Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro , der er baseret i Vila Real , bedre kendt som UTAD , er en institution, der er rettet mod skabelse, transmission og diffusion af kultur, viden og videnskab. Beliggende i en udviklingsregion fremmer den iværksætteri i tæt samarbejde med samfundet, dets organismer, institutioner og forretningsstoffer, uddyber videnskabelig viden, udvikler teknologi og fremmer innovation, der søger at reagere på globale, nationale og regionale problemer og udfordringer. .

Beliggende på en miljøkampus, der er en af ​​Europas største botaniske haver, har den moderne faciliteter, biblioteker, laboratorier, onlinetjenester, sportsfaciliteter og tilbyder flere muligheder på sports- og kulturområdet, tilgængelige for sine elever, lærere og forskere og andre arbejdstagere, såvel som samfundet som helhed.

Det har Social Action Services, der udmærker sig til excellence, som giver adgang til stipendier, moderne universitetsboliger, kantiner, restauranter, computerrum og support inden for medicin, psykologi og ernæring. UTAD studerende er vigtige aktiver i det akademiske liv.

Historien om Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro ( UTAD ) begynder at blive tegnet den 6. juni 1973, da der blev nævnt et forslag, der allerede nævnte oprettelsen af ​​det daværende polytechniske institut for Vila Real (IPVR) . Mindre end et år senere, den 2. marts 1974 blev den første installationskommission af dette institut indviet, og den 2. december 1975 blev det første år af bacheloruddannelsen i planteproduktion, dyreproduktion og skovproduktion .

Den 14. september 1979 blev IPVR hævet til Universitetsinstitutet ved at vedtage betegnelsen University Institute of Trás-os-Montes og Alto Douro (I UTAD ). Mindre end 10 år senere, i betragtning af anerkendelsen af dets intens aktivitet inden for områderne uddannelse og videnskabelig og teknologisk forskning, steg han til rang af universitetet den 22. marts 1986. Det blev således skabt en UTAD , Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro .

Selv om det er et af de yngste universiteter i landet, har det i det nationale og internationale universitets panorama fået et område anerkendt som et akademisk center for innovation og kvalitet med en strategisk vision for fremtiden, der også overvejer udviklingen af ​​den region, hvor den integreres.

Bekymringen om den regionale udvikling har hovedsagelig været rettet mod videnoverførsel, faktisk i områdernes konkurrenceevne og tiltrækningskraft, som f.eks. Science and Technology Park "Regia Douro Park" og Center for Excellence i Vin og vin, men også i skabelsen af ​​rum til præincubation af virksomheder, fremme af iværksætteri og fremme af forbindelser til erhvervslivet som en potentiel kilde til indsættelse af studerende på arbejdsmarkedet.

Den strategiske plan for fireårsperioden 2017-2021 har antaget en ambition om at forny sig, at udnytte alle sine ressourcer og bekræfte sin rolle som referenceinstitution og agent for territorial samhørighed. Men bekræfter sig selv som Eco-University, der fungerer i en miljøkampus med eksemplarisk miljøledelse, hvor der kan observeres arter der kommer fra verdens fire hjørner.

Studerende fra mere end 40 lande har en bred vifte af kurser, der tilbydes på fire universitetsbaserede skoler - Jord- og Veterinærvidenskab, Humaniora og Samfundsvidenskab, Videnskab og Teknologi samt Life and Environmental Sciences - og en skole polytekniske karakter - Skole for Sundhed - samt en bred vifte af kvalitetsinfrastrukturer.

Det uddannelsesmæssige tilbud omfatter de akademiske uddannelseskurser, der fremmes og koordineres af skolerne, nemlig 32 første cyklus, 3 integrerede kandidatgrad, 41 2. cyklus (kandidatgrad) og 19 tredje cyklus (doktorgrad). Doktorandskolen, en tværgående enhed for uddannelse og forskning, påtager sig koordinering af undervisnings- og forskningsaktiviteter på ph.d.-niveau og efteruddannelse i tæt koordinering med skoler og forskningscentre

UTAD også vært for seks forskningscentre og otte centre af forskningscentre for universiteterne i Aveiro, Beira Interior, Coimbra, Lissabon, Minho og Porto, anerkendt af Stiftelsen for Videnskab og Teknologi (FCT).

HVAD SKAL UDSTEDE OS

  1. Den første videregående uddannelsesinstitution i det nordlige Portugal;
  2. Han blev født som en landbrugspolytisk skole i 1973 og voksede op som et universitet og tilbyder i dag ca. 100 bachelor-, kandidat- og doktorgrader;
  3. Det udvikler forskning og fremmer valorisering af viden og innovation gennem forskningscentre indsat i det nationale netværk og med omfattende internationale forbindelser;
  4. Det cementerede forholdet til byen Vila Real og hele regionen og blev intensivt involveret i dens udvikling;
  5. Det har forvandlet en gammel gård på en campus, som er en af ​​de største botaniske haver i Europa, hvor vi kan observere arter fra alle verdenshjørner;
  6. Det har moderne faciliteter, biblioteker, laboratorier, onlinetjenester, sportsudstyr og tilbyder flere muligheder inden for sport og kultur.
  7. Det er et læringsøkosystem bestående af tværfaglig viden og en skole, der værdsætter relationerne mellem de mere end 500 lærere og de 7000 studerende fra Portugal og omkring 40 lande;
  8. Du er i en sikker by med nem forbindelse til landet og i udlandet og med en høj livskvalitet;
  9. Det tilbyder sociale aktionstjenester, der udmærker sig med ekspertise, med moderne universitetsboliger, kantiner, restauranter, computerlokale, adgang til stipendier og støtte inden for medicin, psykologi og ernæring.
  10. Det arbejder i netværk med universiteterne i Portugal, Europa og Verden, der integrerer flere konsortier og aktivt fremmer projekter i partnerskab.

Placeringer

Vila Real

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Address
Quinta de Prados
Vila Real

5000-801 Vila Real, Vila Real District, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig