Læs den officielle beskrivelse

MISSION

Til University of Évora Det er en af ​​de bedste universiteter i den portugisiske offentlige skolesystem, og derfor har til opgave

 • Produktionen af ​​viden gennem videnskabelig og kunstnerisk forskning, forsøg og teknologisk og humanistisk udvikling;
 • Den socialisering af viden, der giver den traditionelle studerende befolkning og den arbejdende befolkning, den akademiske uddannelse på bachelor-, kandidat- og ph.d., ad hoc-kurser og uformel uddannelse gennem hele livet;
 • Overførslen af ​​viden til samfundet med henblik på innovation og virksomhedernes konkurrenceevne samt modernisering af offentlige tjenester og sociale og kulturelle udvikling i samfundet som helhed;
Evora

Udsigt

The University of Évora er det planen om det område, hvor den opererer, Alentejo, at vælge det som den foretrukne mål for din indsats for socialisering af viden, det europæiske fællesskab, som det deler de samme menneskelige værdier, kulturelle og videnskabelige, til naboregionerne med hvilket primært etablere strategiske partnerskaber og portugisisktalende lande, der søger at udvide sin mission, ikke at forglemme samtidig, at forberedelsen af ​​studerende altid bør tage hensyn til den "verden" samlede vi lever i dag.

værdier

The University of Évora vedtager princippet om fri undersøgelse, som defineret Henri Poincaré, i forfølgelsen af ​​de opgaver, der følger af dets mission "tanken bør ikke indsende hverken et dogme eller en fest eller en lidenskab eller en interesse eller en forudfattet idé, ej heller noget andet end sig selv, da, at fremlægge, ville være det samme som ophører med at eksistere "

De er stadig iboende værdier fra University of Évora:

 • Respekt for menneskelig værdighed;
 • Den akademiske frihed;
 • Den individuelle fortjeneste;
 • Nøjagtigheden i udførelsen af ​​enhver opgave;
 • Den underliggende demokratisk beslutning;
 • Fraværet af social diskrimination, etnisk eller skriftestolen.
Evora

KORT HISTORIE EU

Til University of Évora Det var det andet universitet for at være etableret i Portugal. Efter grundlæggelsen af ​​universitetet i Coimbra i 1537, er det blevet følt behov for et andet universitet at tjene Syd.

Évora, kirkelige metropol og midlertidigt ophold for Retten, opstod straks som den mest egnede byen. Selv om det oprindelige ide om oprettelsen af ​​den anden University Kongerige, har tilhørt John III, blev givet af kardinal Henry sin udformning. Interesseret i uddannelsesmæssige spørgsmål, hun startede med at grundlægge kollegiet af Helligånden, betro ham til den daværende nyoprettede Society of Jesus. Selv de værker af bygningen stammede og har bedt kardinal i Rom transformation af kollegiet i fuld Universitet. Med godkendelsen af ​​pave Paul IV, udtrykt i tyren Cum Nobis april 1559 blev det nye universitet skabt, med ret til at undervise i alle fag undtagen medicin, civilret og retssager af Canon Law.

Den højtidelige indvielse fandt sted den 1. november samme år. Selv i dag, denne dag markerer årsdagen for universitetet, med ceremonien af ​​højtidelige åbning af det akademiske år.

De vigtigste fag var filosofi, Moral, Skriften, spekulativ teologi, Retorik, Grammatik og humaniora, som fuldt ud ind dette universitet i den traditionelle ramme mod reformistiske europæiske katolske institutioner for videregående uddannelse, hvoraf de fleste i øvrigt kontrolleres af jesuitterne .

I regeringstid Dom Pedro II, var at blive indført undervisning i matematik, der dækker emner så forskellige som geografi, fysik, eller militær arkitektur.

Den prestige Universitet Évora i løbet af de to århundreder af sin eksistens første fase forveksles med den prestige og den videnskabelige værdi af sine lærere. For det var de knyttet relevante navne i portugisisk og spansk kultur, hvilket er vigtigt at understrege, først og fremmest, Luis de Molina, teolog og moralist af kreativitet og europæisk berømmelse. I Évora, PhD var en anden luminary af den iberiske kultur af denne tid, den jesuitiske Francisco Suárez, derefter professor ved universitetet i Coimbra. Her underviste i et stykke Pedro da Fonseca, betragtes som den vigtigste filosof portugisisk sekstende århundrede, fejrede indsats af neo-skolastisk renovering af aristoteliske tanke.

Trods forsøg på modernisering og åbenhed over for nye videnskabelige ånd, der karakteriserer det attende århundredes universitet, må det erkendes dog, at eksemplet med sin storesøster i Coimbra, gjorde hans indsats ikke udslag i faktiske åbning af sind til de behov, nye tider. På trods af den høje individuelle værdi af mange lærere, uddannelsessystemet som helhed, viste sig at være utilpasset og forældet. Évora deltog dermed den globale tendens til at vende tilbage til Transpirenaica Europa, der prægede størstedelen af ​​eliter og iberiske kulturinstitutioner i det gamle regime.

Når den politiske og kulturelle klima i midten af ​​det attende århundrede begyndte at afsløre fjendtlig over for jesuitterne, ikke underligt, at universitetet i Évora har været nemt blive et mål i reformen og centralistiske politik Pombal. Den 8. februar 1759 - to hundrede år efter grundlæggelsen - universitetet var omgivet af kavaleri tropper, som et resultat af dekretet af udvisning og forvisning af jesuitterne. Efter lang tid i fængsel under våben, blev mestrene til sidst taget til Lissabon, hvor mange blev fængslet i det berygtede Fort Junqueira. Andre blev summarisk deporteret til Kirkestaten.

Fra anden halvdel af det nittende århundrede, bosatte sig i den ædle bygning Henrique s Lyceum i Évora, hvortil dronningen Dona Maria II givet forbeholdt brugen af ​​"kappe og præstekjole", i overensstemmelse med universitetets tradition for byen og bygningen .

I 1973, ved dekret af den daværende undervisningsminister, José Veiga Simão, han skabte Universitetsinstitut i Evora, som skulle afskaffes i 1979, for at gøre plads til det nye universitet i Évora.

SKOLER OG AFDELINGER iIFA

Skoler, der består af afdelinger og Advanced Institut for Forskning og Uddannelse er organiske enheder af universitetet

School of Arts

 • Institut for Arkitektur
 • Institut for Performing Arts
 • Institut for Visual Arts og Design
 • Music Department

School of Science and Technology

 • Biologisk Institut
 • Institut for Idræt og sundhed
 • Rural Engineering Department
 • Institut for Fysik
 • Institut for Plant Science
 • Institut for Geosciences
 • Institut for Informatik
 • Institut for Matematik
 • Institut for Veterinær Medicin
 • Institut for Landskab, miljø og planlægning
 • Kemisk Institut
 • Institut for Husdyrvidenskab

School of Social Sciences

 • Økonomisk Institut
 • Institut for Filosofi
 • Institut for Ledelse
 • Institut for Historie
 • Afdeling for Lingvistik og Litteratur
 • Institut for Pædagogik og Uddannelse
 • Institut for Psykologi
 • Sociologisk Institut

Sundhedsplejerske St. João de Deus

Sygeplejerskeuddannelsen

Institut for Forskning og videreuddannelse

Programmer undervist i:
Portuguese (Portugal)

Denne skole tilbyder også:

MA

Universidade de Évora

Master kursus i økonomi har til formål at væsentlige giver et sæt af viden om økonomi feltet for at tillade fuldstændig dannelsen af ​​den første cyklus, og dermed forbed ... [+]

PRÆSENTATION

Master kursus i økonomi har til formål at væsentlige giver et sæt af viden om økonomi feltet for at tillade fuldstændig dannelsen af ​​den første cyklus, og dermed forbedre udsigterne for beskæftigelsesegnethed og fremtidige karriere af dine elever. Kurset er struktureret i tre grene: Økonomisk Analyse, regionale økonomi og lokal udvikling og internationalisering og konkurrenceevne. Den økonomiske analyse Branch sigter på at give generelle færdigheder Economics, fremme mere direkte forskningsaktivitet og progression til opgradere gennem et stærkt samarbejde med ph.d.-studiet planen i økonomi. Det understreger også fleksibiliteten i læseplanen for denne gren, hvor tre af de otte kurser af letiva komponent er valgfri natur. Filialer af regionale økonomi og lokal udvikling og internationalisering og konkurrenceevne har til formål at tillægge beføjelser, der fokuserer primært på disse områder af økonomien i form af overførsel af viden eminent anvendes sammen med et solidt teoretisk komponent. Disse grene er rettet primært til kandidater, der udfører eller har til hensigt at udføre faglige opgaver på disse områder, har til formål at uddybe deres teoretiske og / eller opdatere deres viden i akademisk og teknisk uddannelse. I de tre grene til formål at først og fremmest: - at bidrage til udvikling af færdigheder, der hjælper identifikation, analyse og løsning af problemer med økonomisk art; - at stimulere og udvikle en interesse i forskning økonomiske spørgsmål og dermed engagere kandidaterne i forskningsprojekter, der er udviklet under EU-CEFAGE studiecenter og fremme deres progression til ph.d.-programmer.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Master

Universidade de Évora

Denne uddannelse supplerer agronomiske uddannelse og relaterede 1. cyklus, indføre flere materialer i forbindelse med teknik anvendt på Jordbrugsvidenskab og Landbrugs Hy ... [+]

PRÆSENTATION

Denne uddannelse supplerer agronomiske uddannelse og relaterede 1. cyklus, indføre flere materialer i forbindelse med teknik anvendt på Jordbrugsvidenskab og Landbrugs Hydraulik og landdistrikter bygninger og uddybning flere landbrugsprodukter materialer i de områder af Horto-frugtavl, plantebeskyttelse og bioteknologi. Den studerende vil være godt rustet til at forstå de teknologiske og miljømæssige problemer, der byder sig til moderniseringen af ​​landbruget, at kunne studere, design, fremme og lede gennemførelsen af ​​systemer og aktiviteter, som udgør de bedste løsninger for en landbrugsaktivitet succes.

Udflugter Professionals

Tekniske gårde; service- og projektselskaber i landbrugssektoren; Statslige organer knyttet til landbruget; Agenturer videnskabelig og teknologisk forskning; landbrugsuddannelse (teknisk, faglig og højere).... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

Master i biokemi har som hovedformål at forberede fagfolk i stand til at udføre opgaver inden for biokemi, anvendt til miljøet, produktion og opbevaring af fødevarerne, v ... [+]

PRÆSENTATION

Den MSc i biokemi dens hovedformål at forberede fagfolk i stand til at udføre opgaver inden for biokemi, anvendt på miljøet, produktion og opbevaring af fødevarerne, vækst og foder ældning, sundhed og bevarelse og genindvinding af aktiver i de tekniske karrierer, akademisk eller forskning , hvilket giver dem mulighed for at planlægge erfaringer, fastlægge strategier og gennemføre protokoller om innovative projekter af teknisk og videnskabelig forskning. Studerende skal opnå avanceret uddannelse i: Planlægning og laboratoriepraksis, bioinformatik, molekylær modellering og simulering; Self-læring og selvstændig virksomhed, samt oplysninger forskning, der gælder for udarbejdelse af rapporter og videnskabelige artikler, henvendt til specialister i biokemi eller andre. Specialiseret laboratorium lære baseret på stamceller indsatsområder i institutter, forskningscentre og laboratorier (ICAAM, IKT, EQC og Lab. Hercules).... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

Denne Master supplerer den viden opnået i 1. cyklus i datalogi, der tilbyder avanceret uddannelse i forskellige områder af informationsteknologi, stimulere tilpasning til ... [+]

PRÆSENTATION

Denne Master supplerer den viden opnået i 1. cyklus i datalogi, der tilbyder avanceret uddannelse i forskellige områder af informationsteknologi, stimulere tilpasning til nye teknologier, udvikle evnen til at designe innovative produkter ved hjælp af de nuværende teknikker og tilskynde til erhvervelse af færdigheder såsom fornuft kritisk, kreativitet og teamwork. Kandidater har en obligatorisk uddannelse, der omfatter kurser inden for følgende områder: Artificial Intelligence, Information Systems og Distributed Systems og Multimedia og Ledelse; som suppleres med oplysninger Area valgfag. Afhandlingen er individuel og skal og kan gøres med en forskning eller udvikling på universitetet eller i selskaber, der anvender den viden og de færdigheder, der allerede erhvervede konsolidere dem og erhverve nye. Vores kandidater forfølger erhvervsfunktioner inden for følgende områder af information: Rådgivning og revision, forvaltning og udvikling af informationssystemer, ledelse og applikationsudvikling og forskning og udvikling. Lægger på de offentlige tjenester, softwareudvikling virksomheder, banker, forsikringsselskaber, revisorer, teleselskaber, blandt andre.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

The Master 's uddannelsen i design er at øge den videnskabelige og faglige autonomi den studerende med fokus på viden og færdigheder stærkt funderet i udforskningen af ​​ ... [+]

PRÆSENTATION

Uddannelsen Master i Design Det er at øge den videnskabelige og faglige autonomi den studerende med fokus på viden og færdigheder stærkt funderet i udforskningen af ​​designmetoder og videnskabelig forskning. Dette program kombinerer nye paradigmer for social design, iværksætteri, biomimetik og økologi, der dækker potentielt hver side af Product Design ønsker at kaste design Editorial, afhængigt af den særlige interesse for uddannelsen af ​​de studerende.

Udflugter Professionals

The Masters i Design vil være i stand til at integrere forskning og teknologisk udvikling hold (F & U) i designprocessen med industrien, værksteder og tjenester; integrere videnskabelige forskerhold inden for Product Design eller Kommunikationsdesign samt inden for beslægtede områder; kvalificere sig til adgang til andre grene af postgraduate uddannelse på niveau med den 3. cyklus, eller funktioner, som kan kræve en højere uddannelse, herunder undervisning i forskellige niveauer.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

Master i International Relations og europæiske studier er et tværfagligt kandidatuddannelse, der har til formål at give de studerende en dybdegående analyse af de vigtigs ... [+]

PRÆSENTATION

Den MA i internationale forbindelser og europæiske studier Det er et tværfagligt kandidatuddannelse, der har til formål at give de studerende en dybdegående analyse af de vigtigste aktører, strukturer og processer, der former den globale politik. I det første år, kandidatuddannelsen løser de centrale emner i internationale forbindelser og teoretiske perspektiver for sin analyse, der giver særlig vægt på studiet af Den Europæiske Union som et politisk system, og som skuespiller i en globaliseret verden. Klasser er designet til at opretholde en balance mellem de praktiske og teoretiske dimensioner af de to kerneområder naturligvis for at give de studerende et bredt sæt af kernekompetencer i både akademiske og det faglige niveau. Det andet år er afsat til at skrive afhandlingen, hvilket giver eleverne mulighed for at fremme forskning og anvende viden og færdigheder til et areal på RI eller europæiske studier, der er af interesse og tjene deres professionelle ambitioner. ... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

Dette kursus har som sit hovedformål, at give de studerende tilstrækkelig og solid videnskabelig baggrund; forbedre problemløsning færdigheder; udvikle logisk tænkning. ... [+]

PRÆSENTATION

Dette kursus har som sit hovedformål, at give de studerende tilstrækkelig og solid videnskabelig baggrund; forbedre problemløsning færdigheder; udvikle argumentet kapacitet; Fremme oprettelsen af ​​selvstændig virksomhed; stimulere tværfaglig tænkning; udvikle videnskabelig forskning kapacitet; udvikle kapaciteten til at gennemføre og anvendelse af IKT ledelsesmæssig støtte; udvikle færdigheder i selvstyret eller autonom tilstand læring. Diponíveisl har følgende områder af specialisering (hvert år er angivet dem arbejder): finansiering, markedsføring, regnskab, organisation og informationssystemer, iværksætteri og innovation, offentlig forvaltning, Human Resources.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

Den anden cyklus i Mekatronik Engineering har til formål at give sine elever med 3 niveauer. ... [+]

PRÆSENTATION

Den anden cyklus i Mekatronik Engineering har til formål at give sine elever med 3 niveauer:

generelle 1.Competências - Professionalisme i Engineering, evne til at arbejde i team og ledelse; læsefærdighed og forståelse af videnskabelige og tekniske artikler; kapacitet analyseresultater; evne til at foreslå nye originale løsninger i forbindelse med udvikling eller forskning; kapacitetsudnyttelsen erhvervede viden til at løse komplekse og ukendte problemer i tværfaglige sammenhænge;

specifikke 2.Competências - evne til at anvende avancerede matematiske metoder i design og konstruktion af nye Mekatronisk udstyr; muliggør udvikling af mekatroniske udstyr; evnen til at skabe og ændre simulation software; kapacitet udvikling og implementering af automatiserede systemer til fremstilling eller afprøvning af industriprodukter (integration af forskellige teknologier, pneumatik, elektronik, maskinen vision); evne til at forberede planlægningen af ​​fremstillingen af ​​nye produkter. ... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade de Évora

The Master of Music til formål at uddanne musikere til at udvikle en uafhængig og professionel karriere højt kunstnerisk krav, enten solo, eller inkorporeres i institutio ... [+]

PRÆSENTATION

Den Master of Music Det har til formål at træne musikere til at udvikle en uafhængig og professionel karriere højt kunstnerisk krav, enten solo, eller inkorporeres i institutioner eller grupper; udvikle forskningskapacitet og trang til fornyelse af repertoirer på nationalt og internationalt plan; fremme forholdet mellem performer og komponist; fremme forskning i henhold til internationale standarder og praksis; tilladelse til erhvervelse af specifikke færdigheder for adgang til videregående uddannelse og træning af 3. cyklus. Et område med specialisering: Sammensætning og Fortolkning og specifikke formationer: harmonika; tuba; euphonium; hjørne; Fløjte; obo; klarinet; fagot; agentur; nellike; trompet; Basun; horn; guitar; Portugisisk guitar; slagtøj; klaver; saxofon; violin; Viola; cello; bas; Jazz: Stemme; fløjte; klarinet; trompet; saxofon; Basun; guitar; klaver; vibrafon; bas; Elektrisk bas; Batteri.... [-]

Portugal Evora
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Universidade de Évora | Largo dos Colegiais 2,
Evora, Évora District, 7000 PT
Social Media