Læs den officielle beskrivelse

Lissabon-universitet - ULisboa

The University of Lisbon (ULisboa) grundlagde juli 2013 har været resultatet af en fusion proces mellem den tidligere tekniske universitet i Lissabon (UTL) og universitetet i Lissabon (UL). ULisboa udvider kontinuitet begge institutioner anerkendte videnskabelige og kulturelle traditioner.

Som et privilegeret rum for videnskab og viden, det ULisboa er i dag, en af ​​de vigtigste institutioner for videregående uddannelse i Europa og en af ​​de førende universitet i landet.

The University of Lisbon, spiller en vigtig rolle i at skabe viden og innovation, fremme af økonomien, og uddanne lederne af det 21. århundrede. Mangfoldigheden af ​​kompetencer er en konkurrencemæssig fordel ved ULisboa forhold til traditionelle universiteter.

ULisboa består af 18 skoler og Faculties- Skolerne, der udgør ULisboa er den største og ældste i Portugal og alle har omfattende og aktive internationale netværk. ULisboa tilbyder i alt 462 programmer (Undergraduate, Integreret Master, Master og doktorgrad), hvoraf 243 er Master Grader and118 er doktorgrader. Det indskriver omkring 50 tusinde studerende hvert år.

EU studenterudveksling flow (kommer og går) i ULisboa under SOCRATES / ERASMUS-programmet udgjorde næsten 1700 studerende.

SCHOOL af landbrug og skovbrug - ISA

Instituto Superior de Agronomia (ISA), College of landbrug og skovbrug ULisboa, er den største og mest kvalificerede skole graduate og post-graduate grader i Jordbrugsvidenskab, i Portugal, og dens knowhow er anerkendt nationalt og internationalt. Det omfatter de øverste nationale professorer og forskere om centrale Middelhavet skovbrug emner.

Med mere end 160 års erfaring, har det været at justere sin undervisning til både den teknologiske udvikling og virkeligheden i landet med fokus både på kvalitet og modernisering.

ISA ligger i hjertet af Lissabon, Tapada da Ajuda - en miljø- og Botanisk Park med omkring 100 ha, anerkendt interesse og en fantastisk udsigt.

Programmer undervist i:
Engelsk
Portuguese (Portugal)

Denne skole tilbyder også:

MSc

University of Lisbon

MEDfOR er et toårigt mesteruddannelseskursus i verdensklasse, der besvarer et opkald til en koordineret tilgang i Middelhavsområdet for at udvikle pålidelige oplysninger ... [+]

Om MedforMEDFOR - MEDITERRANEAN SKOVBRUG OG NATURRESSOURCES MANAGEMENT

MedfOR er et toårigt internationalt masterprogram i verdensklasse, der fokuserer på det integrerede tema for bæredygtighed i middelhavsskove og skovområder, der dækker over 9% af Middelhavsregionens jordareal. MEDfOR adresse emner, der er specifikke for Middelhavet skovbrug og der kræver særlig opmærksomhed, såsom:

· Skov som en unik verdensarv,

· Skovforvaltning og bevarelse og

· Skovbrugsrolle i Middelhavsbefolkningernes velfærd.

MedfOR er et toårigt internationalt masterprogram i verdensklasse, der fokuserer på det integrerede tema for bæredygtighed i middelhavskovene og skovområderne, der dækker over 9% af Middelhavsregionens jordareal, for at tage højde for emner, der er specifikke for Middelhavet skovbrug, og som kræver særlig opmærksomhed som: skov som en unik verdensarv, skovforvaltning og bevarelse og skovbrug rolle i Middelhavs samfundets velfærd.... [-]

Portugal Lisbon Italien Viterbo Padua Spanien Lleida Palencia Tyrkiet Trabzon Porto  + 7 Mere
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management
Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal
1349-017 Lisbon, Lisbon, Portugal
Hjemmeside
Telefonnummer
+351 21 365 33 09