Danubius University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

"Danubius" Universitetet fra Galati, Rumænien er en nonprofit institution for videregående uddannelse, en juridisk person i privatret og offentlig tjeneste, en del af det nationale uddannelsessystem, der er oprettet ved lov nr. 409/2002, som fungerer i henhold til den rumænske forfatning , loven om uddannelse, læreruddannelsens status og sin egen Carta godkendt af universitetss senatet.

Denne institution, der blev grundlagt i 1992 , påtager sig rollen som at berige de rumænske kulturers og civilisations værdier for at støtte påstanden om national identitet og spiritualitet for at udvikle vores samfund som en demokratisk og social lovsstatus.

Baseret på princippet om "non-profit" fungerer "Danubius" Universitetet fra Galati i overensstemmelse med forfatningen og de love, der styrer videregående uddannelsessystem i Rumænien. Det foreslår at uddanne specialister inden for viden og nutidige præstationer og fremme nye uddannelsesmetoder i overensstemmelse med det aktuelle menneskes samfundsmæssige udvikling sammen med menneskerettigheder og friheder.

Ved at fremme privatuddannelsen skaber det mulighed for en konkurrencedygtig stat, der er beregnet til at udnytte de enkelte færdigheder og den højeste viden inden for de studerede domæner, den fortsatte uddannelse af voksne, frigøre staten af ​​betydelige udgifter til uddannelse af unge mennesker. Forholdet mellem efterspørgsel og udbud forbliver således optimalt, fordi både borgerne og institutionerne, der er interesserede i deres kvalifikationer og uddannelse, tilpasser sig løbende til sociale behov for kvalifikation og præstationer. På den anden side kræver anvisningerne for økonomisk, juridisk, teknisk og kulturel udvikling dynamisk de nødvendige specialister uden at blive påvirket af stipendier eller kunstige specialiseringer.

"Danubius" universitet sikrer gennemsigtigheden af ​​graduerede studier for rumænske og udenlandske arbejdsgivere; Der er flere chancer på arbejdsmarkedet gennem komplekst indhold af eksamensbeviset, i henhold til Bologna-aftalen, et tosprogligt skriftligt dokument (på rumænsk og engelsk) udstedt med universitetets eksamensbevis, startende med studieåret 2005-2006.

Professorerne, der udgør det akademiske personale på "Danubius" Universitetet fra Galati, kommer fra de elite akademiske centre som Iasi, Galati og Bukarest, som alle har ph.d. diplom eller ph.d.

Universitetsfakulteterne sikrer, som faciliteter, kurser i disciplinernes indehavere, bibliotekstjenester til ca. 30.000 bind og over 2.000 tidsskrifter, computerlaboratorier, retsvæsen, kriminologi, forlagsvirksomhed og publikationer samt non-stop internetforbindelse, som alle studerende har adgang til og akademisk personale.

Placeringer

Galaţi

Universitatea Danubius din Galati

Address
Danubius University of Galati
3 Galati Blvd

800654 Galaţi, Galaţi, Rumænien
Telefonnummer
+40 372 361 102

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig