Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden efteråret 2003, Texas A

Texas A

Mission

Mission

  • Uddanne eksemplariske ingeniører og udvikle førende i verdensklasse gennem internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser.
  • Generere ny viden og intellektuel kapital gennem innovative forskning og samarbejdspartnerskaber, der giver bæredygtig indvirkning.
  • Forbedre udviklingsmålene for staten Qatar og regionen gennem ekspertise og engagement, der udvider menneskelig kapital.

Vision

  • At være den førende udbyder af ingeniøruddannelse i regionen, en betydelig bidragyder til viden internationalt og en væsentlig ressource til staten Qatar.

Hurtige fakta

Texas A

Den indledende klasse af Texas A

Mere end 950 ingeniører har eksamen fra Texas A

Forskningsfokusområder omfatter miljøproblemer, avancerede vandbehandlingsteknologier, kemisk proces sikkerhed, olie reservoir undersøgelser, matematisk modellering, maskiner og kontroller, telekommunikation, transport og veje, elproduktion, distribution og maskiner, kemi og fysik.

Forskningsaktiviteter, der behandler spørgsmål, der er vigtige for staten Qatar, værdiansættes til mere end 249,2 mio.

Texas A

Et elevledelsesudvekslingsprogram finder sted i foråret hvert akademisk år, hvor studerende fra College Station besøger Qatar campus i en uge i løbet af foråret, og til gengæld, Texas A

Texas A

Texas A

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Texas A&M University at Qatar

Nøglen til mange af processerne og procedurerne afhænger af, hvilken type studerende du er. Texas A ... [+]

Om

Det er vigtigt at forstå grundlaget for kandidatuddannelsen i Texas A

Hvem er du?

Nøglen til mange af processerne og procedurerne afhænger af, hvilken type studerende du er. Texas A

College Station Student - Hvis du blev optaget på hoved campus er du en "College Station student" (nogle gange bliver du kaldt en "hoved campus student"). Afdelingen på hovedcampus er i sidste ende ansvarlig for dig, men vores kandidatuddannelseskontor kan hjælpe dig på mange områder.

Qatar Student - Hvis du blev optaget på Qatar campus, er du en "Qatar-studerende". På nuværende tidspunkt har kun kemiteknik et program, så alle vores Qatar-studerende er kemiteknikere. Program på Qatar campus er ansvarlig for den studerende, men den respektive hjemmeafdeling på hovedcampus er også involveret. Igen kan kandidatuddannelseskontoret her hjælpe dig på mange områder Nogle processer og procedurer vil variere afhængigt af om du er en College Station eller Qatar-studerende.... [-]

Qatar Doha
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 1.5 år
på universitet
Læs mere på dansk

MSc

Texas A&M University at Qatar

Velkommen til Chemical Engineering Programmet i Texas A ... [+]

OmVelkommen til Chemical Engineering Programmet i Texas AFor yderligere detaljer henvises til Texas AGradskravDe generelle krav skitseret af Texas ADe to kandidatgrader administreret af Chemical Engineering Programmet i Texas AFor alle de graden planer, der er angivet nedenfor, skal eleverne demonstrere minimum stipendier for at forblive i kandidatuddannelsen. Således en studerende, der falder under en 3,0 GPR har en akademisk semester at bringe deres GPR over denne værdi. Undladelse af at gøre det vil resultere i afskedigelse fra kandidatprogrammet. Tilsvarende vil en karakter under C i ethvert kursus resultere i afskedigelse fra kandidatuddannelsen.Kemiteknik Master Degree ProgrammerMaster of Science (MS) gradKandidatuddannelsen kræver mindst 32 semesterkredit timer af godkendte kurser og forskning. Mindst 25 kredit timer skal være formelt kursusarbejde. Desuden skal den studerende afslutte to kredit timer på CHEN 681 (seminar) for at opfylde instituttets krav. De resterende kreditter er til forskning.Master of Engineering (M.Eng) gradMaster of Engineering grad kræver mindst 30 semester kredit timer af godkendte kurser og kræver ingen forskning kredit timer.Hvordan man ansøger... [-]
Qatar Doha
September 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 1.5 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Texas A&M University at Qatar
Hjemmeside
Telefonnummer
+974.4423.0201