Læs den officielle beskrivelse

Den "Aurel Vlaicu" University of Arad er en stat højere læreanstalt fortsatte traditionen for universitetsuddannelserne i Arad område, som begyndte med:

Teologi Institute (1822), Husdyrene og Veterinærmedicin Fakultet (1947), Den Engineering Institute (1972).

Universitetet "Aurel Vlaicu" har udviklet sig år efter år, nye specialer, med nye fakulteter, der opfylder betingelserne i kvalitetsstandarder. Det akademiske år 2010/2011 markerer oprettelsen af ​​Det Naturvidenskabelige Design og specialiseringer: psykologi, datalogi, økonomi, marketing, og mode og mode design. Således i begyndelsen af ​​skoleåret UAV har: 38 specialer licens, 27 kandidatuddannelser, felt IOSUD (Institution organisere ph.d. undersøgelser) i filologi, 12 afdelinger.

En grundlæggende dimension i videregående uddannelse er den videnskabelige forskning. I 2008-2009 akademiske år videnskabelig forskning er accelereret i forhold til tidligere år. Det kan understreges, at i 2008 UAV indsendes i 9 internationale forskningsprojekter og 7 nationale forskningsprojekter. Af disse har 8 internationale projekter og 5 internationale projekter vundet.

Kort beskrivelse af Aurel Vlaicu University of Arad

Type: State University / Akkrediteret Etableret: 1972 (institut) / 1990 (universitet) Rektor: Prof. Dr. Ramona Lile Samlet antal elever: 8599 Antal lærere: 225 Antal fakulteter: 9 (med 44 specialer bachelor, 24 kandidatuddannelser og 2 ph.d. felter); Antal afdelinger: 19 Antal institutter: 4 Gulv uddannelsesområdet: 47 903 m2

"Aurel Vlaicu" University of Arad er et særskilt akademiske samfund fungerer i henhold til bestemmelserne i den rumænske forfatning, af de love og forskrifter, der gælder for uddannelsessystemet. UAV følger og fremmer europæiske konventioner om videregående uddannelser. Universitetet nyder godt af en højt uddannet akademisk personale og kvalitet begavelse høj for didaktiske og videnskabelige aktiviteter. Universitetet er struktureret nu i 9 fakulteter og 12 Afdelinger, der har mere end: 15.394 elever; 477 akademiske medarbejdere over 45,516 m2 uddannelsesmæssige lokaler, kursus og seminar haller, edb laboratorier med sidste generations teknologi. Akademisk Læseplaner, for alle fakulteter er forbundet med europæiske Credits Transfer System (ECTS) siden 1999, således at Diplomer samt studieperioder kan anerkendes i hele EU. Gennem Erasmus / LLP-programmet de studerende kan deltage, for en periode, kurser af et andet universitet i vores land eller i udlandet. Universitetet garanterer fuld akademisk anerkendelse for alle Erasmus-studerende, der deltager i mobilitet program.

Forskning på Aurel Vlaicu University (AVU)

I AVU Arad er der en række forskningsområder med høje resultater og fremragende international anerkendelse af de involverede forskere. Dette aspekt er skyldes, at en særlig opmærksomhed blev udbetalt til udviklingen af ​​højtydende infrastruktur på den ene side og ledelsen er orienteret mod at planlægge top videnskabelig forskning emner, identifikation af studerendes potentiale i forskning og tiltrækning af rumænske forsker fra Diaspora på andre.

Samtidig er en særlig vægt på at tilpasse universitetsledelsen mod en aktiv støtte af grundforskning samt forskning med direkte applikationer i industrien og økonomiske område. Til støtte for forskning, har AVU styrket de internationale relationer og intensiveret samarbejde og forskningssamarbejde på nationalt og også internationalt. Med alle disse tiltag blev det opnået en stigning i universitetets internationale synlighed, aktivering af den akademiske mobilitet proces og tiltrækning af midler via projekter i partnerskab med anerkendte universiteter fra Europa, USA og Asien, elevation af antallet af publikationer, forskningsartikler i højt rangeret tidsskrifter med over 3 gange i forhold til tidligere år, bøger, mangedobling af patent nummer, organisering af et højere antal internationalt relevante videnskabelige arrangementer.

Som en konsekvens af de konjugerede støtteforanstaltninger til forskning stimulation, startende 2008 indspillede den videnskabelige forskningsaktivitet en hidtil uset intensivering. I 2008 AVU lykkedes inden for nationale og internationale tilskud konkurrencer, opnåelse 8 internationale og 5 nationale projekter, det samlede beløb nåede 2.027.202 RON til nationale projekter og 52,350 RON til internationale projekter. I øjeblikket er AVU bærer på en række 6 internationale projekt og 5 nationale projekter.

Bemærkelsesværdige at blive nævnt, er: a) forskningsprojekt finansieret af EU inden det 7. Frame Program, med titlen "Folat-baserede nanobiodevices for integreret diagnose / behandling, rettet mod kroniske inflammatoriske sygdomme - NANOFOL", hvor Aurel Vlaicu University of Arad er partner i et konsortium af 13 universiteter og institutter med høj prestige; b) POSCCE projekt medfinansieret af EU med titlen "liberiske planter-regenererbare strategiske ressourcer for europæisk økonomi" i en værdi på 2 mil. Euro, der startede udviklingen af ​​en rigelig forskning af international relevans inden for tekstilindustrien; c) EU-projekt-Marie Curie inden for biologisk massespektrometri som vil være formidler af samarbejde og knowhow udveksling mellem AVU og anerkendte laboratorier fra Europa og USA.

Med hensyn til den internationale synlighed samt formidling af videnskabelige resultater i 2010 blev offentliggjort: 26 ISI-indekserede artikler i en kumulativ faktor på 61.487, 5 artikler indekseret i internationale databaser, 95 papirer i prestigefyldte ISI-arbejdet i internationale konferencer, 60 artikler offentliggjort i B + CNCSIS kategori, 20 artikler i B CNCSIS kategori, 75 bøger, der repræsenterer 16616 sider offentliggjort på nationalt forlag såsom den prestigefyldte rumænske Academy Publishing House, af forlag anerkendt af CNCSIS blev 8 bøger (1191 sider) også offentliggjort på fremtrædende internationale forlag, og 2 patenter / produkter med intellektuelle rettigheder blev opnået. På denne måde vises universitetet nu som en stærk institution af høj international synlighed på akademisk og videnskabeligt niveau samt en pålidelig partner på nationalt og internationalt plan, et aspekt bekræftede også ved den række af nye samarbejder og partnerskaber indledte sidste år.

En konsekvens og bevis for AVU internationale omdømme var tilrettelæggelsen af ​​tre udgaver af det internationale symposium Forskning og Uddannelse i Innovation Era "og to udgaver af den internationale konference i det rumænske Society for massespektrometri (RSMS). I 2010 blev det internationale symposium Forskning og uddannelse i Innovation Era "opdelt i 8 forskellige videnskabelige sessioner med deltagelse af professorer og forskere fra en lang række europæiske lande som Belgien, Tyskland, Italien, Portugal, Rusland, Serbien, Ungarn, og Moldova. Den anden RSMS konference, der blev afholdt i 2010 deltog fremtrædende forskere i området massespektrometri fra 15 europæiske lande og USA.

I øjeblikket AVU har formandskabet for det rumænske Society for massespektrometri at være involveret i mange projekter inden for massespektrometri, gennem sine laboratorier og Research Center i massespektrometri af høj international synlighed. Centeret er repræsenteret ved 10 forskere. I de sidste 4 år, Center vandt 2 internationale projekter og 4 nationale tilskud, udgivet over 30 artikler i ISI-citerede tidsskrifter af påvirkningsfaktorer mellem 2 og 6, redigeret en bog massespektrometri i livet sikkerhed Springer Verlag, Tyskland, havde om 70 bidrag (plenum, inviteret, bidrog mundtlige præsentationer eller plakater) på internationale konferencer afholdt i Tyskland, Østrig, Frankrig, Schweiz, Italien, Norge, Rusland, Slovenien, Kroatien, USA, Israel og vandt 4 internationale priser.

Forskningen aktivitet AVU teknologiske og forretningsmæssige Inkubator er også meget værdsat på nationalt og internationalt plan. Således Inkubatoren er medlem af bestyrelsen for rumænske sammenslutning for teknologioverførsel - AroTT, en professionel organisation af enhederne specialiseret i innovation, teknologioverførsel, ikke-statslige og ikke-profit. For nylig, inden for Den Internationale Udstilling afholdt i Bukarest, direktør for UAV - IT Inkubator blev valgt som en af ​​de tre regionale næstformænd i AroTT.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Aurel Vlaicu University

Uddannelsen har til formål at lære eleverne de grundlæggende begreber, der opstår i en bred vifte af tekniske, videnskabelige samt didaktiske problemer, og illustrerer, h ... [+]

Uddannelsen har til formål at lære eleverne de grundlæggende begreber, der opstår i en bred vifte af tekniske, videnskabelige samt didaktiske problemer, og illustrerer, hvordan disse kan anvendes i forskningssammenhæng. Der lægges vægt på generiske færdigheder, som kan overføres på tværs af discipliner, så det consits et fundament for alle, i håb om at fremme deres videnskabelige modellering færdigheder og meget mere.

Denne undersøgelse program vil give studerende til at opleve spændingen ved at få løsninger til komplekse fysiske og andre problemer.

Studerende vil i første omgang konsolidere deres matematiske viden og formulere grundbegreber modellering inden du går videre til casestudier, hvor modeller er blevet udviklet til specifikke spørgsmål motiveret af fx industrielle, biologiske eller miljømæssige eller endda didaktiske overvejelser, prividing en unik blanding af analytiske og beregningsmæssige metoder med applikationer på forskningens grænser. ... [-]

Rumænien Arad
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aurel Vlaicu University

En kandidat fra Master i Economic Analysis, Værdiansættelse af aktiver og virksomhed undtagen med bred viden om den økonomiske analyse og værdiansættelse af aktiver og vi ... [+]

En kandidat i Master i Economic Analysis, værdiansættelse af aktiver og virksomhedUndtagen med bred viden om den økonomiske analyse og værdiansættelse af aktiver og virksomheder, får teoretiske og metodiske vide fra kernen af ​​værdiansættelsen disciplin, kognition og praktiske færdigheder i enterprise diagnosticere. De specifikke mål omfatter udviklingslandene af de studerendes evne til at anvende moderne diagnosticere og værdiansættelsesmetoder, der er anerkendt af de nationale og internationale vurderingsstandarder, fokuseret på deres anvendelighed i selskab analysen og værdibaseret ledelse. Valg fra forskellige valgfrie kurser, sammen med relevante cases, har den studerende en mulighed for at fokusere på en smallere emne af interesse og for at gøre brug af metoder og midler i forskellige anvendelsesområder. ... [-]

Rumænien Arad
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk