Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Online

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Ana G. Méndez University, Online Campus gør videregående uddannelser tilgængelig for det lokale og internationale samfund med de højeste kvalitetsstandarder. For at nå dette mål har vi brugt innovative teknologier til at tilbyde en smidig og effektiv studenttjeneste. Vi skaber akademiske programmer og efteruddannelseskurser, der følger en uddannelsesmodel og et instruktionsdesign, der søger at fremme den integrerede dannelse af den studerende.

I dagens marked er brugen af computeren og brugen af internettet faktorer, der i stigende grad fremmer fjernundervisning. På UAGM Online Campus kan du forberede dig med de bedste værktøjer til at konkurrere med succes i den globale arbejdsverden. Vores kurser er rettet mod fagfolk, der på grund af deres arbejdsplan og flere forpligtelser ikke kan deltage i et traditionelt program; Men de vil afslutte deres studier eller stræbe efter en højere akademisk grad.

udsigt

Ana G. Méndez Online Campus vil blive anerkendt i det lokale og internationale samfund som det vigtigste Puerto Rican fjernuniversitet. Det vil skille sig ud fra de højeste standarder for kvalitet og akademisk ekspertise. Vores institution vil bidrage til den økonomiske og sociale udvikling i Puerto Rico. UAGM vil også blive anerkendt for uddannelsestjenester til spansktalende samfund i USA og Latinamerika.

mission

Ana G. Méndez University Online Campus er en fjernundervisningsinstitution, der tilbyder et alternativ til traditionel universitetsuddannelse gennem nye teknologier. Det promulgerer en inkluderende filosofi om påskønnelse og respekt for mangfoldighed. Tilbyder og tildeler certificering af bacheloruddannelse, kandidatuddannelse og efteruddannelse; alt sammen rettet mod at fremme den integrerede dannelse af det lokale og internationale samfund.

Institutionelle mål

 • Fremme akademiske onlineprogrammer til kompetencer, der er skræddersyet til den lokale og internationale markedets efterspørgsel.
 • Diversificer det akademiske tilbud ved at designe tosprogede programmer til bachelor- og kandidatniveau.
 • Giv videreuddannelsesmuligheder i ikke-traditionelle uddannelsesmiljøer til udvikling af det professionelle og samfundet generelt.
 • Fremme et miljø, der giver lærere og associerede muligheder for vækst, kontinuerlig faglig udvikling og deltagelse i institutionelle processer.
 • Giv de nødvendige værktøjer til, at studerende kan fortsætte med at nå deres mål og opnå den akademiske grad, som de stræber efter.
 • Etablere en komponent i akademisk og institutionel vurdering for at udvikle en plan for kontinuerlig forbedring af kvalitetsstandarderne for institutionelle processer.
 • Styrke programmet for online-studerendes tjenester ved at garantere support og respons i en omtrentlig periode på 24 til 48 timer.
 • Fremme institutionelle værdier i akademiske, studerende og administrative initiativer og processer.
 • Fremme samfundsprogrammer og projekter, der bidrager til at forbedre livskvaliteten for den befolkning, vi betjener.
 • Maksimer brugen af teknologisk infrastruktur forbundet med udbuddet af onlinekurser og levering af studerendes tjenester.
 • Identificer nye teknologier til at opdatere effektive og innovative processer og tjenester.

shutterstock_703648972

værdier

På Ana G. Méndez Online Campus er værdier grundlaget for den adfærd, som vores medarbejdere skal udvise. De værdier, vi har fastlagt, er baseret på arten af vores institution, det formål, som den blev oprettet for, og dens fremskrivning i fremtiden.

Følgende værdier inspirerer de holdninger og handlinger, der er nødvendige for at nå vores mål og målsætninger:

ekspertise

Inspirere ekspertise inden for undervisning, forskning og service.

innovation

Fremme innovation inden for tjenester, processer og anvendelse af teknologi.

respekt

Respekt for mangfoldighed, og jeg værdsætter inkludering.

frihed

Fremme ytringsfrihed.

egenkapital

Handle med egenkapital for at vurdere upartisk og bruge grund.

kommunikation

Støtte effektiv, deltagende og oprigtig kommunikation og fremme udveksling af information og ideer på en positiv og produktiv måde.

integritet

Handle med integritet og gensidig respekt.

Socialt ansvar

Fremme det sociale ansvar for at hjælpe med at forbedre livskvaliteten i samfundet.

Om Ana G. Méndez University

Ana G. Méndez-universitetet (UAGM) Online Campus er et af fire spillesteder for Ana G. Méndez-universitetet i Puerto Rico og er det første Puerto Rica-universitet, der er helt online. UAGM anerkendes som en transformativ organisation inden for uddannelsesområdet og en pioner inden for integration af teknologiske ressourcer i undervisnings- og læringsprocesserne.

UAGM er en non-profit institution, der består af:

 • Fire (4) universitetscampusser.
 • 13 universitetscentre beliggende i forskellige dele af øen.
 • Tre (3) universitetscentre i delstaten Florida: Orlando Campus Metro, Tampa Bay Campus og South Florida Campus; en i Maryland, Capital Area Campus og Dallas Area Campus i Texas.

Placeringer

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: