Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere med os?

Store Accademics

Den Engelske programmer passer til ethvert ung kandidat fra et europæisk universitet og give dem mulighed for at forfølge deres fremtidige professionelle karrieredrømme.

Studieordningen af ​​programmerne i engelsk er designet til at opfylde kravene i europæisk akkrediteringssystem og giver de studerende mulighed for at studere i udlandet i et semester eller et år i Erasmus mobilitet ordningen.

På grund af sin amerikanske sjæl, vil et stort antal dine kurser blive undervist af amerikanske professorer besøger campus eller professorer, der opnåede deres undervisning grad i USA.

Store, overkommelige Studieliv

Rumænien er en af ​​de mest overkommelige EU medlemslande til at leve i - Gennemsnitlige månedlige omkostninger, herunder indkvartering, måltider, transport er omkring hvad der svarer til 350 EUR; og det er i en af ​​de mest levende europæiske hovedstæder - Bukarest.

Inden for campus, en lang liste af aktiviteter arrangeret af de studerende for de studerende foregår hver uge. Du er garanteret ikke at kede sig i løbet af dine studier på Rumænsk-American University.

Store placering

Rumænien er placeret i den østlige grænse af EU med gode forbindelser til Europa. Byer som Budapest, Wien, kan Athen nemt nås med tog, og der er også hundredvis af billige flyrejser til andre steder i Europa.

Rumænien selv tilbyder en bred vifte af seværdigheder og kulisser - bjerge, havet, naturskønne landområder, pulserende byliv, Donau Delta og meget mere ... Oplev Rumænien her.

Universitetet er placeret i den største by, hovedstaden, Bukarest, men dens lokaliserede campus giver stor sikkerhed og ro i en af ​​de travleste byer i Østeuropa.

Store faciliteter

Universitetet tilbyder sine studerende en omfattende vifte af faciliteter, så livet på campus og i løbet af deres studier er så behageligt som muligt. Hotellet tilbyder rene, moderne sovesale til at leve i, er frisk og sund mad serveres hver dag i cafeteriet, og de studerende har også adgang til fitnessfaciliteter og loungeområder at slappe af.

Universitetet huser en Microsoft Development Center og andre forskellige fuldt udstyrede computerrum og laboratorier. Desuden interaktive klasse-værelser gøre akademikere meget sjovere. Biblioteket er det roligt sted inden for bygninger campus, hvor de studerende kan få ro i sindet, mens han studerede til deres eksamener.

historie

I 1991, Professor Ion Smedescu, Ph.D., Havde initiativ til at oprette den rumænske-American University. Han var grundlægger og rektor for universitetet og også formand for rumænsk-amerikanske Institut til Fremme af uddannelse og kultur, i hvis virksomhed universitetet er integreret.

Den Rumænsk-American University blev grundlagt med det formål at fremme de amerikanske progressive pædagogiske værdier kombineret med de rige internationalt anerkendte akademiske traditioner rumænske uddannelsessystem.

Grundlæggeren lykkedes at bringe til Rumænien de amerikanske højere principper uddannelsesområdet, som som støtter den generelle model det amerikanske samfund:

en effektiv tilrettelæggelse af aktiviteten den udtog pligtfølelse dyrkning af arbejdstid ånd selvrespekt og respekt for andre ærlig ånd af konkurrencen udfordre de andre og dig selv

Tænkt som en alternativ og supplerende form for offentligheden videregående uddannelser, universitetet har 6 Skoler i dets struktur: 5 undervisning Economics og én lov.

Inden for rammerne af den universitetsreform og Rumæniens integration i Den Europæiske Union, at indførelsen af ​​den europæiske dimension, der matcher læseplaner, overholdelsen af ​​de europæiske standarder, fremme af den akademiske præstationer internationalt anerkendte kriterier, Interuniversity samarbejde, akademisk mobilitet og anerkendelse af studier og eksamensbeviser er blandt de strategiske mål for den rumænske-American University.

På grund af reformen pålagt af Bologna-processen, universitetet forfulgte den stigende kompatibilitet sin uddannelsestilbud med den europæiske uddannelse og har også opnået gennem sine handlinger, åbningen af ​​et integreret uddannelsessystem (bachelor - Master - Ph.D .).

Gennem sine resultater, har den rumænske-American University konsolideret sin position i det rumænske uddannelsessystem, og dets aktivitet har opnået nye standarder, er nødvendige i forbindelse med en hård konkurrence på højt kvalificeret arbejdsmarked i EU og i hele verden . Ved at forfølge sin mission og mål, universitetet lykkedes at udvikle og konsolidere et godt ry blandt rumænske og internationale virksomheder.

Akkreditering

Den Rumænsk-American University modtaget "Høj tillid Vurdering"Certificering (den bedste af alle mulige forskelle) fra det rumænske agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser (ARACIS), som er fuldt medlem af det europæiske netværk for kvalitetssikring af de videregående uddannelser (ENQA), og er registreret i European Quality Assurance Tilmeld dig for videregående uddannelse - EQAR.

Universitetet og alle vores akademiske programmer er fuldt akkrediteret af Rumænsk agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser (ARACIS), Og graden tildelt er internationalt anerkendt.

Den rumænsk-amerikanske universitet er "The Best privat universitet i Rumænien" i henhold til den uafhængige "University Ranking" undersøgelse af Kienbaum Management Consultants i samarbejde med "Capital" business magasin.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Romanian-American University

Kandidatuddannelsen i Finance, der tilbydes som en dobbelt grad program af vores School of Domestic og International Business, finanstilsyn og Siena Universitet, fra Ital ... [+]

Den MSc i finans, Tilbydes som en Dobbelt Degree program af vores School of Domestic og International Business, finanstilsyn og Siena Universitet, fra Italien, er en to-årigt program, der forbereder de studerende til en bred vifte af karrieremuligheder både inden for og uden for den finansielle industri, herunder finansieringsteknik og risikostyring, kvantitativ formueforvaltning, makroøkonomiske og finansielle prognoser, kvantitativ handel og anvendt forskning.

Officiel accrediation ved ARACIS (rumænske agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser) Afgørelse af rumænske regering (Romanian agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser) Den Finansiering - programmer er beregnet til personer, der ønsker at udvikle deres internationale kompetencer og knowhow inden for finansiering. Undersøgelserne fokuserer på finansielle investeringer og modellering, udvikle de studerendes forståelse og viden om globale finansielle miljøer økonomistyring og innovation såvel som internationale bestemmelser.... [-]

Rumænien Bukarest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Romanian-American University

Den MSc i International Business and Entrepreneurship program, Der tilbydes af School of Domestic og International Business, Banking and Finance, er en to-årigt program, ... [+]

Den MSc i International Business and Entrepreneurship program, Der tilbydes af School of Domestic og International Business, Banking and Finance, er en to-årigt program, der udvikler de studerende forståelse af det globale erhvervsklima og faktorer, der påvirker iværksætter- forretningsbeslutninger og forbedrer den nødvendige viden for at engagere sig i succesfuld forretning opstart , forretningsudvikling og business internationalisering.

Officiel accrediation ved ARACIS (rumænske agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser)

Master i International Business OG IVÆRKSÆTTERI: Designet af og for iværksættere! Anvendt business simulation Fokus på international strategi for både små og mellemstore virksomheder og selskaber Opbygning af en kultur af innovation og iværksætteri Multikulturel oplevelse ... [-]
Rumænien Bukarest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Romanian-American University

Kandidatuddannelsen i Strategic Marketing, der tilbydes af School of Management-Marketing, er en to-årigt program. Den viden opnået i klassen og de færdigheder, der er ud ... [+]

Den MSc i Strategic Marketing, Der tilbydes af School of Management-Marketing, er en to-årigt program. Den viden opnået i klassen og de færdigheder, der er udviklet i dette program vil gøre et bedre informeret og forberedt individ til at tackle en bred vifte af marketing aspekter, der begynder med markedet forståelse og målretning, fortsætter med positionering og slutter med markedsføring målinger.

Officiel accrediation ved ARACIS (rumænske agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser) Afgørelse af rumænske regering (Romanian agentur for kvalitetssikring af de videregående uddannelser)

Master i Strategisk Marketing Udvikle vellykkede udøvere i et af de mest dynamiske og populære karriere Transfer knowhow mellem akademiske og erhvervsmiljøer Udvikling ekspertise inden for avanceret marketing applikationer At stræbe efter en kunde-centreret vision i alle organisatoriske bestræbelser Stort udvalg af valgfag med udenlandske professorer ... [-]
Rumænien Bukarest
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Romanian-American University short video presentation