Technical University Of Cluj-Napoca

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Det Technical University Of Cluj-Napoca , et ”avanceret forsknings- og uddannelsesuniversitet” som tildelt ordren fra ministeriet for national uddannelse nr. 5262 / 5. september 2011, er i dag en tertiær uddannelsesinstitution med både tradition og national og international anerkendelse.

Det Technical University Of Cluj-Napoca består af tolv fakulteter i de to akademiske centre , Cluj-Napoca og Baia Mare, samt på steder som Alba-Iulia, Bistrita , Satu Mare og Zalau . Uddannelsestilbudet, tilpasset Bologna-systemet, inkluderer bachelor-, kandidat- og doktorgradsprogrammer samt efteruddannelsesprogrammer.

Studierne har en bred vifte, fra ingeniørarbejde til arkitektur, grundlæggende videnskab, socio-human videnskab og kunst. Inden for det tekniske universitet organiserer og gennemfører Afdelingen for efteruddannelse, fjernundervisning og med reduceret frekvens løbende uddannelsesaktiviteter og programmer, postgraduate kurser, kontinuerlige faglige udviklingsprogrammer eller kurser eller baseret på erhvervsmæssige standarder.

Det Technical University Of Cluj-Napoca er bekymret over den internationale udveksling af videnskabelige værdier, og denne tendens findes i de over 400 samarbejdsaftaler mellem universiteterne eller i det store antal studerendes mobiliteter. Åbning mod det europæiske og verdensrum for uddannelse og forskning gennem en stabil internationaliseringsproces er et af universitetets hovedmål.

Forskning er sammen med uddannelse hovedprioriteten for det Technical University Of Cluj-Napoca . På alle universitetets fakulteter findes forskningsstrukturer, fra kollektiver, grupper og laboratorier til forskningscentre og platforme. Forestillingen forankret i det socioøkonomiske miljø, den internationale synlighed og samarbejdet samt den videnskabelige nyhed og tværfaglighed er nogle af kendetegnene ved forskningsmiljøet ved det Technical University Of Cluj-Napoca .

Åbne forskningsretninger er orienteret mod globale prioriteter og perspektiver: fra informations- og kommunikationsteknologi til vedvarende energi og økologi; fra superledningsevne, spintronik og nanomaterialer til ledelse og robotik; fra mekatronik og elektroteknik til bil og fremtidens hjem eller til urbanisme og samfund.

Placeringer

Bună Ziua

Address
Strada Memorandumului,28
400114 Bună Ziua, Cluj County, Rumænien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: