Stenden University Of Applied Sciences - Qatar

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

OM STENDEN

På Stenden Qatar University of Applied Sciences vil du være velkommen i et behageligt, forholdsvis lille miljø med en venlig og familieagtig atmosfære, et sted at føle sig hjemme fra det allerførste øjeblik.

Stenden Qatar University of Applied Sciences tilbyder et fireårigt bacheloruddannelse i erhvervsøkonomi med majors i turisme ledelse, international gæstfrihed ledelse og internationale business og management studier.

Det unikke pædagogiske koncept giver dig mulighed for at erhverve kompetencer, der vil skelne dig fra andre på området. Porteføljen af ​​kandidatgrader tilbydes på Stenden Qatar University of Applied Sciences sigter mod at levere højere uddannelse, der ville udstyre sine alumner med færdigheder i service management feltet til at blive kompetente innovative ledere og internationale førende iværksættere. Den faglige grad, der er struktureret omkring problembaseret læringsbegrebet kombineret med blanding af teori og praksis, har vist sig at gøre vores kandidater særligt beskæftigelige umiddelbart efter eksamen.

De programmer, vi tilbyder, er de samme som dem, der leveres i Holland bortset fra nogle tilpasninger af praktiske og kulturelle årsager. NVAO (hollandsk flamsk akkrediteringsorganisation) har akkrediteret de tilsvarende programmer i Holland og undervisningsministeriet og højere uddannelse i Qatar anerkender de europæiske grader leveret på Stenden Qatar University of Applied Sciences.

For at fuldføre de akademiske krav i din bacheloruddannelse, har du mulighed for at studere et år i Holland. I praksis betyder det, at du vil tilbringe enten en del af dit andet og tredje eller hele tredje år på en af ​​vores campussteder i Holland.

Ved Stenden Qatar University of Applied Sciences forstår vi, at eleverne er lige så vigtige for os som universitetet er for eleverne. Derfor er universitetet forpligtet til at tilbyde en studentcentreret tilgang til uddannelse, samtidig med at den er udstyret med flere faciliteter, så du kan nyde dine studier.

Hvorfor vælger du

1- Teori og praksis

Vores studerende er vel rustede til at begynde at arbejde i den virkelige verden straks efter eksamen. Vores programmer giver en god balance mellem teori og praksis. Studerende skal færdiggøre et bestemt antal timer i et praktisk miljø relateret til deres kursus. Praktikopholdet i det afsluttende studieår forbereder i sidste ende den studerende til sin faglige karriere.

2- Problembaseret læring

Problembaseret læring (PBL) er et student-centreret instruktionskoncept, hvor eleverne sammen løser problemer og reflekterer over deres oplevelser. Kendetegn ved PBL er: Læring er drevet af udfordrende, åbne problemer, elever arbejder i små samarbejdsgrupper, og lærere tager rollen som læringslærere.

3- Din fremtid begynder her

En Stenden University of Applied Sciences, kandidat er meget efterspurgt, og siden vores første kandidatklasse har vi nu alumner i bank- og finansbranchen, gæstfrihed og turisme, Qatar Foundation, regeringsafdelinger og internationalt arbejde. En grad fra Stenden Universitet Qatar åbner døre til en spændende fremtid med varierede karrieremuligheder og muligheder

4- tilgang, filosofi og stil af uddannelse

Stenden Qatar University of Applied Sciences har en meget studentcentreret tilgang til læring og uddannelse. Vores Code of Ethics og Customer Service Policy sikrer, at både studerende og medarbejdere fokuserer på de vigtigste mål og stræber efter at udvikle hele personen. Vores programs mission er at forberede eleverne til deres fremtidige ledelsesfunktioner i internationale rammer. Det repræsenterer en fleksibel og bred faglig uddannelse for, at de kandidater bliver velkomne over hele verden, inden for alle sektorer af service og service management.

5- Mød verden - Grand Tour

Hvorfor udsætte rejser indtil efter din eksamen, når du kan rejse til udlandet i løbet af dine studier? Med vores Grand Tour kan du kombinere studere med rejser og kende andre kulturer og lande! At blive tilmeldt Stenden University of Applied Sciences giver dig mulighed for at udføre dele af din studie i Europa, Afrika, Mellemøsten og / eller Asien. Uanset om du vælger Holland, Sydafrika, Qatar, Thailand eller Bali, arbejder du på at få din valgte grad uden forsinkelser.

Placeringer

Doha

Address
Doha, State of Qatar
Stenden Qatar
University of Applied Sciences
Al-Jeleait Street
Bin Omran
P.O. Box 36037

Doha, Doha, Qatar

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig