Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Cupey

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dr. Ángel A. Toledo López afsluttede sin ph.d. i statsvidenskab ved Pennsylvania State University med en koncentration i amerikansk politik, forskningsmetodik og sammenlignende politik. Han deltog i Institute of Survey Research på University of Michigan, Ann Arbor og var en primær forsker i den anden bølge af World Values Study, der blev udført fra dette universitet. I 2006, efter at have afsluttet sin doktorgrad, afsluttede Dr. Toledo en Juris-doktor fra Law School på University of Puerto Rico. Han arbejdede som et fuldtidsfakultet ved Universidad del Este i Carolina og som retsadvokat, indtil han flyttede til staten Maryland i USA. Han var den akademiske direktør på Capital Area Campus på Ana G. Méndez University System, hvor innovative undervisningsstrategier bruges til at implementere den disciplinbaserede Dual Language Immersion Model® på universitetsniveau. Mens han fungerede som fuldtids akademisk og fakultetsdirektør for samfundsvidenskaber, afsluttede han en kandidatgrad i læseplan og undervisning med en speciale i tosproget uddannelse og et kandidatcertifikat i undervisning i engelsk som andresprog.

I januar 2017 flyttede han tilbage til sin hjemmeø Puerto Rico, hvor han blev udnævnt til visekansler for akademiske anliggender på Ana G. Méndez University, Carolina Campus, tidligere kendt som Universidad del Este. Derefter udnævnte præsident José F. Méndez Méndez ham til rektor ved Ana G. Méndez-universitetet, Cupey Campus, og den 1. september 2019 blev han udnævnt til midlertidig rektor for dette sted. Hans akademiske erfaring har fokuseret på undervisning i samfundsvidenskab, statistik og strafferet, og på fakultetsuddannelse i spørgsmål relateret til undervisningsprocesser og teknikker i videregående uddannelser. Hans seneste publikationer og forskningsinteresser spænder over en lang række emner, der inkluderer politisk psykologi, aktørers opfattelse og adfærd i retssystemet, forskningsmetodologi og erhvervelse af sprogfærdigheder blandt voksne.

mission

Ana G. Méndez University, Cupey Campus er en privat nonprofit-videregående uddannelsesinstitution, der har givet et ægte engagement i den økonomiske og sociale udvikling i Puerto Rico. Dets mission er at give en forskelligartet studentpopulation mulighederne for at tilegne sig personlige og faglige færdigheder gennem uddannelse, forskning og samfundstjeneste, så de bliver forandringsagenter, livslange studerende og ansvarlige samarbejdspartnere. med globalisering og global bæredygtighed.

Vis i ng

Ana G. Méndez University, Cupey Campus vil blive anerkendt som en førende institution for videregående uddannelser over hele verden for: åbenhed for integration; kvaliteten af dets tilbud og innovation i oprettelsen af programmer ekspertise og innovation i undervisnings- og læringsprocesser; uddannelsesinitiativer, der giver studerende muligheder for social og økonomisk mobilitet; fremragende forskning, der fremmer økonomisk og social udvikling og imødekommer verdenssamfundets behov; anvendelse af avancerede teknologier til at berige indlærings-, administrations- og studerendes serviceprocesser; såvel som telekommunikation og fjernundervisning; og engagementet i samfundet for at fremme en bæredygtig og konkurrencedygtig økonomi, der fremmer transformative sociale ændringer.128479_pexels-photo-1438072.jpeg Buro Millennial / Pexels

Kort historie

1969: Det blev oprettet som et sekundært campus på det tidligere Puerto Rico Junior College.

1980: Det fik autonomi under navnet Metropolitan University College (CUM) og revideret sin mission med prioritering af miljøspørgsmål som et område med institutionel specialisering.

1982: Det første universitetscenter blev oprettet i Jayuya.

1985: Modtog tilladelse fra Higher Education Council og Middle State Association til navneændringen til Metropolitan University (UMET).

1988: De første kandidatuddannelser i Uddannelse og Erhvervsadministration blev tilbudt.

1990: Skolen for faglige tekniske certifikater, skolen for professionelle studier (NOW-programmet) blev oprettet og programmer i fjernundervisning og interaktiv tv (ITS) for ikke-traditionelle befolkninger og voksne begyndte.

1995; National Science Foundation (NSF) anerkendte UMET blandt 6 andre institutioner i USA og det eneste i Puerto Rio for sin forkortelse på engelsk som en modelinstitution for ekspertise inden for videnskabsområdet.

1998: Det andet universitetscenter i Aguadilla blev oprettet.

2002: Modtaget akkreditering fra Middle States Association og det tredje universitetscenter i Bayamón blev oprettet.

2003: Deres tilbud blev udvidet uden for Puerto Rico ved at oprette et Center i Orlando, Florida (Metro Orlando Campus).

2004: Et center blev oprettet i South Florida (South Florida Campus).

2005: Den første doktorgrad i uddannelse (EdD) blev tilbudt

2006: Ph.d. i filosofi med rumlig uddannelse (PhD) unik i Puerto Rico blev tilbudt.

2008: Universitetets regionale erhvervsprojekt (PROU) blev udviklet i Comerío

2016: UMET opnår sit tredje patent (US9505618B2) "Syntese og karakterisering af bly-selenid med en benzoatligand" og den første af Dr. Micket Santiago. Dette patent beskytter en fremgangsmåde til fremstilling af bly-selenid med en aromatisk ligand. Bly Selenide er en n-type halvleder, der bruges i forskellige applikationer fra infrarøde sensorer til solcellekonstruktion. Forberedelses- og synteseprotokollen for denne type materiale blev udviklet i Materials Science Laboratory på Metropolitan University.

2018: American Chemical Society (ACS) -studentkapitel ved Universidad Metropolitana modtog ”Prisværdig pris” for sine aktiviteter, der blev gennemført i løbet af studieåret 2017-2018 sammen med sin mentor professor Nelson Morales, anerkendelsen vil blive udført i den 257. ACS Nationalmøde 2019, Orlando, FL. UMET opnår det fjerde USPTO-godkendte patent på Dr. Mitk'El B. Santiago “Bly-selen dækket med en benzoatligand”

2019: Bestyrelsen for postsecondary institutioner (tidligere kendt som Higher Education Council) godkendte officielt navneændringen på vores institutioner til Ana G. Méndez University (UAGM). I vores tilfælde vil det være kendt som Ana G. Méndez University, Cupey Campus.

Placeringer

San Juan

Address
1399 Ave. Ana G Méndez
San Juan, San Juan, Puerto Rico