Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere lov i katolsk Porto?

Loven grad kursus tilbyder bredbånd uddannelse og giver studerende mulighed for at vælge mellem flere professionelle karrierer.

Samtidig leder oprettelsen af forskellige muligheder i slutningen af kurset den studerende til forskellige specialiserede filialer af juridisk videnskab. Kurset motiverer den studerende til at lære, at tænke godt, skabe sande juridiske sind og ikke kun tekniske tolke begrænset til en stiv viden om loven.

Formålet med det juridiske fakultet i Católica Porto er faktisk at kombinere grundlæggende teori med en praktisk anvendelse af loven.

Hvad adskiller os

• Tradition og modernitet - Det trofaste tradition for strenghed og fremragende karakter er det juridiske fakultet i Católica Porto stærkt engageret i innovation og modernitet.


• Lærere - I mere end tredive år har vi dannet et solidt organ af lærere, der er uddannet internationalt ved prestigefyldte universiteter i Europa og Nordamerika.


• Transversal uddannelse - Ved at drage fordel af det faktum, at vi er placeret på et campus med andre skoler, kan vi garantere vores studerende en tværgående uddannelse (herunder psykologi, ledelse, økonomi, marketing, statsvidenskab og bioetik).

• Internationale oplevelser - Som en del af holdningen ”uddanne advokater over hele verden” favoriserer vi og tilskynder international mobilitet blandt studerende.


• Praktiske tilgange - Med vores engagement i at kombinere teori og praksis har vi juridiske fagfolk til at undervise i praktiske spørgsmål og seminarer.

internationalisering

Católica Porto Law School er en institution med national og international anerkendelse. Formålet med Det juridiske fakultet er at opbygge en skole, der er åben for forandring, og som konstant søger at hjælpe sine studerende med at nå deres karrieremål og forpligtet sig til at give deres lærere og forskere de bedst mulige betingelser for at søge efter videnskabelig sandhed.

Den Porto Katolske Law School er stærkt engageret i at styrke internationaliseringsaktiviteterne, samtidig med at man udvider sit netværk af internationale partnerskaber og øger antallet af internationale studerende.

136058_AD0158772.jpg

Instruktør Manuel Fontaine

Placeringer

Porto

Address
Rua de Diogo Botelho,1327
4169-005 Porto, Porto District, Portugal

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig