Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere lov i katolsk Porto?

Uddannet i 1978 var graden i loven den første, der blev tilbudt i Porto. Efterhånden har den opnået national og international prestige, ikke kun af lærere og studerende, men også af initiativer og fremragende faciliteter.

I dag tilbyder juristeruddannelsen bredbåndstræning og giver eleverne mulighed for at vælge forskellige karriereveje.

Samtidig leder oprettelsen af forskellige muligheder i slutningen af kurset den studerende til forskellige specialiserede filialer af juridisk videnskab. Kurset motiverer den studerende til at lære, at tænke godt, skabe sande juridiske sind og ikke kun tekniske tolke begrænset til en stiv viden om loven.

Formålet med det katolske Porto-juridiske fakultet er faktisk at konjugere den grundlæggende teori med en praktisk anvendelse af loven.
• Tradition og modernitet - Tro mod sin tradition for rigor og excellence, er det juridiske fakultet for katolsk Porto stærkt engageret i innovation og modernitet.
• Lærere - I over tredive år har vi dannet en solid læreruddannelse, der er uddannet internationalt i prestigefyldte universiteter i Europa og Nordamerika.
• Transversal Uddannelse - Udnyt det faktum, at vi er placeret på en campus med andre skoler, vi kan garantere vores studerende en tværgående uddannelse (herunder psykologi, ledelse, økonomi, markedsføring, statskundskab og bioethik). Derudover arbejder vi for at udvikle teamfærdigheder, flydende fremmedsprog, brug af informationsteknologi, udvikling af kommunikationsevner, kreativitet, evne til at løse nye problemer, kritisk tænkning, forhandling og ledelse blandt andet bløde færdigheder . Studerende på Porto Katolsk Juridisk Skole erhverver ikke kun et fremragende niveau af teknisk uddannelse, men lærer også at være fri, ansvarlige og autonome individer.
• Internationale erfaringer - Som en del af holdningen om at "uddanne advokater rundt omkring i verden" har vi privilegium og stærkt tilskynde til international mobilitet blandt studerende.
• Praktiske tilgange - Med vores engagement i at samle teori og praksis, har vi lovlærere til at undervise praktiske spørgsmål og seminarer.

internationalisering

Den Katolske Porto Law School er en institution med national og international berømmelse.


Det juridiske fakultet har til formål at opbygge en skole, der er åben for forandring, og som konstant søger at hjælpe sine elever med at nå deres karrieremål og er forpligtet til at give deres lærere og forskere de bedst mulige betingelser for udøvelse af videnskabelig sandhed.

Den Porto Katolske Law School er stærkt engageret i at styrke internationaliseringsaktiviteterne, samtidig med at man udvider sit netværk af internationale partnerskaber og øger antallet af internationale studerende.

107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Programmer undervist i:
  • Portuguese (Portugal)

Universidade Católica Portuguesa - Institutional Video 2016