende er 20% udenlandske studerende, hvoraf næsten halvdelen er på universitetet under bilaterale aftaler og samarbejdsprogrammer, hovedsageligt Erasmus og Erasmus Mundus. Kvaliteten og mangfoldigheden af europæiske kandidater og doktorgrader kombineret med postgraduate-kurser, der er åbne for studerende fra hele verden, forklarer størrelsen af denne mobilitet.

Beliggenhed

Beliggende i den sydligste del af Portugal, en af de mest turistiske regioner i Portugal, har universitetet to universitetscampusser beliggende i Faro (hovedstaden i regionen, med en international lufthavn, sportsstadion, centralsygehus) og en i Portimão, Algarves anden hovedby.

120319_04_Faro.jpg

Støttefaciliteter

Alle campuser tilbyder specifikke klasseværelser, computer- og multimedielaboratorier, auditorier, biblioteker og studie- og mødelokaler. Trådløs internetadgang er tilgængelig på alle campuser. Med indkvartering i bopælshaller for over 600 elever, flere kantiner og cafeterier på tværs af de forskellige campusser, medicinske ydelser og kulturelle og sportslige aktiviteter har University of Algarve oplevet en betydelig vækst med hensyn til studerendes befolkning, moderne faciliteter og kvalitet og mangfoldighed af programmer, der tilbydes.

63130_cover.jpg

Placeringer

Faro

University of Algarve

Address
Universidade do Algarve UAlg
Rua da Universidade 81

8005-139 Faro, Faro District, Portugal
Telefonnummer
+351 289 800 003

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig