Læs den officielle beskrivelse

Valget af et kursus eller en skole er et afgørende øjeblik i livet af enhver studerende. Ved Universidade Lusófona do Porto (ULP)Vi mener, at vores skole og dens kurser har mange relevante aspekter, der indbyder alle dem, der i øjeblikket står over for disse valg, at vælge at studere på Universidade Lusófona do Porto.

Lad os overveje dette: alle vores kurser er akkrediteret af de A3ES, en enhed med ansvar for evaluering og kvalitetssikring af de videregående uddannelser i Portugal; alle vores kurser har beskæftigelsesfrekvenser på over landsgennemsnittet i de uddannelsesaktiviteter områder, hvor de opererer; Vi har en højt kvalificeret fakultet sammensat af mange mennesker af anerkendt fortjeneste og prestige i deres områder; vi er placeret i universitetets centrum af Lissabon, med fremragende tilgængelighed og beliggenhed; Vi tilbyder et stort og velorganiseret campus, der omfatter høj kvalitet, udstyr og laboratorier; vi er en del af et pædagogisk projekt med en unik international profil som er til stede i alle portugisisk-talende lande, der tilbyder en unik kulturel og uddannelsesmæssig erfaring.

Af alle disse grunde, mener vi, at vi er den bedste løsning. Vi mener, at vi giver dig grunde til at vælge os og dele med os denne unikke oplevelse af at være en del af et stort projekt, det pædagogiske projekt af Universidade Lusófona do Porto.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Portuguese (Portugal)

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universidade Lusófona do Porto

Planen af ​​integreret Master studieforløb i arkitektur fra University portugisisktalende Port følger anbefalingerne fra Education charter i Arkitektur Domæne indstille U ... [+]

Den Plan Master studieforløb i arkitektur fra portugisisktalende universitetet i Porto følger anbefalingerne fra Education charter i Arkitektur Domæne fælles program for UIA (Charter for Architectural Education) og UNESCO.

Master i Arkitektur er styret af en høj interaktion mellem praksis og undervisning, gennem: - grundlagde forskning i praksis af projektet; - Byggeri metoder samt de relaterede discipliner; - Til projektet som en syntese af den viden og som et centralt element i arkitekt uddannelse.

målsætninger

Arkitekturen er et tværfagligt felt, der består af flere komponenter: humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab, teknologi og skabende kunst. En sådan uddannelse bør betragtes som en manifestation af en holdning at konceptualisere, koordinere og udføre et værk forankret i den humanistiske tradition.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade Lusófona do Porto

Denne grad læseplaner henvender sig uddanne fagfolk karakteriseret ved en enorm alsidighed færdighed for informationsteknologi marked. Det er hensigten, at eleverne udvik ... [+]

Målsætninger

Studieforløbet præsenteret til formål at forberede de studerende med profiler karakteriseret ved en enorm alsidighed i de oplysninger Technologie markeder. Kurset giver de studerende med to områder af særlig uddannelse specialisering. Disse to specialiseringer tjene interesser kandidater på Software Engineering (manager dedikeret til at udvikle edb-applikationer og multimedier) og informationssystemer (dedikeret til ledere af informationssystemer afdelinger og konsulenter). I løbet af kurset, er studerende konstant udfordret til at arbejde med realpractice scenarier for at klare forskellige faglige profiler.

Denne cyklus er designet til at udvikle videnskabelige studerendes færdigheder, udforske opdagelsen af ​​nye koncepter og modeller, og udfordre dem til oprettelse af videnskabelige arbejde.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk