Doha Institute for Graduate Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Doha Institute for Graduate Studies (DI) er et uafhængigt institut for læring og forskning, der er baseret i Doha inden for samfundsvidenskab, humaniora, offentlig administration og udviklingsøkonomi. Studieprogrammer tilbydes på kandidatuddannelsesniveau i sine tre skoler: Skolen for Samfundsvidenskab og Humaniora og Skolen for Offentlig Administration og Udviklingsøkonomi og Psykologisk og Socialt Skole. DI er også hjemsted for Center for Konflikt og Humanitære Studier.

DI er baseret på fire indbyrdes forbundne værdier i overensstemmelse med dets mission:

  • Arabisk bidrag til videnproduktion - Integrering af tværfaglig læring og forskning
  • Forpligtelse til akademiske standarder - Informeret af de seneste udviklinger inden for samfundsvidenskab, humaniora, offentlig administration og udviklingsøkonomi
  • Intellektuel Ansvarlighed og Kritisk Bevidsthed - En ny generation af intellektuelle engageret i arabiske samfund
  • Rum for intellektuel uafhængighed - Viden og videnskabelig metode som grundlag for tankefrihed

Studieuddannelser tilbydes på kandidatniveau i to skoler: Skolen for Samfundsvidenskab og Humaniora og School of Public Administration and Development Economics. Herudover tilbyder Center for Konflikt og Humanitære Studier hos DI en mastergrad i Konfliktstyring og Humanitær Handling.

DI glædede sig over sin første kohorte af studerende i akademisk år 2015-2016. Det er planlagt, at studietilmeldingen i sidste ende vil nå mellem 350 og 400, med studier på ph.d.-niveau gradvist åbning i begyndelsen af ​​studieåret 2017-2018.

Udpeget som en ikke-for-profit, privat institution, drives DI udelukkende til uddannelsesmæssige, forskningsmæssige og offentlige serviceformål. Den blev grundlagt i 2014 som en selvstændig juridisk enhed af det arabiske center for forskning og politikstudier. DI er licenseret som en national institution for videregående uddannelse af Qatar Supreme Education Council.

Mission

DI søger gennem sine undervisnings- og læringsprogrammer og dets fakultets forskningsaktiviteter at opnå sin meddelelse om universel deltagelse ved at forberede en ny generation af akademikere og forskere, der er selvstændige tænkere og dygtige i at anvende internationale videnskabelige standarder og moderne tværfaglige forskningsmetoder og værktøjer , og førende fagfolk, der kan fremme menneskelig viden og reagere på behovene i den arabiske region, hvilket resulterer i social, kulturel og intellektuel udvikling.

DI vil vedtage det arabiske sprog som hovedsprog for studier og forskning, understøttet af andre fælles sprog.

Placeringer

Doha

Address
Al Tarfa Street, Zone 70
Doha, Doha, Qatar

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig