Faculty of Food Processing Technology - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Faculty of Food Processing Technology På Den Banat s "Kong Michael I Rumæniens" University of Agricultural Science and Veterinary Medicine havde været den anden højt profilerede overlegen skole i Rumænien. Mere end 45 fakulteter og personale medlemmer arbejder i tre afdelinger af vores fakultet: Fødevarevidenskab, levnedsmiddelteknologi og Fødevarekontrol ledende forsknings- og undervisningsforløb. Derudover er der lektorer - specialister er velkendte i landet og i udlandet.

Det vigtigste mål for vores fakultet er at forberede eleverne til at være succesfulde fagfolk inden for fødevareindustrien eller som forskning. For at opnå dette tilbyder vi vores studerende fire omfattende bacheloruddannelser, med en varighed på fire år, de færdiguddannede, der modtager en bachelorgrad inden for følgende områder: Mad Engineering, Fødevarekontrol og ekspertise, Forbruger- og miljøbeskyttelse og Uddrag og Natural Tilsætningsstoffer. De studerende modtager undervisning i grundlæggende videnskab, fødevarevidenskab, ernæring og sundhed, fødevaresikkerhed, fødevareteknologi og kvalitetsstyring. Vores fakultet tilbyder kandidatuddannelser, der fører til en kandidatgrad og en ph.d. grad. Den kandidatuddannelser, med en varighed på to år, giver en mulighed for studerende til at forbedre deres viden og færdigheder inden for følgende områder: Processing Systems Natural Bioaktive Principper, Avanceret teknologi til forarbejdning af landbrugsråvarer, Sikkerhed og Bio-sikkerhed fordøjelsessystemet Produkter og Mad Human Ernæring. Ph.D. Uddannelsen tilbyder at kandidater en Doctor of Food Processing Engineering grad. Også tilbudt er mange muligheder for ph.d.-forskning. Efter endt uddannelse, er vores studerende forberedt til en karriere i fødevareindustrien og forskning, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder.

Videnskabelig forskning, udvikling og innovationsaktiviteter er den vigtigste interesse fakultet medlemmer. Vores vigtigste forskningsprogrammer gennemføres på følgende områder: mad engineering og forarbejdning; fødevarekvalitet og -sikkerhed; levnedsmiddelkemi; smag kemi. Udover undersøgende forskning, vores fakultet medlemmer anvende deres færdigheder og ekspertise til instruktions-kurser, samt give mentorordninger miljøer for at besøge fakultet, forskning associerede virksomheder og studerende.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Health Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Faculty of Food Processing Technology