Technical University of Civil Engineering Bucharest

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tekniske Universitet for Byggeri og Anlæg i Bukarest er et teknisk universitet, der uddanner de videregående uddannelsesinstitutioner specialister inden for anlægsteknik, bygningsteknik, maskinteknik / teknologiske udstyr og maskiner, miljøteknik, geodætiske teknik, ledelse og teknik og systemudvikling.

Tekniske Universitet civilingeniører på Bukarest, en direkte efterkommer af den nationale skole af veje og broer blev grundlagt, i Rumænien, næsten et århundrede og et halvt siden, er i dag den vimpel for Teknisk Uddannelse i Rumænien. De læseplaner dækker alle områder af anlægsarbejder og miljøbeskyttelse, samt tilstødende områder som byggeri, teknologisk udstyr, geodæsi. I de senere år har læseplaner blevet diversificeret og i øjeblikket, de omfatter specialiserede domæner inden for systemudvikling, såvel som i fremmedsprog.

Med en rig tradition og fremragende lærerkræfter, der har sat og stadig sætte benchmarks i ingeniøruddannelserne og som også har bidraget og stadig bidrager til færdiggørelsen af ​​visse opslagsværker i vores land, er universitetet akkrediteret til alle videregående uddannelser cykler - bachelor-, master- og ph.d.-studier. I øjeblikket er der over 6.200 elever indskrevet for de første to cykler og over 300 ph.d.-studerende.

Undervisningen personale omfatter omkring 440 medlemmer, med en lige balance mellem fuld og lektorer, undervisere, unge assistenter og undervisningsassistenter. Hele lærergruppen er engageret i forskning, design og rådgivning aktiviteter, bidrage direkte til at tilbyde viden på området samt til finansiering af udviklingsprogrammer.

Efter den institutionelle vurdering af 2009 har universitetet i Byggeri og Anlæg i Bukarest vundet en HØJ TILLID rang, der beviser, at universitetet i Byggeri og Anlæg i Bukarest har alt det nødvendige udstyr og lærerkræfter til at opnå undervisning af høj kvalitet.

historie

Videregående uddannelse som civilingeniør i Rumænien blev grundlagt i 1864, i Bukarest ved at oprette en "School of broer og veje, miner og Arkitektur", som, i 1867 blev "School of broer, veje og Miner" og "den nationale skole for broer og veje "i 1888. I 1921, "National School of broer og veje" blev "polytekniske School of Bucharest", hvor uddannelse ingeniørernes blev gennemført i Engineering Department, som i 1938 kom til at blive kendt som fakultetet for ingeniørvæsen.

I 1948, efter en uddannelse reform, fakultetet for ingeniørvæsen blev adskilt fra Polytechnic School (som blev Polytechnic Institute), og blev et selvstændigt videregående uddannelsesinstitution, kaldet Byggeri og Anlæg Institut for Bukarest. Fra og med det akademiske år 1994-1995, Civil Engineering Institute i Bukarest blev Tekniske Universitet civilingeniører på Bukarest.

Fra 1864 indtil 1948, The National School of broer og veje og derefter Byg Institut for den polytekniske Skole uddannet 2.137 ingeniører, under vejledning af berømte lærere som: Spiru Haret, Anghel Saligny, Elie Radu, Gheorghe Titeica, David Emanuel Andrei Ioachimescu, Gheorghe Filipescu, Ion Ionescu, hvis bestræbelser og resultater har lagt fundamentet for den rumænske videnskab og teknologi i anlægsarbejder.

Fra 1948 til 2008 mere end 37.000 ingeniører dimitterede fra Det Tekniske Universitet i Byggeri og Anlæg i Bukarest. Under dette interval, at universitetslærere inkluderet udestående personligheder inden for videnskab og teknik; blandt dem: de akademikere Aurel Beles, Cristea Mateescu Dumitru Dumitrescu Stefan Balan, Michael Hangan, Victor Smith, Alexander Steopoe, Priscu Radu, Emil Botea, Alexander Gheorghiu, Andrei Caracostea, Panaite Mazilu Ion Stănculescu og andre, der alle har udført på deres forgængere 'tradition.

Placeringer

Bukarest

Address
Lacul Tei Bvd., no. 122 - 124
sector 2

020396 Bukarest, Bukarest, Rumænien