Læs den officielle beskrivelse

Om skolen

Universidad Metropolitana er en privat post-sekundær uddannelsesinstitution og medlem af Ana G. Méndez Universitets System (AGMUS), en non-profit organisation.

Historie

For seks årtier siden anerkendte tre fremtrædende pædagoger Ana G. Méndez, Florencio Pagán Cruz og Alfredo Muñiz Souffront behovet for nye tilgange i uddannelsen for at holde trit med sociale og økonomiske ændringer i Puerto Rico. I 1949 lagde de grunden til oprettelsen af ​​moderne, fleksible højere læreanstalter. Den første af tre sådanne institutioner, Puerto Rico Junior College, åbnede sine døre i 1949. Det startede med en campus i Río Piedras, og i 1959 flyttede til nye faciliteter i Cupey.

I 1969 organiserede grundlæggerne Ana G. Méndez Educational Foundation (AGMEF) for at udvide deres tyve års erfaring i videregående uddannelse til en bredere befolkning. Som en del af denne igangværende udvikling blev Colegio Universitario Metropolitano etableret i Cupey campus i 1980 og blev Universidad Metropolitana i 1985.

Mission

Universidad Metropolitana har til opgave at give sine studerende en atmosfære af akademisk frihed og intellektuel udfordring, de nødvendige ressourcer til at hjælpe dem med at udvikle høje kulturelle og etiske værdier, kritisk tænkning, intellektuel nysgerrighed, sproglige og teknologiske færdigheder samt personlige og faglige færdigheder, der kræves for succes i deres erhverv og deres daglige liv.

Den akademiske oplevelse understøttes af moderne teknologier anvendt til undervisning, læring og procesvurdering.

UMETs karakteristiske institutionelle træk er præget af engagementet i kvaliteten af ​​læring, bacheloruddannelse og kandidatforskning, lokale og internationale praktikophold og udveksling af studerende og fakulteter med prestigeformede institutioner og samfundstjeneste.

UMET er stærkt engageret i bevarelse af miljøressourcer og deres bæredygtige udvikling.

Universidad Metropolitana abonnerer på en fleksibel adgangspolitik, der giver åbne kommunikationskanaler mellem det akademiske samfund og administrationen for at forenkle administrative procedurer og inddrage det akademiske samfund direkte i beslutningsprocessen inden for et traditionelt hierarki af regler og forskrifter. Denne politik støttes af et højt kvalificeret fakultet, der er forpligtet til akademisk ekspertise. Studerendes støttetjenester er integreret og rettet mod opnåelsen af ​​deres akademiske, sociale og kulturelle mål.

Universidad Metropolitana anerkender sit ansvar for at tilbyde ansigt til ansigt samt fjernundervisningstjenester for at udvide uddannelsesmulighederne i Puerto Rico. UMET er et læringssamfund, der reagerer hurtigt på de studerendes, fakultetets og administrativ personers behov og interesser i passende, sikre og attraktive faciliteter. Teamarbejde og en dyb følelse af tilhørsforhold mellem grupper er gunstig for den personlige og faglige udvikling af sine menneskelige ressourcer.

Universidad Metropolitana erkender, at uddannelse er en livslang proces og værdsætter voksenuddannelse som et bidrag til ikke-traditionelle former for videregående uddannelse. UMET fremmer individuelt og kollektivt engagement med ekspertise inden for alle aspekter af den post-sekundære uddannelse rige i et miljø med stor intellektuel udfordring med rigelige muligheder for udvikling af menneskelig talent og potentiale.

universidad

Udenlandske og internationale studerende

Udenlandske og Internationale Studerende, der ansøger som nye studerende, skal indsende følgende dokumenter:

 • Officiel udskrift af sidste undersøgelser
 • Certifikat for ækvivalens af de akademiske legitimationsoplysninger
 • EXADEP (PAEG) eller GRE scorer.
 • Afsluttede Bekræftelse af Støtteformular (I-134), der er givet af godkendelsen af ​​Admissions og Financial Aid Office.
 • Bevis for Visa (F1), Vigtigt opholdskort eller bevis for kort, der indikerer at studere.
 • Et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $ 25,00 betales til Universidad Metropolitana.

Udenlandske Studerende, der ansøger som overførselsstuderende, skal medbringe følgende dokumenter:

 • Officiel udskrift af sidste undersøgelser.
 • En kopi af universitetets katalog deltog i oprindelseslandet.
 • Bevis for Visa (F1), Vigtigt opholdskort eller bevis for kort, der indikerer at studere.
 • Et ikke-refunderbart ansøgningsgebyr på $ 25,00 betales til Universidad Metropolitana.

* Eleven har 45 dage til at levere kredittranskriptet, hvis eleverne ikke overholder dette udtryk, annulleres hans registrering.

Kontakt information:

 • Oficina de asuntos internacionales umetinternacional@suagm.edu
 • Admisiones admisiones-umet@suagm.edu
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6532
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6657
 • Tlf. (787) 766-1717, ext. 9-6321

Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Universidad Metropolitana (UMET)

Specialiteten inden for marketing sigter mod at udvide den teoretiske ramme i marketingområdet og udvikle applikations- og forskningsevnen til beslutningstagning. ... [+]

Specialiteten inden for marketing sigter mod at udvide den teoretiske ramme i marketingområdet og udvikle applikations- og forskningsevnen til beslutningstagning.

ADGANGSKRAV

Studerende med bachelorgrad i erhvervsøkonomi skal overholde følgende krav:

Besidder en bachelorgrad fra et akkrediteret universitet.

Indsend en ansøgning indeholdende:

Officielle transkripter af alle universitetsstudier

Tre anbefalingsbrev fra enkeltpersoner, der er i stand til at vurdere kandidatens chancer for succes i programmet.

Intervjuer af Program Admissions Committe

Har en minimum bachelor grade point gennemsnit (GPA) på 2,50 ud af en mulig 4,0.... [-]

Puerto Rico San Juan
Kontakt skolen
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Metropolitana (UMET)

Et studieprogram for dem, der er interesserede i at blive tilrettelagt fysiske lærere til særlige befolkninger i offentlige eller private scenarier. ... [+]

Et studieprogram for dem, der er interesserede i at blive tilrettelagt fysiske lærere til særlige befolkninger i offentlige eller private scenarier.

Skoleuddannelsens masteruddannelser giver mange og innovative alternativer til udvikling af fagfolk, der er ledere i formelle uddannelsesinstitutioner og andre relaterede arbejdsmiljøer.

Opgave af Uddannelsesskolen

De missioner Pædagogiske er baseret på princippet om, at uddannelse er kunsten at opnå positive ændringer bygger på sociale etik. Vores mål for ekspertise manifesteres ved, at en god livskvalitet er produktet af den holistiske instruktion af den studerende og den uddannelsesmæssige professionelle. Akademisk autonomi, respekt for mangfoldighed, lighed og menneskelig værdighed samt reflekterende og forskellig tænkning karakteriserer vores organisatoriske miljø.... [-]

Puerto Rico San Juan
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Metropolitana (UMET)

Denne speciale er orienteret for at lette specialundervisningslæreren de værktøjer, der gør det muligt for hende / ham at udføre deres funktioner effektivt og effektivt i ... [+]

Denne speciale er orienteret for at lette specialundervisningslæreren de værktøjer, der gør det muligt for hende / ham at udføre deres funktioner effektivt og effektivt i klasseværelset. Derudover letter specialet på dette niveau at konkurrere med hende / ham på magisterområdet for en associeret lærerrang.

ADGANGSKRAV: MASTER PROGRAM

En ansøger er berettiget til optagelse, hvis han / hun opfylder følgende krav:

Bachelor of Arts in Education eller et beslægtet område fra en akkrediteret institution eller en bachelor of arts med en videnskab grad i et bestemt område, som krævede kurser i uddannelse;Adgangsindeks på 3,00 på bacheloruddannelsen. Hvis den studerende har en GPA mellem slutningen af ​​mastergraden mellem 2,50 og 2,99, skal han eller hun tage EXADEP uddannelsesprøven. Studerende med en GPA på 3,00 eller derover er undtaget fra at tage EXADEP.Mundtlig og skriftlig kompetence på engelsk og spansk er påkrævet.Udfyldt ansøgningsskema og passende gebyrer inden for den tid, der er angivet i universitets kalenderen;Bevis for bachelor- og kandidatuddannelser (officiel udskrift).... [-]
Puerto Rico San Juan
September 2019
Spansk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Metropolitana (UMET)

Specialiseret i Project Management mission er at udvikle fagfolk med de nødvendige færdigheder til at blive effektive ledere af projekter, der kan generere idéer og kreat ... [+]

Specialiseret i Project Management mission er at udvikle fagfolk med de nødvendige færdigheder til at blive effektive ledere af projekter, der kan generere idéer og kreative projekter. Dens design gør det muligt at imødekomme den pædagogiske efterspørgsel for voksne fagfolk med mange års erfaring i erhvervslivet, der ønsker at forbedre deres uddannelse som ledere ved at udvikle projekter eller strategiske forretningsplaner og andre initiativer, der er nødvendige. Disse resultater er en del af de faktorer, hvorpå et projekts succes er defineret, forstået inden for parametrene af tid, budget og kundetilfredshed.

Adgangskrav:

Ansøgning om optagelse21 år eller mereUdskrift eller certifikat for bachelorgrad med et minimum GPA på 2,752 års erhvervserfaringTre breve af anbefaling (vejledere, skoleledere eller lærere)EXADEP eksamenprøveinterview... [-]
Puerto Rico San Juan
September 2019
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Metropolitana (UMET)

Et studieprogram for dem, der er interesseret i at udvikle, implementere, styre og evaluere fritidsaktiviteter og sportsprogrammer i statslige organer, kommuner og privat ... [+]

Et studieprogram for dem, der er interesseret i at udvikle, implementere, styre og evaluere fritidsaktiviteter og sportsprogrammer i statslige organer, kommuner og private institutioner.

Krav til kandidatuddannelsen

En ansøger er berettiget til optagelse, hvis han / hun opfylder følgende krav:

1. Bachelor of Arts in Education eller et beslægtet område fra en akkrediteret institution eller en bachelor of arts med en videnskab grad i et bestemt felt, som krævede kurser i uddannelse; 2. Adgangsindeks på 3,00 på bacheloruddannelsen. Hvis den studerende har en GPA mellem 2,5 og 2,99 ved afslutningen af ​​kandidatuddannelsen, skal han eller hun tage EXADEP-uddannelsen. Studerende med en GPA på 3,00 eller derover er undtaget fra at tage EXADEP; 3.Oral og skriftlig kompetence på engelsk og spansk er påkrævet 4. Udfyldt ansøgningsskema og passende gebyrer inden for den tid, der er angivet i universitetskalenderen 5. Bevis for bachelor- og kandidatuddannelser (officiel udskrift).... [-]

Puerto Rico San Juan
September 2019
Spansk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med speciale i Environmental Risk Management og Assessment tilbyder en fremragende og opdateret pensum, som forbereder ... [+]

Master of Science i Environmental Management (MSEM) med speciale i Environmental Risk Management og Assessment tilbyder en fremragende og opdateret pensum, som forbereder eleverne til at påtage sig ledelsesansvar som kræves af dagens miljøfelt .

Skolens faglige og feltoplevelser giver eleverne mulighed for at udvikle kompetencer inden for miljøledelse, som vil sætte dem i stand til at påtage sig ledende stillinger i den offentlige og private sektor. Hovedformålet med dette program er at forberede en uddannet og dygtig fagmand, der bidrager til at løse verdens miljøproblemer for at opnå en bæredygtig udvikling.

Programmål

MSEM er struktureret under hensyntagen til følgende højdepunkter:... [-]

Puerto Rico San Juan
September 2019
Spansk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Metropolitana (UMET)

Master of Science i miljøledelse (MSEM) med speciale i bevarelse og forvaltning af naturressourcer tilbyder en fremragende og opdateret pensum, som forbereder eleverne ti ... [+]

Master of Science i miljøledelse (MSEM) med speciale i bevarelse og forvaltning af naturressourcer tilbyder en fremragende og opdateret pensum, som forbereder eleverne til at påtage sig ledelsesansvar som kræves af dagens miljøfelt ./iframe>

Skolens faglige og feltoplevelser giver eleverne mulighed for at udvikle kompetencer inden for miljøledelse, som vil sætte dem i stand til at påtage sig ledende stillinger i den offentlige og private sektor.

Hovedformålet med dette program er at forberede en uddannet og dygtig fagmand, der bidrager til at løse verdens miljøproblemer for at opnå en bæredygtig udvikling.

Adgangskrav

De studerende, der er interesseret i vores program, skal overholde følgende krav:... [-]

Puerto Rico San Juan
September 2019
Spansk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk