University of Lisbon

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Lissabon-universitet - ULisboa

The University of Lisbon (ULisboa) grundlagde juli 2013 har været resultatet af en fusion proces mellem den tidligere tekniske universitet i Lissabon (UTL) og universitetet i Lissabon (UL). ULisboa udvider kontinuitet begge institutioner anerkendte videnskabelige og kulturelle traditioner.

Som et privilegeret rum for videnskab og viden, det ULisboa er i dag, en af ​​de vigtigste institutioner for videregående uddannelse i Europa og en af ​​de førende universitet i landet.

The University of Lisbon, spiller en vigtig rolle i at skabe viden og innovation, fremme af økonomien, og uddanne lederne af det 21. århundrede. Mangfoldigheden af ​​kompetencer er en konkurrencemæssig fordel ved ULisboa forhold til traditionelle universiteter.

ULisboa består af 18 skoler og Faculties- Skolerne, der udgør ULisboa er den største og ældste i Portugal og alle har omfattende og aktive internationale netværk. ULisboa tilbyder i alt 462 programmer (Undergraduate, Integreret Master, Master og doktorgrad), hvoraf 243 er Master Grader and118 er doktorgrader. Det indskriver omkring 50 tusinde studerende hvert år.

EU studenterudveksling flow (kommer og går) i ULisboa under SOCRATES / ERASMUS-programmet udgjorde næsten 1700 studerende.

SCHOOL af landbrug og skovbrug - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), College of landbrug og skovbrug ULisboa, er den største og mest kvalificerede skole graduate og post-graduate grader i Jordbrugsvidenskab, i Portugal, og dens knowhow er anerkendt nationalt og internationalt. Det omfatter de øverste nationale professorer og forskere om centrale Middelhavet skovbrug emner.

Med mere end 160 års erfaring, har det været at justere sin undervisning til både den teknologiske udvikling og virkeligheden i landet med fokus både på kvalitet og modernisering.

ISA ligger i hjertet af Lissabon, Tapada da Ajuda - en miljø- og Botanisk Park med omkring 100 ha, anerkendt interesse og en fantastisk udsigt.

Placeringer

Lissabon

MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management

Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa
Portugal

1349-017 Lissabon, Lissabon, Portugal
Telefonnummer
+351 21 365 33 09

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig