Texas A&M University at Qatar

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Siden efteråret 2003, Texas A

Texas A

Mission

Mission

  • Uddanne eksemplariske ingeniører og udvikle førende i verdensklasse gennem internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser.
  • Generere ny viden og intellektuel kapital gennem innovative forskning og samarbejdspartnerskaber, der giver bæredygtig indvirkning.
  • Forbedre udviklingsmålene for staten Qatar og regionen gennem ekspertise og engagement, der udvider menneskelig kapital.

Vision

  • At være den førende udbyder af ingeniøruddannelse i regionen, en betydelig bidragyder til viden internationalt og en væsentlig ressource til staten Qatar.

Hurtige fakta

Texas A

Den indledende klasse af Texas A

Fra maj 2019 er der over 1000 ingeniører uddannet fra Texas A

Forskningsfokusområder omfatter miljøproblemer, avancerede vandbehandlingsteknologier, kemisk proces sikkerhed, olie reservoir undersøgelser, matematisk modellering, maskiner og kontroller, telekommunikation, transport og veje, elproduktion, distribution og maskiner, kemi og fysik.

Forskningsaktiviteter, der adresserer spørgsmål, der er vigtige for staten Qatar, værdsættes til mere end $ 256 millioner.

Texas A

Et elevledelsesudvekslingsprogram finder sted i foråret hvert akademisk år, hvor studerende fra College Station besøger Qatar campus i en uge i løbet af foråret, og til gengæld, Texas A

Texas A

Texas A

131074_GSwebinarinviteV2.jpg

Bliv med til et gratis live webinar for at lære mere om kandidatprogrammerne i Texas A

Placeringer

Doha

Texas A&M University at Qatar

Telefonnummer
+974.4423.0201

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig